14

кат е грешка

преди 3 години

След като човек се срещне на живо с хора от тази служба, остава с трайното убеждение, че полицията се крие зад храсти, мантинели или природни препятствия и после те разпитва с несвързани въпроси-какво работиш, за къде си тръгнал, ко ши прайм и се чудиш какво искат да кажат. С две думи са срам за Полицията и пречат на движението с това криене и на имиджа на самите полицай, защото са униформени все пак.

13

СС

преди 3 години

КАТ да проверяват "донорите" с мотори по пътищата хвърчат с 120 км !!!

12

КАТ да се закрие

преди 3 години

Катастрофите ще са много по-малко, ако закрием КАТ като структура доказано вредна за безопасността на движението.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да е по-лесно да се наредим на касата в КАТ или онлайн и да си платим за служебно нарушение за година напред.

10

House M.D.

преди 3 години

Колега #12, това не беше посочено в статията.

9

Анонимен

преди 3 години

Масово виждам татковци без мозък, които държат децата си прави върху седалките и дори такива, които държат детето си между волана и себе си.Не знам с какъв акъл изобщо са такива индивиди...

8

Анонимен

преди 3 години

Меверето познава само общо 3 нарушения - превишена скорост, шофиране без колан и под въздействието на алкохол и наркотици. За всичко останало са слепи или просто ги мързи. Неведнъж съм ставал свидетел на неправилно изпреварване, неподаване на сигнал, засичане, минаване на червено и т.н., които се случват пред очите на патрулиращите в астрата шкембелии, без тези блюстители на реда да си мръднат пръста. Сигурно даже не им прави впечатление, предвид че те извършват същите нарушения.

7

Анонимен

преди 3 години

А аз с нетърпение чакам кога КАТ ще започне акция за светлините. Напоследък освен че колите направо се внасят с ПРЕКАЛЕНО ЯРКИ светлини, също и започнаха да си слагат такива. Той да виждал - а това, че тия срещу тебе и тебе не виждат, това явно не интересува КАТ. И то да бяха само частните коли, а то и половината светофари заслепяват. Да не говорим за мигалките на самите КАТ - ако са пред или зад тебе и си пуснат за нещо мигалката - направо си ослепяваш за няколко секунди.

6

Платец

преди 3 години

Даааа,детски столчета ,колани,паспорти на всеки апартамент сега по на 40-50годишни блокове,и какво ли не за овчия народ в една вълча територия(за държава не става дума-такава няма!)

5

Коментар

преди 3 години

Правете акции по селата да озаптите индиянците че ни изпиха кръвчицата и стават от нагли по нагли!Безполезна орда башибозуци!

4

Без думи

преди 3 години

Паре треат..парее!Тиквата е нахъсал рекетьорската банда да сурвака че Паре тряат за тях,за даскали,доктори,държавни лентяи,ДАЙ,МАЙ,военни,певци и китаристи,пенсионери,електоратя на банкоматя,разни свободношляещи се лентяи,безработници,бонуси,монуси,явни и тайни кражби..и т.н!Откъде пари като държавата от нищо не печели?

3

House M.D.

преди 3 години

Обърнете внимание, че ще бъдат глобявани онези шофьори, които нямат детско столче в автомобила. Откога този аксесоар стана задължителен, като тубата нафта за бензиновия автомобил?

2

Анонимен

преди 3 години

Ако мои познати не бяха с колани сега щяха да са живи и здрави. На магистрала тракия някакъв сеяндур ги засича. За да избегне удара водача бие спирачки колата поднася и се обръща на таван. Докато откопчаят коланите надолу с главите избухва пожар от изтеклият бензин. Изгарят живи без да може някой да им помогне. Та коланите колкото са полезни в едни ситации са два пъти по вредни в други.

1

Анонимен

преди 3 години

Започва акция Да глобим тези които до сега не са имали глоби.Като се замислиш ако акциите даваха реален резултат до сега да сме се оправили. А то? Акции ежеседмично откакто Бочи беше секретарка. Петнайсет години акции резтат - плачевен.