28

стига глупости

преди 3 години

има статистики, над 85% от хората които са болни от ковид са възрастни с много заболяванияне се оправдавйте че някой млад човек също кара тежка сигурно са 1-2% такива хораиздънихте се че не ваксинирате възрастното и болно население както са препоръките на всички лекариболниците не са пълни с млади хора нали

27

Анонимен

преди 3 години

"Болниците започнаха да се запълват на 90%, добави още тя" Ако сте я цитирали точно мога да си представя какъв капацитет е

26

Handel

преди 3 години

Това че си млад нете пази и от това да се спънеш по стълбите. Извод - да се назначят няколко плужека, който да разпоредят забрана за изпозлване на всякакви стълби... освен ако си носиш квитанцията за платен членски внос за гроб.

25

Анонимен

преди 3 години

Младият човек няма опита на по-старите и не вярва в нищо преди сам да се сблъска с него, както сега с вируса. Колкото и да разяснява на младите хора какво може да се случи от заразяване с този вирус, младите няма да си вземат поука Това е все едно да кажеш на дете на една година да не бърка в контакта и то ще го направи, за да види как е.

24

Анонимен

преди 3 години

Тия ще си вземат паричките от Биг Фарма така или иначе, защото ако откажеш да се ваксинираш ще ти искат да се тестваш поне два пъти в седмицата, ако искаш да имаш работа, например. И надали тестовете ти ще са платени от държавата. Така че да, продажници са!

23

Анонимен

преди 3 години

Хората не се страхуват от ваксините, не го ли разбрахте. Страхуват се от това, че няма да действат.

22

Факт

преди 3 години

Това, че си дърт и болен - не значи, че ще караш тежък КОВИД.

21

Край

преди 3 години

Повече здрави хора умират от катастрофи отколкото от ковид.Това че си млад и здрав не те пази и оттока от шахтите или фонтаните в СофияНосете си новите дрехи Живота е фатален

20

Анонимен

преди 3 години

Мечтае си тя за по-млад...

19

Ковидиот

преди 3 години

Изкарах Ковид и от тогава започнах да се задъхвам докато тичам в парка и качвам стъпала. За това пък либидото ми се повиши и пенисът ми е нон-стоп с състояние на ерекция. Д-р Прокопова може да се убеди в това ако даде да я опъна на една задна прашка.

18

Анонимен

преди 3 години

Никой да неме убеждава че ковид е разкрит като страшен ураган който помита отсреща му който застане! Драги медици, моля ви недейте така да заплашвате хората!

17

Запознат

преди 3 години

Каза др Прокопова и побърза отпраши с новият си джип подарък по Биг Фарма

16

Майстора

преди 3 години

ЕДИН НЯМА да каже - излизайте на чист въздух, на слънце! Отслабнете, спортувайте! Хранете се разумно! Само СТРАХ СТРАХ СТРАХ!Продажници долни!

15

Анонимен

преди 3 години

"Д-р Прокопова: Това, че си млад и здрав, не те пази от тежък COVID"Това да ми го заявяваш сега, докато карам втора година без ваксина и съм напълно здрав, е меко казано смешно поне за мен.

14

Анонимен

преди 3 години

И младите почнаха яко да плашат! Ваксините трябва да се пласират! :)))Абе акъл трябва да се пласира но не може! Който си го няма нито можеш да му отсипеш нито пък може да си купи! :)))))))))

13

ха ха

преди 3 години

И младите почнаха яко да плашат! Ваксините трябва да се пласират! :)))

12

Анонимен

преди 3 години

Клиничните експерименти в трета и четвърта фаза, на дадено нещо, струват много скъпо, защото фармацевтичните компании, трудно намират подходящи рецепиенти, които обичайно са безнадеждно болни и плащат скъпо за целта. А сега безплатни тестове безчет, с подкрепата на такива като тая докторица. Който иска да експериментира със себе си

11

House M.D.

преди 3 години

А тази самозванка колко пари взе, за да рекламира ваксините?

10

Анонимен

преди 3 години

коя си ти пък ***? Свали си поне маската за снимката, че да може да те видим

9

Годжи

преди 3 години

Хайде де