47

Мяу

преди 3 години

И Мангъров така каза. Факт.

46

откри топлата вода

преди 3 години

Трябва ли да си професор и то директор на някакъв мед.център , за да знаеш че през лятото респираторните заболявания намаляват ?!Браво професоре , истинско откритие , направо реворюция в медицината за което гушкаш кинти , а ние изнемогваме в къщи без работа !Щото това "откритие" и ние можем да го кажем , ама кинтите ги дават на такива като тебе !

45

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха. Да си спомним миналия юни

44

Анонимен

преди 3 години

Важно е, какво ще се случи наесен. Че лятото няма да е толкова страшно е ясно, топло време, доста преболедували, доста ваксинирани. Да минава вече, че съвсем ще полудеем.

43

Тези с камионите и

преди 3 години

Чувалите при Ставрито е това заслужават ! Деца им гледаха ужасиите по телевизията !

42

Анонимен

преди 3 години

Впролетния и летния сезон хората стават много буйни и склонни да не изпълняват безумни мерки.Миналата пролет същите тия продажници твърдяха обратното за летния сезон.Помним ние. Не сме с деменция.

41

Гъобелс да си беше

преди 3 години

Мълчал тези обикалят от тв във тв да пропагандират каквото са им наредили по хиляда пъти с надеждата ,че с постоянно набиване в главите казаното от тяж ще бъде прието за истина ,да ама нъц никой не ги бръсне вече

40

разсмя ме

преди 3 години

Да, бе, да! Ако беше водка нямаше да искаш една доза, а тройно реваксиниране.

39

Кантара знае

преди 3 години

По-малко от мен , а и да знае е все тая щото го използват за параван уж ,че вирусолози вземат компетентни решения ,а в действителност управлява еднолично най-компетентния в Бг. всички го знаят ,освен три баби в най-забутаното село, дет вярват на телевизора .

38

Анонимен

преди 3 години

Организъм инжектиран с генетично модифициран организъм се счита за генетично модифициран организъм. По закон е така.Че при това положение има вероятност ваксинираните смели люде да се окажат патентонави и собственост на Пфайзер примерно. Е разбира се това е конспирация, но законово и юридически е възможно.

37

Анонимен

преди 3 години

"В топлото време вирусът ще намалее"Не и след като толкова се постарахте да увеличите заразените и да стигнем бройките от есента...

36

Анонимен

преди 3 години

Някое от рекламните лица по всичките медийни канали, каза ли колко струва бройката на всяка една от поръчаните видове ваксини? Не следя много.Ако някой знае, моля да напише цените

35

копипасте

преди 3 години

Вируcи и бaктeрии oт вcякaкъв вид ce рaзнacят мeжду хoрaтa и живoтнитe цeлoгoдишнo!Имa пoгoвoркa : Нa cтрaхa oчитe и ушитe ca гoлeми!Имa и oщe eднa : Кaтo пръднe пoпa в чeркoвa - нaрoднoтo нaпъвa дo пocирaнe!CЗO, Cвeтoвнaтa бaнкa и Eврoпa кaзaхa и нaшитe ce нaпънaхa!Зaтoвa cтaнa зaтвaрянeтo мaрт мeceц!

34

Анонимен

преди 3 години

Разбрах че нигерийския щам няма нужда от ваксина, минава си като грип

33

Expert

преди 3 години

Уф, тоя Тодор Веселов е за пенсия вече, ако не е той ще е Кунче Ангелов, ако не е той, ще е Майтапчийски, ако не е той ще е Ботокса... Аве спрете се бре, обикаляте всички ТВ

32

Ягуар

преди 3 години

Айде бе ще намалее! Направо ще свърши!

31

да,да ама не

преди 3 години

Зaтoвa пак зaдaвам въпрoca : Имa ли мaтeмaтик, вируcoлoг, пулмoлoг, хирург, упрaвник, кaнцeлaркa..... НОЩник , кoйтo дa имa пoнe някaквa мaкaр и приблизитeлнa идeя зa чиcлo нa прeкaрaлитe cтрaшилищeтo КOВИД - cимтoмнo, бeзcимптoмнo... вcякaк oт нaчaлoтo нa ПЛAНДEМИЯТA! Тaкa щe знaят пoнe приблизитeлнo кoлкo oт нaрoдoнaceлeниeтo пoдлeжи нa вaкcинaция нa първa, втора.. вълнa! Кой с една или друга ваксина; с една "игла", две "игли"..! Щoтo и нали зaрaзявaнeтo върви нa вълни, тaлaзи.., мутанти..!

30

Анонимен

преди 3 години

Жалко. Миналата седмица ходих до болница и слушах мнението на бабички антиваксърки, надъхани от медиите и поназнайващи проблемите при spike proteins docking. Eдните спореха по вандервалсовите, други по лондоновите сили, но като цяло нямаха карбонови стикове, макар и бастунени, за да разрешат спора си.Според мен от пандемията трябва да поизмрат поне 100-200 000 български пенсиоонери.

29

Анонимен

преди 3 години

Laji laji laji na boiko i fandakiva gi prukasvai

28

жалкар

преди 3 години

ако се скрие някъде ще направи добро на милиони