67

Серафим

преди 3 години

Да идва по-скоро на влест Мангърчето и да ги уволнява подред - министри, премиери, разни ортопеди и хирурзи, генерали, и пр. *** ...Целият НОЩ УВОЛНЕН ...06369

66

Анонимен

преди 3 години

Една година лъжат човечеството с обикновен вирус. Вируси винаги е имало и ще има. Наали чрез тях печелят фармацвтичните компании.А вие си давате парите за лекарства и тровите тялото си.Което има силата да се справи с всяко състояние наречено от медицината "болест".Ако съвременните хора мислеха и живееха в Бог - животът им щее да бъде много по- добър.Живейте в светлина там е красиво.!

65

Случаен минувач

преди 3 години

Целта е да бъдем сплашавани непрекъснато. На Нюрнбергския процес питали Гьоринг: Как накарахте целия немски народ да тръгне подир вас?-Ами-казал той-то се оказа много лесно, сплашихме ги. Уплашен народ прави каквото му кажеш!Аналогично в СССР Сталин сплашвал чрез Берия и прокурора Вишински.Затова съм на мнение, че за сплашващите трябва съд, трибунал!

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Кажи ни ако знаеш, как да го докараме до 70 градуса, или поне до 56 и да си решиме проблема. Щото луди ни направиха управляващите и техните покорни слуги - докторите.

63

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересуват вируси, не ти ща ваксините и не ти ща мерките!!!!!!

62

Да ви кажа

преди 3 години

Пазете се от простуда.При най-малкото съмнение ВЕДНАГА, без отлагане за утре, 1 л. чай от джинджифил и мед през 2 часа.Това са около 4 чаши. Ако има вирус, започва едно лудо изпотяване. Сменяш дрехи, чаршафи и калъфки веднага. След последната чаша заспиваш и се събуждаш без температура и все едно не е било.Лично проверено .Вярването не е задължително.

61

Анонимен

преди 3 години

ЛОКУМДЖИЕВ ПАК СЕ ИЗКАЗА? БОЙЧО И ТОЙ ЩЕ ОПЪНЕ ЕДНА ДЪВКА В ДОПЪЛНЕНИЕ.Затворете държавата бе "отговорни" господа, решете положението, и после правете каквото щете!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Е щом разчитате на слънцето,шъ съ опраим.

59

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусът е най-активен при температура около 4 градуса и отслабва при по-високи температури. При 4 градуса инфекцията продължава около две седмици, докато при 70 градуса умира в рамките на около 5 минути. При 22 градуса е активен около 1 седмица, при 37 градуса - около 2 дни, а при 56 градуса - около 30 минути. Който разбрал - разбрал. Останалите продължават с тъпите си въпроси.

58

Анонимен

преди 3 години

idealno, she obesim sindikatite i she gi izsushim na slance...za hrana na glarusite...

57

Анонимен

преди 3 години

Австралийците тогава защо са се затворили точно по време на тяхното лято? Че даже и тенисистите затвориха по хотелите, та една тенисистка чак мишките я наядоха, а Джоката му изнасяха серенади под прозореца.

56

Рии

преди 3 години

В ЮАР и в Бразилия е топло, а си имат техни мутации. Нещо не ми се връзва казаното от професора. Или в България топлото ни е по-добро от топлото им?

55

Анонимен

преди 3 години

Е, да, но пък ще зачестят топлинните удари. Затова -пълен локдаун до окончателната победа на здравите сили. Който е против да бъде наказан, защото иска всички да умрат от от слънчево изгаряне.

54

Анонимен

преди 3 години

Айде Бе! Това и миналата година го хортувахте! И сега кво? Трай коньо за зелена трева! :(

53

Abnon

преди 3 години

Демек нищо не знаете. Идва време за море и пак вируса ще изчезне. ДришльовциСъсипахте икономиката с глупавите си съвети

52

До 36

преди 3 години

Те в Русията са се справили още преди вируса да излезе.

51

реалист

преди 3 години

Като всеки грип

50

Анонимен

преди 3 години

Снощи беше при Рачков )

49

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен"Ха-ха. Да си спомним миналия юни"Помним :Тогава анулираха абитуриентските балове и тогавания министър на здравеопазването Кирил Ананиев ходи на футболен мач!

48

Анонимен

преди 3 години

"Точно преди 1 година на 8 март доказахме първите случаи"Смях. Още никой не е доказал ковид. Дори анимации не публикуват вече по сайтовете, хората затъпяха достатъчно, че да се бодат с някакви препарати.