97

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо заблудените русофили да посетят Русия та да им мине русофилията.

96

Супер...

преди 3 години

Екскурзиите трябва да са еднопосочни, също като при "възродителния процес"!Това е решението.Този път , не вервам да ни санкционират от Европа!

95

ЧУДЕСНА ИДЕЯ

преди 3 години

ТРЯБВА НЕ САМО ЕКСКУРЗИИ ...ТРЯБВА ДА ДАВАТ И ПОДАНСТВО ЗА РУСОФИЛЧЕТАТА!В СИБИР ИМА МНОГО РАБОТА ЗА ТЯХ!А ТОВА , ЩЕ Е ОТЛИЧНА НОВИНА , ЗА БЪЛГАРИТЕ!

94

Анонимен

преди 3 години

РУСОФИЛИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!

93

келеша

преди 3 години

входната виза за рассия е 120 кинта

92

Анонимен

преди 3 години

От думата Русия се изприщват и бълват змии и гущери само НЕбългари и после леят отрова тук.

91

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Абе има много много да чакаш ,през това време ще си пътник към мрака вече и към отвъдното и там можеш да чакаш Путин да ти дойде на гости ,ама след сто години .А ти през това време ще вриш във казана и във пъкъла ,защото там ти е мястото .

90

Отечествен Фронт

преди 3 години

Абе какво стана със любимеца на *** европата Навални ,нещо вече не се чуват да го защитават Международната право защитна организация Амнести Интернешънъл отне статута на Навални Затворник на съвестта заради ксенофобските му изцепки Къде са сега лигавите ни медии и лигавите им гости дето го защитаваха като Павлик Морозов пред амбразурата Мълчат като ятаци на партизаните и дума не обелват вече за Любимица си Навални които се оказа и върл ксенофоб .

89

Анонимен

преди 3 години

Мисля да изчакам с екскурзията до Москва. Ще изчакам Владимир Владимирович да го положат до Владимир Илич и едва тогава с един билет за гробницата на Червьоннъй (па савецки кранъй) плошчад ще видя и двамата за да им изкажа дълбоката си благодарност за руското робство в България.

88

Анонимен

преди 3 години

Кой плати за тая реклама? Корни, Копейкин или Николай Малинов?

87

Анонимен

преди 3 години

Барба г аньос ще плати 5-600 лева за билет до Москва ама някой друг път, просто няма пара. А буркани с лютеница и кренвирши не може да вземе, така че тази дестинация е за малцина, останалите...

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗаинтересува ли се кой поне е построил Питер, или смяташ че руснаците с левите си ръце навряни отзад са го построили. Те дори и тухларната Кремъл не са успели да построят защото опита им е излезнал крайно несполучлив и първия строеж се е срутил, та се е наложило да търсят италианци и за тая работа.

85

АнонимеН

преди 3 години

ИНТЕРЕСА ЗАСЕГА НЕ Е НАМАЛЯЛ ЗАЩОТО ПЕРИОДИЧНО ХОДЯТ ДА ПОСЕЩАВАТ КРИПТИТЕ НА СТАЛИН И НА ЛЕНИН!!!В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ!! АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА ДА ПОГЛЕДНЕ ЩО ЗА СТОКА Е ПРЕЗИДЕНТА НИ!

84

ЦК на БКП/корни

преди 3 години

Като спечелим изборите и се коалираме с Мая, Слави и абвгд и другите всичко ще цъфне и всеки ще ходи в Русия,но като дървосекачи е Коми и продавачи в Берьозка.Няма, Гърция и Турция и Занзибар.

83

Анонимен

преди 3 години

Само, който не е ходил може да пише тъпотии.. Питер е един от най-красивите градове в светс, нещо величествено!

82

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Брои ги Брои ги цял свят брои Руснаците за живи ,даже и твоите господари от *** европата се натискат да коленичът на червеното килимче пред Путин във Кремъл .Теб никой не те брои за жив във държавата на Срутищата и тресавищата наречена България .Даже и твоите господари бягат като дявол от тамян от България .Я ми кажи кои от държавниците на ЕС за десет години е дошъл на посещение във България щото аз не знам за такъв .

81

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтРадвай се че само ти ще останеш жив благодарение на русофилството си, а всички други ще бъдат живи одрани, опечени и изядени от руснаците.

80

Скрита реклама

преди 3 години

Когато пишете такива работи е добре да пишете отгоре "платено съобщение" от руска фирма оперираща в България.

79

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Да вземеш да припкаш за Карлуково ,защото само луд може да го напише това . Ще пикаеш под стените на кремъл и на вечният огън ама това ще бъде последният ден като жив на този свят .Руснаците жив ще те опекат на огъня дето искаш да пикаеш .Я *** във Русия реално да вършиш тези работи и ще те върнат във България във поцинкован ковчег .Айде пикай ама тук зад клавиатурата щото само зад нея си ербап .

78

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтТо пък някой ги брои руснаците за живи