90

Анонимен

преди 2 години

Дори и да допусна, че има нещо вярно в думите на Икебаната, с този изказ сам се е закопал. Как очаква някой изобщо да му обърне внимание? Може да наричате Рут Колева с всякакви грозни епитети, но тя поне се опитва да постигне нещо за себе си и за другите изпълнители. Какво точно е направил Икебаната, освен да се излага?

89

Бургазлия

преди 2 години

Деян е напълно прав. За мутрите от Бетономорието един хотел или мол са много по-важни от един Летен Театър, където освен традиционния високопрестижен Златен Орфей се изнасяха през целия летен сезон всяка вечер и класически концерти, опери и оперети, както и фолклорни концерти. Жалко за некадърността на всички политици след 90-та.

88

Факт

преди 2 години

Икебаната е 10000 повече певец и артист от Друт Колева.

87

Баце с жипката

преди 2 години

Я слушам само Софето и Веско Маринов .

86

Ало

преди 3 години

Аз също не знам нито 1 песен на Рут Колева.Но знам , че кметът на Пекин е бил на нейн концерт, което никак не е малко.Да , тя има претенции, но по мое мнение си ги покрива.

85

Анонимен

преди 3 години

когато пишете моля не намесвайте Българиятова го правят само малцинствата редовно пишат срещу България иска да ни очернят

84

Анонимен

преди 3 години

абе Руте не е певицаили е посредствена певица

83

Ташко Мераков

преди 3 години

Ше си почешам мъдната торбичка и минавам на следващата новина ......

82

Това сме българите!

преди 3 години

Риба, рак и щука!

81

Анонимен

преди 3 години

'' Не съм виновен, че съм се родил по времето на "Златният Орфей" ''.................Много хора, които се родиха по времето на ''Златния Орфей'' сега са милионери ... така, че въпроса не е в това кога си се родил, а какво си правил с времето си ...Колкото до ''Златния Орфей'' ... ако не си наясно, че подобни казионни неща нямат място в пазарна икономика, по-зле за теб и въобще как може някой да те приема на сериозно с този прякор

80

Анонимен

преди 3 години

Ми то базовият доход бил добро нещо. Но защо само певците и пенсионерите участват в експеримента?

79

Анонимен

преди 3 години

Тоз що не си събира съчките и да си опъне бръчките.Рут е добре охранена буля не и личи да гладува.

78

Анонимен

преди 3 години

Трябва да излязат на ринга икебаната срещу рут колева да се бият в басейн с кал и нека победителя вземе всичко!

77

Анонимен

преди 3 години

Видяха, че Борисов дава мило и драго за да оцелее и те се юрнаха водени от Ружа. Утре отиват на среща гадателките, после свободните лечители и накрая дружеството на свободните джебчийки и на тях ще дадът само трябва да напишат писмо.

76

Анонимен

преди 3 години

Рута съвсем я обърка с тоя ход. Връщаме социализма, на всекиго по равно. Абсолютно безумие.

75

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че компенсации могат да получават само регистриралите такава дейност и плащали данъци за конкретен приход. Така е по целия свят, където има компенсации.

74

Фарс

преди 3 години

Всичко е един зле режисиран пиар на управляващите . Народът се отврати от тях още повече а за "звездите" мога да кажа само че са паднали звезди.

73

пенсионер

преди 3 години

Какво става в тази държава ? Изкаралите ковида май вярно ги бие в главата,харесвах Бойко но да дава пари на само осигуряващи се музиканти ,че бедстват е като с чужда пита помен да прави.Графа,Л.Караджова ,Милена ,О.Павлов ,Флорин ,Фики и другите от списъка тези пари ще им стигнат за две разпивки в някое елитно заведение .Защо не проверят какви данъци плащат и какъв им е стандарта на живот.Работещите и треперещите за здравето на семейството си сега по важни творци от тези хонорарни творци.

72

Анонимен

преди 3 години

До РаботещНека да поработят малко,като всички нас! Стига вече сме ги хранили и поили!Що не дадат и на мене едни 5-10 бона ей така! И ний сме дали нещо на света!

71

Супер

преди 3 години

Икебаната отвръща на разглезените певачки хленчещи пред Борисов. Прав е. Да са спестявали. А не - Малдиви коли дрешки. Аман. За пенсионерите 40 за тия 4000???