29

Мария

преди 1 година

Еднократната помощ не би стимулирала равдаемост.Как ще гледаш бебе с 2000 лв . Нещо друго което общината прави е изгравдане на услошич да гледая тези деца с изграждане на децки градини и подръвка на училища. Тази еднократна помощ да бъде използвана за заплащане на инвитро процедури е също стъпка в правилната посока.

28

Анонимен

преди 3 години

Бонуси от типа пари на ръка само толерират трайно безработните от един конкретен етнос и ги поощряват да останат крайно безработни. Единствените детски помощи следва да бъдат давани под формата на данъчни облекчения. В българската поговорка "който не работи, не трябва да яде" има мъдрост, отдавна забравена и изоставена чрез принципа на социалната държава. Само дето последния има за цел да подпомага онези, които НЕ МОГАТ да работят, а не онези, които НЕ ИСКАТ.

27

Le6tan

преди 3 години

Те вместо бонуси да раздават, да спрат да крадат ЕС парите. Да строят с тях инфраструктура, детски градини, да създават условия за инвестиции и работни места :д Бонуси ще дават - и да ги родш тризнаците, в *** ще ги гледаш с 5к лева...

26

Анонимен

преди 3 години

Аз бих предложила (жена съм, с 2 деца) да елиминират лигавщината от рода на година майчинство, за да спрат малцинствата да се множат. Вместо това парична помощ според платените данъци и образованието.

25

Анонимен

преди 3 години

във Варна дават дръжки....

24

СЪГЛАСЕН СЪМ АКО

преди 3 години

бонуса се дава на двойки при които поне единия е вишист и двамата работят! Как и на неосъждани хора. В противен случай ще стимулирар раждането на бразилци...

23

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се дават пари на ръка да въведат данъчни облекчения за семействата с деца. Така ще се стимулира раждаемостта сред продуктивната част от населението.

22

Бай Пешо

преди 3 години

Докато аз се чудя как да си отгледам децата, и да работя. Някакви общини дават бонус Бебе. Да се разбира, това е бонус бразилци. Така ще разселят малко бразилци навсякъде, и они ще лежат, ще пият, и ще има яко мец....та накрая да има повече бебета. Повече бебета, означава за бразилците повече кинтарез, за повече Ракийджос, и после повече еца меца. Разберете че със С(Ц)оциална политика, проблемите не се решават а се задълбочават. Сложете бонус бебе но ако и двамата са висшисти.

21

Анонимен

преди 3 години

Да се дава бонус само на майки,които са назначени на работа

20

анонимен

преди 3 години

На мен не ми е ясно, нима не виждат, че този модел е тотално сбъркан - работещият да се трепе цял живот, с много лишения да отгледа едно - две деца, а разни, не само от етноса, да лежат и да се въдят, ами кой ще издържа и тях, и държавата с подобно поведение в крайна сметка?

19

Анонимен

преди 3 години

Лошия Орбан дава само около 32 000? за трето дете!Вижте колко е ДДС-то в Унгария!

18

Анонимен

преди 3 години

Ся в маалата ще се удвояват

17

анонимен

преди 3 години

Стига с тези бонуси! Освен за тризнаците, всичко останало е направо вредно, включително и детски и темподобни, които освен да развъждат готованци и тарикати, за нищо друго не спомагат! Крайно време е да се оценяват тези, дето работят и всъщност издържат другите, и какво получават - блъсссскане цял живот, мизерна пенсия и чао........

16

Анонимен

преди 3 години

Мани уе! Преди помощите са ги изхвърляли чаааааветата на пътя ....

15

Анонимен

преди 3 години

What the shit?

14

Анонимен

преди 3 години

Още един начин за спонсориране на онези в гетата

13

Гост

преди 3 години

*** , Маракеш е в Африка , а пък тук е Макреш !

12

Анонимен

преди 3 години

С тия паеи накъде, подигравка.

11

Гарабед

преди 3 години

И 20 000 да давате, предимно ромеи ще се възползват.А за всички тия пари колкото и да са ще бъдат недостатъчно.Дете не се гледа с еднократна помощ, иска си стабилен доход и условия. Затова няма и "бум"

10

Анонимен

преди 3 години

И така ще стимулират младите да се размножат с тези еднократни помощи в тези общини с толкова ниски заплати и без шанс да си намериш изобщо някаква работа за повече от 500 лв.