19

Ковидови

преди 3 години

А точно това правят психоза от сорта на бръкнал в контакта ***. (Хуманисти)

18

Анонимен

преди 3 години

Честита ви Идиотокрация в близко бъдеще.

17

факт

преди 3 години

Вярно е. Това биологично оръжие прекъсва връзката с Бог, затова трябва да се молим усърдно всеки ден и нощ, по всяко време и място. Предполагам, че и ваксината също прави това.

16

Анонимен

преди 3 години

Човечеството беше просто и преди, а сега ще изпростее още повече...

15

Елементарно Уотсън

преди 3 години

Ако имаше сериозни психо последици и травми - тогава защо това не се отрази на раждаемостта хората продължават като животни да се плодят без спиране и без срам дори и по време на епидемия да правят деца е престъпление.

14

НИЩО НЕ Е ТОВА

преди 3 години

КАТО СЕ ПОЧНАТ ПОСЛЕДИЦИТЕ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА В ЦЯЛ СВЯТ !!!ЩЕ ЗАСЕГНЕ ВСИЧКИ --- ЗДРАВИ и ПРЕБОЛЕДУВАЛИ и БОЛНИ Сега само с глупости ни занимават с такива елементарни проучвания и ваксини които не са отработени и изследвани за последици. ЕДИНСТВЕНО СИГУРНО НЕЩО Е КРИЗАТА И УДРЯНЕТО ПО ДЖОБОВЕТЕ НА ХОРАТА със заеми и кредити висящи.

13

ДА

преди 3 години

А ваксинираните-по -късно!

12

Разстроен съм

преди 3 години

За бизнеса си след като хората разберат колко много пари могат да спестят вместо да ги дават на мен за моите ресторанти, клубове и игрални хазартни зали.Хората не бива да свикват с толкова пари да трупат трябва увеселителният бизнес да им обира парите. Не може така това не се търпи парите трябва да са у бизнеса, а не у хората. Хората трябва да харчат пари и да живеят на кредити и заеми, а не да спестяват пари. Това е страшно обикновените хора не трябва да имат спестявания в никакъв случай.

11

ДА ОСТАВЯ

преди 3 години

Психични трайни следи. Изолираните хора оставени без секс стават хищници и почват да нападат всичко около себе си.

10

Bp

преди 3 години

Всеки ден го доказват това тези , които преболедуваха с цирка си.

9

НОШТ

преди 3 години

След такова заглавие ми идва да оставя дълготрайна следа на лицата на лицата на "учените","журналистите", колегите от НОЩ и пр.

8

Анонимен

преди 3 години

А хипохондрика от снимката, дето гледа света през прозорец, как е?

7

Анонимен

преди 3 години

И Метежника ще остави следи в съзнанието на народа!

6

Мария

преди 3 години

За номер 6. Абсолютно сте прав.Целият този психотормоз ежедневно, ежечасно няма начин да не се отрази на психиката. Знае се,че увреждането на психиката е необратимо. Може би това е и целта на заниманието от страна на deep state.

5

Ку40

преди 3 години

Ами застрелвайте ги, оздравели не ни трябват. Искаме 100 процента смъртност.

4

следотърсач

преди 3 години

"Следите" са от "мерките". От "брифингите", на нощниците и от всекидневните заглавия, матряли и пушилки по "медиите". Не от "ковида".

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Коментар на абсолютенТъпир...

2

Анонимен

преди 3 години

Ако един сезонен грип може да нанесе вреди на психиката на човек, това говори недобре за човека.Вирусите са полезни и служат на човек да се освобождава от натрупаните отрови и да се обнови имунната система. Всичко друго е псевдо медицина с финансов интерес

1

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е ЗАГЛАВИЕТО ОТ ПЪРВАТА ИМ СТРАНИЦА!!!КОЕ ЗАГЛАВИЕ ЩЕ ПРОДАВА ПОВЕЧE!!КОВИД НЕ ОСТАВЯ ТРАЙНИ ПСИХОЛОГИЧНИ СЛЕДИ ИЛИ КОВИД ОСТАВЯ ТРАЙНИ ПСИХОЛОГИЧНИ СЛЕДИ ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ КУПЕТЕ СЕГА!:D