16

dtrumppp

преди 3 години

това не е верно, питайте Боко тьпото- той контролира вируса и никой не умира от него

15

Анонимен

преди 3 години

Короната им е направила услуга да не се мъчат дълго.

14

Анонимен

преди 3 години

Колко деца на година умират от рак и катастрофи?На никой не му пука за тях. За тях жалят само семействата им.Но жервите на рака и катастрофите вече не са интересни на медиите. Дори спина вече е потънал в забрава, но все още е опасен и лечение няма.Биенето на тъпана за всеки умрял от пневмония ме кара да си спра дори интернета. Колкото по-малко новини гледаш толкова по-добре за психическото ти здраве.

13

...

преди 3 години

99.99999999999999999999% от починалите са такива дето по 2 седмици си седят вкъщи и ЧАК като вече имат проблеми с дишането ходят на доктор. Виждам ги всеки ден в отделението. Питам ги що не дойдохте преди 1 седмица? Пият парацетамол и после ***. Простотията ходи по хората не по гората!

12

До тъй де

преди 3 години

Ми като кихат и кашлят в асансьора, хич, ама хич не го "пръскат", хайде нека да е " разпръскват", ако така повече ти харесва. Пустото му четене с разбиране, дето се учи в трети клас.

11

Анонимен

преди 3 години

мъжете особено белите са насилници и расисти. получил си го е

10

тъй де

преди 3 години

До 10ПРЪСКАТ ВИРУСА!Много ''умна'' мисъл.

9

До 9 от4

преди 3 години

Щом не схващаш,че в асансьор с 2 кубика въздух дишат без маски и пръскат вируса току-що ваксинирани и втресени,няма да се хабя да ти обяснявам за улиците и парка. Интелектът ти няма да го проумее.

8

До 4

преди 3 години

А вие с маските по стълбите сте вече върха на интелекта. А сваляте ли ги на улицата, в парка или там може да е останал вирус?

7

не разбрал

преди 3 години

Е откъде намират всеки ден по един между 30-45 години за умрел бе?!

6

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКО Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ГЕРБ!!!ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ПРЕДПИСВАТ НЕБИЛКОВИ АНТИБИОТИЦИ ЗА ДА ЗАСПИ ИМУННАТА СИСТЕМА ОТ ТЯХ И ПАЦИЕНТА ***!!!А БОРИСОВ ПЪК СЕ ГРИЖИ УЧЕНИЦИТЕ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЯКО И ДА СМЕ В ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН!!ЦЕЛТА Е ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НАСЕЛЕНИЕТО ДА Е В СТРАХ И ДА ГО ПРЕИЗБЕРЕ А ТОЙ ДА СЕ ПРАВИ НА СПАСИТЕЛ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ!!!ВИРУСА И ЗЛОТО СА БОРИСОВ!КОРОНА ВИРУСА Е ЛЕКА НАСТИНКА И С ЕДИН ПРОПОЛИС ТИНКТУРА ЗАМИНАВА ДО СЕДМИЦА 50 КАПКИ 3 ПЪТИ НА ДЕН

5

Сата НАТО

преди 3 години

Леле, Божке, да не е Венци Мицов!

4

Анонимен

преди 3 години

А едно време онкологичноболните на 60 год и си отиваха.

3

До 1

преди 3 години

Съседи се ваксинираха.Цяла нощ са били с треска,температура и *** болки по цялото тяло.На другия ден вечерта се разшаваха и решили да излязат навън.В асансьора без маски, а преди да се ваксинират постоянно маскирани и се катереха по стълбите.Сега вече били защитени и маските не им трябвали,а асансьорът бил удобство,от което не трябвало да се отказват.Сега неваксинираните трамбоваме по стълбите с маските. Да живеят ***.ил.ни.те самогъ...ци.Урааааа.

2

Фарс

преди 3 години

С тез онкологични заболявания може би щяха да живеят до сто години

1

Анонимен

преди 3 години

Да не забравите да си сложите ваксинка, ин-ТЕЛЕ-гентите :)