20

Хаи

преди 3 години

Ако има пандемия от сифилис какво ще направите? Ще забраните да правим секс ли и да се целуваме?

19

...

преди 3 години

Един нормален няма да се изкаже бе. Прости сте или сте верно прости. Маските ви пречат. Ми ръгайте без и се махайте, че и в болниците ви треапат. Не ви лекуват ми вие сами се оправяте. Аре *** не ходете и в болници. Подписвате едно заявление, че не желаете болнично лечение и си го носите винаги с вас. Аре у лево бе...

18

Емил Димитров

преди 3 години

Кога щаба и РЗИ ще направят китайските анални тестове за Ковид задължително условие за да се излиза от къщи? Чакам някое младо докторче да ми бръкне така по-надълбоко и да върти наляво, надясно, надясно.....мммрррррр котьо!

17

zer

преди 3 години

Абсурд е да спират приеми в болнци, а кръчми и кафенца да работят.

16

Православен славянин

преди 3 години

В Плевен и околието живеят безхаберни и безотговорни хора !

15

Анонимен

преди 3 години

В Плевен вече сме изградили колективния имунитет, случаите са за областта не за града, на 3 март си бяхме навън по заведения и т н, добре сме не ни мислете, гледайте си вашите градове :)))

14

Анонимен

преди 3 години

Мерките се диктуват от антихриста.

13

Анонимен

преди 3 години

В Плевен само тарикати и затова сме с такива стойности. Само многознайковци и разбирачи. Преди седмица в групата на детето ми имаше болна учителка и детето трябва да е в карантина 8 дни, за мен и жената няма карантина такива са правилата. Е нашето стоя вкъщи 8 дена за сметка на това видях 4 деца от неговата група, които си ходеха навън, че не се издържало по думите на един родител. А колко от всички са ходили навън не знам.

12

АнонимеН

преди 3 години

МЕРКИТЕ СА БОРИСОВ ДА СЕ МАХНЕ ИНАЧЕ ЩЕ СТАВА САМО ПО-ЗЛЕ!

11

Анонимен

преди 3 години

Обаче усещате ли как бавно и полека се опитва да върнат маските на открито. Явно това е директива на ЕС, а тарикатите от щаба прехвърлиха отговорността за това на местните РЗИ-та

10

Плевен

преди 3 години

Изобщо няма толкова много болни в Плевен. Това са кухи цифри. Имам роднина в УМБАЛ Георги Странски и той казва, че Ковид отделението е на 50% пълно. Голямата вълна беше през есента. Тогава наистина беше страшно, обаче никой не върна маските на открито. Явно местното РЗИ го натискат от София зорлем да ожесточава мерки заради наближаващите избори. Да всеят паника и страх у хората, за да мине купения вот.

9

Анонимен

преди 3 години

Отново маските ,че си сега не ги носим )и вече има ваксинация а болните растат

8

Петко

преди 3 години

Вече сме под робство като гледам! Също като гледам какви сме овци даже не си заслужаваме и свободата! На мързеливи готованковци и тарикати свобода даром няма да дадат. Свободата се печели, но ние сме си стадо овци, които като гледам нямат желание нищо да печелят! Да си се спасяваме по единично и да си носиме маските докато не ни тръшне някоя бактериална пневмония от тях!

7

Кокич

преди 3 години

Ей продажни мекеренца и всички *** на западни ***, където сте се събрали в управлението. Махайте маските и на закрито и на открито! Ще разсипете народа ***! Колко много хора се оплакват че не могат да дишат през маски и всички се потулват! Вие вървите срещу собствения си народ бе! Такива като Вас се чудя как спят нощем и как живеят със себе си

6

Анонимен

преди 3 години

Този явно не живее в Плевен. Оня ден бях на пазара и нямаше почти никакви хора. Продавачите са повече от клиентите, така,че маските на открит пазар са престараване,и дразнене на хората.

5

Анонимен

преди 3 години

Много ме радват приказки от рода :" Един чичо на буля Пена цял живот пуши по 2 кутии цигари и умря на 95 години " , а пък сме с най ниска продължителност на живота в цяла европа.

4

Анонимен

преди 3 години

Познавам хора, на които не им слизаше маската. Пак се заразиха.

3

Анонимен

преди 3 години

Ами ще си върви фашизма, като са останали само овце.. Маскирайте се !

2

Анонимен

преди 3 години

фашизмът си върви ,кучетата си лаят!

1

Анонимен

преди 3 години

Дамски превръски вместо мед. маски е едно добро начало.