14

Анонимен

преди 3 години

До епидемиолог"свободно пускане на вируса сред здравото население и предпазване на слабите"Айде кажи как практически ще се предпазят слабите за 1-2 години, докато циркулира вирусът сред по-силните.

13

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха! Свободни от ковид. Глупости на квадрат. Сегашните ваксини евентуално ще предпазват от 5 при известни 27 щама към днешна дата! Та до тук със свободата. Колкото повече локдауни (мразя я тази дума) толкова по дълга агония ни чака.

12

любознателен

преди 3 години

*В Гърция ще се влиза и с отрицателен тест за коронавирус*И как се правят резервации при такова условие? Или за да се прибереш после пак тест и ако е положителен да не можеш да излетиш, а да киснеш 14 дена карантина в хотелите им на свободни цени?

11

епидемиолог

преди 3 години

до 9-Я кажи кога ще постигнете стаден имунитет? Докъм 3022 година ще го бъде ли?=.................................................................................................Стаден имунитет не се постига с национални локдауни, карантини и дистанции. А със свободно пускане на вируса сред здравото население и предпазване на слабите. Иначе и гриповете могат да направят да се влачат с години вместо да отшумяват за 2 месеца. А влаченето е с конкретни ясни за всички, - цели.

10

Анонимен

преди 3 години

Нема вирос елате у Слънчака

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимензащото знаем, че ваксинираните също могат да се заразяват и да разпространяват.вие мангърите всичко знаете. Я кажи кога ще постигнете стаден имунитет? Докъм 3022 година ще го бъде ли?

8

Анонимен

преди 3 години

Ще чакат малаките за мюжде, ама суджук.За тях един Х..

7

malart

преди 3 години

Да се рекламираш с това, че няма ковид. Докъде я докарахме

6

ганьо

преди 3 години

А ***? Ослушва се и още не вярва на ваксините. Накрая пак ще останем изолирани от много селски тарикатлък.

5

Бай хой

преди 3 години

Айде сега всички, приготвяйте лютеницата и суха храна и на ол инклузив в Гърция, чакам после снимки и тагвания магвания, абе вие си знаете

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен", защото знаем, че ваксинираните също могат да се заразяват и да разпространяват"Не "знаем", а предполагаме, че теоретично е възможно. И кои сте тези вие, които знаете? Не ми казвайте, че сте нормалните хора, че се изтърка.

3

Анонимен

преди 3 години

Комунист частно не пази.

2

Анонимен

преди 3 години

Това, че има масова ваксинация не води автоматично до свобода от ковид, защото знаем, че ваксинираните също могат да се заразяват и да разпространяват. Така, че хитрите гърци се опитват да направят силен сезон и насаждат абсолютни лъжи!

1

Анонимен

преди 3 години

Масова приватизация. Пардон имунизация.