264

Анонимен

преди 3 години

На всеки човек му минава тази мисъл какво дете ще се роди от черен и бял - не виждам какво толкоз е станало. Голям театър се опитва тази да изиграе, ама не й се получава.

263

Блъди Мери

преди 3 години

Май е време от МИ-6 да спретнат една катастрофа "Ала-лейди ди" за да отърват кралското семейство от това афроамериканско недоразумение ... !!!

262

Неутрално

преди 3 години

Аман от навалници и жени с леко поведение!

261

Мунчо

преди 3 години

Меган- не мисли за самоубийство- направо действай!

260

Факт

преди 3 години

Нищо чудно - кмета на Лондон е пакистанец ( тъмносин ) , сега принц Хари ще се сдобие с друга *** - новото дете явно ще е с черна кожа ( гени, бра'чед ! ) . Тоя пич съвсем унижи и осмърдя кралската фамилия !

259

Диана

преди 3 години

Също е много смешно отношението към кожата на бъдещето дете...Няма нищо расистко да ти е интересно каква ще е кожата на детето от един смесен брак - напротив, това е естествено най-интересното нещо дори и да се отнася за обикновено работническо семейство, а камо ли за едно кралско семейство, което непрекъснато е на показ...Меган просто драматизира и използва расистката тема защото сега е модерна - защо не го каза преди, когато нямаше антирасистки вълнения?!...

258

Диана

преди 3 години

Обаче на Хари наистина не му е лесно! Оженил се е за слугинята - господарка и тя не само го вкарва в "тъмни времена", но и наистина може да го побърка...Аз не виждам как той ще спасява децата си с такава майка - той трябва да ги спасява ОТ такава майка! Тази жена не може да бъде майка и Хари най-добре го знае, но продължава да сравнява майка си с тази играчка...По-добре да нямаш майка отколкото да имаш такава "майка" - може да не си щастлив, но няма да си нещастен, според мен...

257

Диана

преди 3 години

Смешно е мнението, че ако някой кажел, че не вярва на думите, че човекът мислел за самоубийство, това означавало нещо толкова страшно, че той веднага трябва да е оплют отвсякъде...защото ако някой наистина искал да се самоубие и чуел такова отношение, щял да реши, че никой нямало да му повярва и да не потърси помощ! Истинска смешка!Няма да му повярват ако лъже, ако не лъже защо да не му повярват?Оженила се за принц и ще се самоубива, защото не е царица, никой не й обръщал внимание...леле-мале...

256

Диана

преди 3 години

Аз мисля, че има много грешно отношение към самоубийствените мисли на Меган в Англия...Там всички са много чувствителни към психичните проблеми и приемат много надълбоко най-малък знак за нещо подобно, като забравят, че има и манипулатори, "артисти" и всякаква друга дреб, които злоупотребяват с всичко възможно за да наранят другите или да станат известни...Днес цял ден говорят за Меган по БиБиСи - мечтата на една посредствена актриса!...Меган лъже, но не разбира, че си играе с огъня...

255

Анонимен

преди 3 години

И детето и майка му са чернички,защо трябва да се обижда от истината, че са цветнокожи?

254

Анонимен

преди 3 години

*** Василева, научи разликата между метис и мулат! Меган Маркъл е мулатка, а не метиска. Метиска щеше да бъде, ако майка й беше индианка например.

253

Питър

преди 3 години

Всичката Мара втасала в България, та *** с потури се хвърлиха да защитават.... английското кралско семейство.... Чичото на Хари, Андрю, е доказан педофил и пръв приятел на педофила Епщайн и, оппа, Доналд Тръмп, ама там нещо не срещнахме такава БГ вълна възмущение.... Браво на Меган и Хари, че показаха на света колко ретроградна и прогнила е тази скапана институция, монархията.

252

Анонимен

преди 3 години

холивудска актриса гостува в шоу на милярдерка и обяснява колко е лошо да бъдеш принцеса, за малко да пусна сълза

251

Анонимен

преди 3 години

Едва ли вдигнаха кралска сватба за тях само за да могат после да я тормозят - доста скъпо удоволствие за която и да е Корона. Прекалено многото слухове за неадекватното й държание като жена на принца едва ли са измислица; или тя не е разбрала правилно в какво се забърква и какво точно се очаква от нея, което значи, че е адски ***, или се е надявала да върти целия двор на пръста си, което отново значи, че е адски ***. Сега реве като напляскана пи*-кл--а и се тръшка, че нищо не става на нейното.

250

Пълни нещастници!

преди 3 години

Жалки милионери, марионетки на Дълбоката държава. Меган и Хари - двама инфантилни ***...

249

Див Петел

преди 3 години

Незнам къде е истината. Сигурен съм че кралското семейство е много снобарско и е възможно да са я тормозили с подмятания за цвета на бебето и т.н.т, но съм сигурен и че интервюто беше тотално едностранчиво и целящо да очерни Короната. Като цяло считам че няма прави в този спор през медиите, но определено тая мацка Мегън Маркъл става за глупости. Затова и принца я джуластри.

248

мхм

преди 3 години

Опра наистина много прос.та женица... Даже не може да прикрие лицемерието! Фалш, другари, фалш та дрънка!!!

247

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

И аз едно време се чудех за цвета на кожата на културистите, но се оказа че се мажели със вакса.

246

Анонимен

преди 3 години

ОПРА ОНУФРИ КАТО НЯМА АКЪЛ ЦВЕТА И КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА?

245

Реалист

преди 3 години

Всичко е по сценарий съгласуван с дъртата кралица. Спомнените си какво се случи когато не беше съгласувано с нея.