163

реалнафантазия

преди 3 години

До 172,Не ги обвинявам, защото учителите вече не могат да кажат нищо на учениците и техните родители, но същевременно факти говорят неуважаеми.Средният успех на седмокласниците миналата година по математика е 3, но реално е 2, при 50% +1 на изпита.Това за теб нормални резултати ли са? Много виновници има, затова неопреквам всички учители. :)

162

Bлк

преди 3 години

Предлагам направо да се самоубием и да останат само доктори и полицаи. Може и някой държавен служител на заплатка. Това ли е държавата ни. Проблем са 0,01% болни, от които 90% са си в къщи?

161

Анонимен

преди 3 години

аз предлагам да махнем ограничението на скоростта (градско и извънградско), наказанията за пияни/дрогирани, за разговоро по телефона докато шофираш и т.н.Има предпазни колани, въздушни възгланици, тротоариКойто го е страх (защото е страхлива мишка и хипохондрик), да си стои вкъщи и да се пази

160

Анонимен

преди 3 години

На тях им дават пари, но на работещи в заведенията, айде на всички по хиляда, всички имаме контакти с Ковид вече ама не всички взимаме бонус.

159

SarsCov2

преди 3 години

Крайно време е държавата да намали заплатите на всички държавни служители с 50%, да затварят всичко и другите 50% да ги дават на останалите. И всички да са мирни. Държавата е много загрижена за здравето ми, затова снощи цял Пловдив винеше на изгорели найлони. Дишайте !

158

До реалнафантазия

преди 3 години

А твоето дете защо нищо не е научило от ДО? Другите деца как научават? Който иска учи, който не иска 24/7 да му стоиш до него пак нищо няма да научи. Не са виновни учителките!

157

Анонимен

преди 3 години

Уважавам лекарите, имахме късмет преди 2 месеца да попаднем на истински такива, и до живот им благодаря, че спасиха 70г ми баща, който беше в реанимация 20 дни, да от Ковид. Но нека заведенията да не се ограничават, всеки сам да прецени дали да ги посещава или не. Аз за сега съм пас, но при топло време ще се възползвам да седна на вън.

156

Анонимен

преди 3 години

абе, тея държавни работници не им се работи, затова искат затваряне на заведенията, хареса им 1 година да мързелуват и да вземат парички, я вземете малко да поработите.....

155

9988

преди 3 години

Бегайте сополивци! Заведенията ви криви! Болнаци ***!

154

А КЪДЕ

преди 3 години

БЯХТЕ КОГАТО ГИ ОТВОРИ БИБИ?!?НА КЪНА У ГЕОГРАФИЯТА. МУШИКИ.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160Кои сте вие, че да произвеждате лекари? То бива самоувереност, но вашето преминава всички граници. И не плащате ничии заплати. Събитията от последната година показаха много ясно, че може без туризъм, без ресторанти и фитнеси, както и без много други второстепенни дейности. Стабилността на една държава не зависи от изброените, а именно от тези, на които уж плащате заплатите от данъците. Затова е много спорно, кой на кого всъщност плаща заплатите и осигурява съществуването.

152

Анонимен

преди 3 години

Ако и другите са експерти като тебе , жална ни майка

151

Анонимен

преди 3 години

тази баба да си гледа пенсията и да не дава съвети !Най -големият мит е ,че някой се е загрижил за здравето на хората .Като е така тази докторица защо болниците са търговски дружества?А де?Всичко е за лапкане на пари имат вожд от Банкя и се учат

150

Анонимен

преди 3 години

Ние от населението лекари, политици и полицаи винаги можем да си произведем. Стига да сещат на работа кой им плаща заплатите. И нов НОЩ можем да си направим ако трябва. Само не знам защо още търпим такива некадърници да взимат решенията

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Вие коя врачка бихте ми препоръчали? Виждам, че разбирате от свестни врачки.

148

реалнафантазия

преди 3 години

Струва ми се, че някой ще си измие ръцете с училищата, като единствени виновни. И ще обвинят учителите отново, че взимат големи заплати цяла година, без децата да са научили нещо от ДО... :)

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153 "Или по врачки ще ходите?"То и без това масово лекарите са по-зле и от врачки, а шансът да попаднеш на читав лекар, който ще има знанията и може да ти помогне, е по-малък дори и от шанса да попаднеш на свястна врачка...

146

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да плюе по докторите ненужната биомаса се видя, че икономиката може и без тях т.е. професията им е ненужна. Продължавайте да агонизирате в сектор без бъдеще, щом така сте си решили, но не обвинявайте докторите, че те ви съсипват живота, защото като се разболеете те ви лекуват и дори понякога с цената на техния живот, а не собственика на заведението, където си обменяте зарази.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147Кой ти е казал да се криеш като мишка. Напротив. Само заедно може да преодолеем тая чума, но не като отричаме очевидното. В животинския свят има необясними явления на масови самоубийства. Май сега това е връхлетяло и човечеството. Преди 100 години пкрай "испанския грип" е имало подобни явления: протести, горене на маски и пр. В крайна сметка са го преодоляли след 3 години и 50 милиона жертви. Да се надяваме, че сега жертвите ще бъдат по-малко.

144

Анонимен

преди 3 години

A да ми го лапнтнете.. сменете професията... До кога ще чакаме тоя вирус да минава с тва затваряне карайте който оживее оживее защото иначе не се живее