19

Gender bender

преди 3 години

"В нито една държава жените не са повече от мъжете"Скоро ще бъдат повече!

18

Анонимен

преди 3 години

Тук става въпрос само за жени и мъже. Ами останалите 29 пола?

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко ***, трябва да си за да отчиташ това като някакво велико постижение?

16

АЗ

преди 3 години

Това материалче ще отвори други теми ,които не представят истинският потенциял на жените .Да се дели една работа на мъжка и женска отдавна е в историята. Друг е въпроса за заплащането ,насилието и трафика...Там са проблемите.

15

...

преди 3 години

Вместо да ги гледат какво имат между краката да хванат да видят какво имат в главите@

14

Анонимен

преди 3 години

Я пребройте на снимката колко мъже и колко жени има в европарламента.Макар че за Урсула не съм много сигурен.

13

Анонимен

преди 3 години

До Винаги има избор..Те за това комунистите още не са думнали Бойко, защото знаят че ако го думнат, то Фандъкова се кандидатира за премиер, ще спечели.

12

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има и задължителни квоти за обратни, за черни и т. н. Така разбират някои хора демокрацията

11

azz

преди 3 години

Ами добре. Като се има предвид, че като цяло част от жените решават да се посветят на децата си, логично по върховете на кариерите да преобладават мъже.

10

гост

преди 3 години

А афро-американци и ЛГБТ колко са? А за нормални има ли квота?

9

Анонимен

преди 3 години

Миньорите в ЕС - жените са под 1%. Защо не изравните и този показател?

8

Анонимен

преди 3 години

Прецедателката на ЕС е Жена. Канцлера на германия е Жена. Кмета на София е Жена.Ако жените искат то те имат всички условия за да успеят! Системата е добра към жените.

7

Анонимен

преди 3 години

Е какво повече искате? 33% жени, 33% мъже и останалото както се определи, напоследък много народ не се чувства добре в кожата си!

6

Анонимен

преди 3 години

"В нито една държава жените не са повече от мъжете"А защо трябва да има повече жени от мъже в парламента? Искате да го направите като Оскарите където задължително трябва да има номиниран някой *** иначе е дискриминация?

5

Анонимен

преди 3 години

Жената ражда - мъжа не! Дори всичко друго да е равно само това е достатъчно да обяснени защо мъжете на отговорни позиции са повече от жените.

4

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се отчете че на този свят е доста по-трудно да си жена от колкото мъж. Една жената трябва да избира между кариера или семейство. Един мъж не.Да си жена и да съчетаеш едновременно кариера и семейство изисква изключително много труд и енергия, каквито не всички жени имат.

3

Анонимен

преди 3 години

Аз се чудя защо от медец на месец все по-неадекватни решения взима европейския съюз, а то процента жени в управленските позиции нараствал...Не бе, нека има жени, ама да са там по заслуги. Но така като гледам - ни Кyрусла фон дер Лайен е за там, ни Сталинка Казакова е за там, да не изреждам още... само Фидоска и Тетка Цачева си тежаха на мястото, ама нещо се позагубиха.

2

Анонимeн

преди 3 години

Те и каналите за възрастни ги развалиха, само л.сбийки, г.йове и тем подобни. Другия парламент ще има запазена квота за ***, боже вече като го целуваш първо трябва да му видиш пола по рождение, да не стане грешка кой кого.

1

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, каква дискриминация Ю(много сложна дума, всеки път я бъркам) към жените !!!Веднага санкциЙ до дупка !!!А ако знаете какво неравенство има в бащиснтвото - там почти 100% са мъже, жени почти няма !!!Също е и при миньорите, хамалите и др. - санкциЙ до дупка !!!Глупости на търкалета !!!