18

Трябва спешно

преди 3 години

При нас трябва спешно да се свали процента болни и хоспитализирани. Ваксинационните паспорти ще влияят като визите за руснаците. Трябва да се извлече максимума от сезона. Това са пари от вън.

17

До 18

преди 3 години

Просто не им спазвай тъпите ограничения

16

Анонимен

преди 3 години

Пълна дискриминация и ограничаване правата на свобода, ако наложат тези паспорти! Избиха си пенсионерите, купиха ваксини за милиарди, и продължават да ограничават свободата . Явно производителите на ваксини не са се наяли, откъм пари. Жалко, къде отиде демокрацията , потъна в някой алчен джоб.

15

Анонимен

преди 3 години

Ох кога ще се върне старото нормално да се разхождаме със щастливи лица в мола, да ходим на почивки с нискотарифни авиокомпании на екзотични дестинации и да се наслаждаваме на живота под слънцето в крайбрежни барове, пълни с щастливи туристи, ох!---------------Никога!Нискотарифни компании???хахахаНяма да има вече такива...Недобре образованите 9нископлатените) ще си стоят дома!

14

Анонимен

преди 3 години

НЕ ИСКАМ ВАКСИНИ!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Няма да е това лято за съжаление, този вирус се захвана здраво за нас и поне до другото лято няма отърване.Ваксинирането върви бавно засега, има мното неизвестни какъв имунитет се изгражда и за колко време , много нови щамове върлуват и с една дума - няма да е , както сме си свикнали!

12

Анонимен

преди 3 години

До До 7А може ли да отида в САЩ да мия афроамерикански тоалетни да изкарвам долари?

11

Нормален човек

преди 3 години

Ох кога ще се върне старото нормално да се разхождаме със щастливи лица в мола, да ходим на почивки с нискотарифни авиокомпании на екзотични дестинации и да се наслаждаваме на живота под слънцето в крайбрежни барове, пълни с щастливи туристи, ох!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ти си платения сороски ***,за който сутринта четохме,че получава 1200 лева за 20 античовешки поста на ден.

9

Анонимен

преди 3 години

Само Фюрерът може, ако има прераждане. Тогава бързо щеше да навре едни богоизбрани да поработят физически в трудови лагери, а не да мислят как да се гаврят с бялата раса.

8

Анонимен

преди 3 години

Ама много ясно, че ще имат привилегии ваксинираните. Това изобщо не заслужава да е новина

7

До 7

преди 3 години

Брей супер, айде събирай русофилите и бегом към Русия.

6

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма никакви ограничения за пътуване в 22те държави на Русия се пътува без проблем, а мерките които са задължителни са много софт, нямат нищо общо с тези на запад. Много скандинавски и немски туроператори предлагат ваксинационна ваканция в Русия, излиза около 2500-3000 евро две седмици за две ваксини + 30-50 евро за всяка ваксина с екскурзии между двете ваксини, може да се пътува и поотделно за всяка ваксина но самолетния билет е скъп и излиза пак толкова.

5

Анонимен

преди 3 години

Овцииииииии!:))))Честито ни робство. Съдействахме им напълно и доброволно. Даже си плащаме болестите дето ни ги инжектират и ги освобождаваме от всякаква отговорност.Интересно ми е дали Иво Христов ще се окаже прав за процента ***. 80% звучи ужасно. По процента ваксинирани ще се разбере.

4

Анонимен

преди 3 години

Сложно е да се каже. За да има всичко хепи енд, трябва да се ваксинира населението по 2 пъти. Това няма как да се случи в близките 8 месеца. Пръв ще се измъкне Израел- отново най-гъвкави, най-модерни и най-хитри. При тях още септември месец ще стартира втората ваксинация и всичко ще свърши до есента. Бай ***, разбира се, отново е най-умен и пее как ваксините ще го заразят или ще го убият. ***, хората първо си ваксинират умовете, които издръжат икономиката. За тебе никой не се интересува.

3

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Мишо кофражиста антиваксър от Люлин и няма да се ваксинирам а лятото съм на строежа, няма какво да го спасявам.

2

Анонимен

преди 3 години

Свърши тя. Каква ще е тази почивка, в която се носят маски навсякъде, постоянно се правят дезинфекции и прочие? Никога няма да е същото.

1

Пресиян

преди 3 години

Няма разбира се, осве ако тогава не започнете да криете бройките заболели от самите ваксинации. Ако това не е целта ви, лятото ще е хаос в болниците от заразените с ваксините хора, които заразяват и други около тях.Единствения шанс да ви се провали извратения план е масов бойкот на ваксините. Но не съм оптимист за това.