13

Диоген

преди 3 години

Всички българи разбират от политика и футбол! Сега се оказа, че разбират и от ваксини! Ха ха ха ха ха .........

12

до 12

преди 3 години

пълни групости, разработени са за генетично лечение на рак, но тогава не се намира спонсор за разнитието им и само ги патентоват, сега купуват този патент и правят ваксина

11

Анонимен

преди 3 години

РНК ваксините са разработени преди 15-20 години за нуждите на биологическа война. Характерното за тях е възможността за мащабно производство стотици милиони дози и бързата преадаптация към нови варианти на вирусите. Тези характеристики на РНК ваксините са недостижими за останалите ваксини. Освен всичко тези ваксини се оказаха с около 10 пъти с по-малко странични ефекти отколкото традиционните ваксини.

10

Анонимен

преди 3 години

Точно РНК "ваксини"- никога, невър!

9

Още един агент

преди 3 години

Платен от мафията. РНК ваксина може да ти докара и нежелан имунен отговор от нещо, което не са предвидили.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе стига с тия нови ваксини, стария изпитан начин с полуумрял вирус си е най-добър, крещаш го целия и изтраждаш имунитет към всичките му протеини, дреме ти на шмайзера после де се е получил бъг, пардон щамНовите ваксини са само за едните пари, както ги гледам идеята им е всяка година по 3 пъти да бодат хората - пари пари и пак пари!!!

7

Анонимен

преди 3 години

те могат да се модифицират по много начини после да се чудиш защо си жив и защо си зависим от определен вид лекарство...

6

минувач

преди 3 години

Може да се адаптират, ама може и да не се! А Човешката Имунна Система е доказано че се адаптира за хилядите години откак човек го има!

5

Анонимен

преди 3 години

А човешкото тяло може ли да се адаптира към постоянно ваксиниране при всяка мутация на тоя вирус. Нашите клетки да не са балон да се надуват при всяко внасяне на РНК в тялото ни. Ваксинацията е обречена на провал и точно за туй няма дойдат никога ваксините.

4

House M.D.

преди 3 години

Другарят самозван лекар да обясни защо не плаща данъци и осигуровки в България и кой хрантути родителите му тук, докато той си вее глутеусите по Пикадили.

3

Лицемерие

преди 3 години

Най-обичам лекари и политици да ми говорят, колко са ПРИТЕСНЕНИ. Взимат повече пари, имат сцена, власт, унищожават ви бизнесите и животите с едно щракане, но са много притеснени. Като са толкова притеснени - да напускат работа и да се скриват, и да застават на трудовата борса, като повечето "несъществени" хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Този мега спец говори и вчера. Явно са му взели едно интервю и всичко "притеснително" и страшно е раздробено на по "лъжичка" всеки ден.

1

Анонимен

преди 3 години

След всеки нов щам се пригответе да ви боцкат.С адаптираната ваксина.