40

Анонимен

преди 3 години

Вирусчето май свършва.

39

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Борисов в Исперих преди 2 седмици:От първи март отваряме ресторантите, а от утре учениците отново ще учат присъственоРезултата от учениците го виждаме, след 10 -тина дни ще видим и резултата от ресторантите.

38

Мария

преди 3 години

Номер 46 толкова сте прав, че няма какво да добавя.Всяка година има грип, всяка година за съжаление си отиват хора, но тази беше специално нарочена за да се осъществят плановете на неколцина самозабравили се световни диктатори.

37

Анонимен

преди 3 години

ББ, не се интересува от мненито на вирусолози, епидемолози, НОЩ и т.н. Еднолично разпореди на Ангелов.От 1ви Март, ОТВАРЯШ!!! Училищата и ресторантите.(т.е, независимо от всичко, не КОВИД, а и земетресение да има ОТВАРЯШ). Той горкия, реагира не, като министър на здравеопазването, а като портиер и БЕЗРОПОРТНО се съгласи да ги отваря, и ги отвори. Жалка картинка. За ГЕРБ е важна властта на всяка цена, ако ще това да е за сметка на здравето и живота на хората.

36

Случаен минувач

преди 3 години

Целта е да бъдем сплашавани непрекъснато. На Нюрнбергския процес питали Гьоринг: Как накарахте целия немски народ да тръгне подир вас?-Ами - казал той - то се оказа много лесно, сплашихме ги. Уплашен народ прави каквото му кажеш и не задава въпроси!Аналогично в СССР Сталин сплашвал чрез Берия и прокурора Вишински.Трябва да бъдем сплашвани, за да не питаме защо ни нарушават правата, в т.ч. правото ни на труд например.Затова съм на мнение, че за сплашващите трябва съд, трибунал!

35

до 41

преди 3 години

Не се спряхте да лъжете, еййй..

34

Анонимен

преди 3 години

Dо 42 до 34 Ще ги пишат ковидари. Ти лекар ли си или си пациент, първо това кажи. Иначе явно имаш нужда от специализирана помощ

33

до 41

преди 3 години

по описанието ти се разбира, че не си бил там, айде остани си със здраве

32

до 34

преди 3 години

около и под 10% ще стигнатповечето от тия 5776 в момента там нямат особена нужда, но патеката е скъпа. Виж хронично болни, ще стигнат даже до умирачка без болниците, но както стана ноември, декември, ще ги пишат ковидари

31

Анонимен

преди 3 години

На 46 г съм. Прекарах средна към тежка форма на ковид-19. Бях 19 дни в Пирогов, от които 16 с кислородна маска и закачен на един апарат, който ми подаваше 40 литра кислород в минута. Двустранната пневмония се разви много бързо и дишането беше нещо доста трудно. Сатурацията ми стигна до 67. Предполагам, че можете да си представите какво е усещането всеки ден някой да умира в съседната стая и да се чудите дали няма да сте следващия. Вливаха ми толкова видове лекарства, че им изгубих бройката.

30

Анонимен

преди 3 години

До края на тази седмица учениците от горният курс ще са завършили възложената им задача от минисАрО Вълчев за разпространение на Британският щам и отново ще сме на чело в класацията по смъртност. Тъжно, но факт. А той вместо да се покрие за да отърве затвора предизборна кампания за депутат започна.

29

Четете и чужди медии

преди 3 години

В Австрия спират ваксинирането с Астра Зенека - мед.сестра на 49г. е починала, а друга е получила белодробна емболия. Това, след ваксиниране.

28

Анонимен

преди 3 години

До 33 *** с вакси - Не всички ваксини са подходящи за престарели хора, на тях трябва да им дават интерферони, например, сурфактанти и т.н. Ще чакаме лекарставата с антитела

27

Анонимен

преди 3 години

"Do 24 Не лъжи, Гришо каза, че хич не е било леко и два месеца след това се е чувствал като ***. И не само той"Той Гришо, ако му излезе пъпка реве, та не е най-подходящия пример за тежко и леко боледуване!

26

Анонимен

преди 3 години

Така е ... ваксини трябва да се дават с приоритет на възрастните хора.

25

Анонимен

преди 3 години

В момента в болниците има 5776 болни от ковид. Поне 20 процента от тях ще стигнат до интензивните отделения, така че колкото повече заразени, толкова повече болни- в болниците и накрая толкова повече пациенти в интензивните отделения

24

Идиотите с вакси

преди 3 години

Средната възраст на тежките случаи е 81 г, а ваксини слагат на всички други, но не и на старите хора.Егоистично и неморално е да има зелени коридори, където млади хора да се редят за ваксинации заради едните сертификати. Вчера една позната пусна пост във ФБ, че лети за Малдивите - лекар и държавен служител, ваксинирани. В същото време старците не могат да се вредят за ваксини и пълнят интензивните отделения.

23

Анонимен

преди 3 години

до 28 сметачаНе ми давай акъл аз какво да правя бе папагал!От теб изобщо няма смисъл на този свят щом се занимаваш с мен а не с темата.Ти си просто една грешка на природата и може спокойно да ни освободиш от писанията ти тук.Стой си там в мишкарника и си трай!

22

Анонимен

преди 3 години

Do 29 Дрън-дрън. Тъпоъгълник

21

Анонимен

преди 3 години

Откак почна ваксинацията щамовете и болните рязко се увеличиха.