39

Право Ценков

преди 3 години

A Бау работи рекламен Ковид агент за 500 лв на месеци се разсипва от коментари, да го ожалиш старшинката

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Това е твоето мнение, но статистическият ни анализ показва друго. А и да, някой груп не се влияят толкова, но са прекалено малко, спрямо остатъка. СЪщия принцип, като в маркетинга. Има едни 10% които имат "резистентност", но тях просто ги игнорираме.

37

Анонимен

преди 3 години

Вече ще ни плащат, не за да тролим, а за да не тролим срещу Боко Тиквата. Ще спите и ще печелите пари у чекмеджето, точно като Боко Тиквата.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Всъщност има и доста работници от София.

35

Прочети и разбери

преди 3 години

Само Бойко Борисов има ПАРИ и власт да купува *** и известни хора, ако някой друг си позволи да купи *** веднага му лепват СРС и му устройват Gang Stalking от МВР и ДАНС!

34

Анонимен

преди 3 години

Името на статията звучи като оферта от джоб.бг. Време е да се предлагат в бюрата по труда.

33

Анонимен

преди 3 години

Разумните хора отдавна не си оформят мнението от коментари защото са наясно със ситуацията. Дори и от купените медии не трябва да оформяш мнение. Най добре е човек да следи какво се приема в парламента и да не се интересува от постредници да му здъвчат информацията

32

Анонимен

преди 3 години

Я кажете къде да се запиша за тролване? Едни 2000 лева допълнително няма да ми дойдат зле.

31

34

преди 3 години

До до чичоНе съм чичо, но аз не съм и ***. Просто съм давал работа на такива.

30

Анонимен

преди 3 години

Но удърът е по-малък. Лошото е, че е труднода имаш договори с журналисти за това какво мжое ида не може да казват. Винаги е "под масата" тая договорка и почти винаги се нарушава, като се намери някой, дето плаща повече и вярвам, че трябва да има промяна в законодателството, за защита на агенциите. Не мжое да инвестираме 200 000 лева за промоция на някого, а той да може просто да си тръгне, без репарации.

29

Анонимен

преди 3 години

Троловете са запазена марка на Боко-тиквата и ЦецУ-апартаментУ.Те наложиха тази пасмина от провинциалисти да облъчват опростаченото булгарише племИ до тотално видиотяване.Без *** и Жипки Боко е кръгла НУЛА.Естесвено печатницата на фалшиви бюлетини и медиите на Пеевски са в играта.

28

1

преди 3 години

По времето на Станишев беше популярно явлението "червените лаптопи". Тогава сякаш "***" не беше приел такава слава като сега. Аз по принцип споря на тема политика и футбол, но винаги се стремя да ползвам факти, както и културен език. Напр.,интервюто на И.Костов пред Дарик вчера. Ами не е прав той да критикува, макар нещата да са верни. Като го би Симеон на изборите, Костов трябваше да укрепи партията си и активно да се готви за реванш. А той 3 г. се кри. Това е факт, за съжаление.

27

до чичо

преди 3 години

Коментар 34 е типичен за професионалният ***

26

Коментари 20/23

преди 3 години

Не разбирам защо не ми харесвате комапнтарите!

25

Анонимен

преди 3 години

ами то пропаганда ще има вечноама като не сме народ като унгарците да им кажем че сме народ и имаме независима държава ще ни командвант мутри и пребоядисани комунисти къде от бънкя къде от други места това е положението парите дено са окрали ще им стигнат да си наемат колкото искат клакьориа ако не искате да гласувате за гербави патерицине гласувайте за чалгаря за аптекаря и "патриота"я си спомнете как янето обещаваше да уволни борисов и обра най недоволнитеза да са патерица на комунето

24

Анонимен

преди 3 години

Списъци с платени *** на БСП бяха открити в пощата на сегашния вицепрезидент Йотова, нали така.

23

Елемаг

преди 3 години

Съгласен,нещо такова се опитвах да обясня и аз.Ама ВОЛЯ или ДАБЪ да плащат няма такива глупости.В момента най-много се лобира за ваксирането ,даже сега пускат статии да формират,че естествено придобитият имунитет и антитела не били така хубави като ваксинацията.Но има вече хора функционално неграмотни и ще повярват и на това.Милиарди са във ваксините в момента и там се лобира най-много.

22

любопитен

преди 3 години

А кога ще забранят троленето? Не вярвам тролещите да се харесват на някого от таргета им.

21

Бай Пешо

преди 3 години

Аз понеже съм един скъпоплатен политически ***, ще кажа Боко да сложи панделката и да бега при Бай Ставри. Радев е един от малкото кадърни политици милеещи за България, които някога сме имали, ама гробарите ще го сготвят и него, както сготвиха Иванчева, кметицата на бившия кв. Младост, понастоящем гадост. Хайде ***, цъкайте минуси, и ме оплювайте, ако искате ми трийте коментара.

20

Анонимен

преди 3 години

До КоментарНАП нямам какво да направи. Нает си като асистен и си полузаваш заплата, има закуска и обяд и кафе.