14

Анонимен

преди 3 години

Днес всяка пета обява е "подвеждаща" утре всяка втора, и накрая големите акули скоро ще останат с пръст в устата.

13

Анонимен

преди 3 години

Така е, агенциите изкуствено завишават цените с техните надценки. Като влезеш в сайта за имоти - 10000 обяви. А се оказва, че половината са за едни и същи имоти представени по различен начин. Изходът - ходете по двама на оглед с агенция, този който не купува, той да подписва протоколи и подобни щуротии при оглед. След огледа търсите домоуправител или комшии, сдобивате се с телефона на собственика и така стигате до цената която той търси за жилището

12

Един

преди 3 години

Айде сега избивайте и паспорти на сградите....

11

A3

преди 3 години

ima li njakoi *** koito iska da jiwee w shopia?

10

Ваньо Контев

преди 3 години

Продавам тристаен в Младост. Качих си обява със снимки в имот.бг. След няколко часа обявата бе копирана заедно със моите снимки от 10 агенции, с текста, че те продават имота, съответно и върху цената която аз търся - 80000 евра бяха сложени надценки. Сега моя имот е обявен на цени в порядъка на 82 к - 85 к. евра. Никой не ме попита, дали може да обяви моя имот за продажба. Разбирам, че сте гладни и необразовани брокерите, но това си е жив обир.

9

Киро

преди 3 години

А примката се стяга и брокерите почнаха да се притесняват нещо...

8

Анонимен

преди 3 години

Къде са програмистите, да кажат, колко, какво и къде купуват и дават под наем. Бавят се нещо.

7

Анонимен

преди 3 години

Напротив това са първите които сдават багажа и напускат потъващият кораб,а може би ще се окажат и най умните пред вид задаващото се цунами при цените на недвижимите имоти!

6

Патил

преди 3 години

Никой нормален човек не си търси жилище от обяви и агенции, именно заради родната действителност, където всеки гледа да те измами или най-малкото, заблуди. Търсете си жилище чрез познати и адвокати.

5

Евтини, ама..

преди 3 години

А най- често докато отиде човек, се оказва че са вече продадени, капарирани, са се отказали да продават.....това си е вид измама, само че у нас и в детската градина стават по- мащабни, тъй че...

4

Анонимен

преди 3 години

Аз ако имам 100 000 евро ще си купя в чужбина не в София

3

Анонимен

преди 3 години

След Зарибяващите брокерски чалъми,съвсем скоро ще дойдат и Отрезвяващите!Свидетели сме на първа фаза,глад мори дибитъка(брокерите)

2

Георги

преди 3 години

Това важи с пълна сила и за статиите относно недвижимите имоти! Само лъжи и платени драсканици.

1

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо няма контрол върху тези обяви за наеми и продажби. Повечето са фалшиви и се взимат капарота, които после не се връщат. В България спокойно можеш да мамиш хората и да си легален.