43

Спутник V

преди 3 години

От Спутник V пониквало киче. Ваксинираните се окосмяват като Чубака. Има ефект и върху индивиди с високо чело като Ленин.

42

До House M.D.

преди 3 години

"Фармафиотите, обаче, слагат живак, алуминий, формалдехид и химични съединения с непроизносими имена /вж. листовките на ваксините в сайта на МЗ/"И каква е твоята грандиозна теория за какво ги слагат като нямат отношение към имунитета ?Ще ти спестя времето в ровене за да кажеш нещо адекватно.Алуминия има ролята на матрица адювант (носител)към, които се закача антигенаФормалдехида инактивира вирусната/бактериална частицаТиомерсала е консервант, ако не държиш да получиш някоя инфекция

41

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има Израел с ваксинацията, пандемията и световния ред, че все ни го навирате за пример?!?

40

анонимен

преди 3 години

Тия ,които не убеждават , че няма корона вирус са извън реалността и ако ги нямаше лай--ня---ви-те социални мрежи и форуми , кой ли парапитек щеше да им промива неандерталските мозъчета ?

39

Анонимен

преди 3 години

За да се оценят страничните (търсените) ефекти трябва да се направят изследвания и да минат поне 20 години. Тогава ще се разбере колко са прихванали новия щам на Ковид-2040, колко са развили Рак, колко са с Алцхаймер, колко са със Стерилитет или пък междувременно са освободили пенсионната система от присъствието си..

38

ваксиниран

преди 3 години

Т.н. странични ефекти са 50%. Да от личен опит. Оня ден 6 души ни боцнаха с Астра Зенека. Естествена ваксина ,а не чиста химия с антифриз като Пфайзер, основана на маймунски адена вирус. Трима от нас са с температура болки в главата и костите. На мен лично нищо ми няма но си купих нова по мощна стригачка ако вълната започне да ми расте по силно..... Ваксината другари е като "Автокаско" може нищо да не защитава но ти дава най-важното - психическото спокойствие, което е в огромна липса днес!

37

Анонимен

преди 3 години

Абе то няма никакви,а вие ни светвате коя ваксина за кого е подходяща.И кой има време да ви разпитва за алергии и автоимунни заболявания.Боцкат ви там който дойде с каквото дойде и после отговорността си е ваша.Подписали сте се.

36

Аероглот

преди 3 години

**** да се чете пу#тин

35

Аерофлот

преди 3 години

*** ако ти порасне киче професорите по копи мейда ххаа ги дай на кгб, ако и на тях не са им ппраснали кичетаИ баце да му порасне киче, освен ако не му бият мръсната фазерска псевдоваксина, фазерката съдержа неща които не са за нет дори. Джонсънс2 пък са нагли и те да се пробват, деби преписвачите, следващата ще я правя да изоморфи в нежелани локации, а не просто да ви расте киче

34

Аерофлот

преди 3 години

Ако ви порасне коса от Спутник V, ваксината не е точно руска , а еврейска, то Путин не е точно окосмен по главата, обаче на руснаците им расте прекалвно коса от нея и сега са хейтъриАврофлот вече вози и ваксинки, а Путин с киче

33

Анонимен

преди 3 години

Интересно като взимат вирус от шимпанзета, до колко успяват да пречистят матариала от клетки на шимпанзета. Имаше информация, че преди време така е пренесен вируса на СПИН.. :-х

32

Анонимен

преди 3 години

фазера е най добра но трябва да стоите до 5G кула за да получи ъпдейт чипа, иначе пуска юар щама.

31

До Левскар

преди 3 години

Аз не искам да играя на руска рулетка с живота и здравето на моето семейство. Ако поне 1 компания гарантира, че няма да има странични ефекти и отговаря за това с финансовите си активи може да ваксинирам най-напред домашните си любимци. Ама уви - всички бягат от отговорност..

30

Анонимен

преди 3 години

Подходящи са за пълнене на банковите сметки на производителите и зелниците, които си ги поставят, без да се запознаят с рисковете от увреда.

29

V

преди 3 години

Сега като падне герб от власт трябва да се смени цялата прокуратура .Тия са там на хранилка и не им се бачка . Те са просто политическа бухалка на герб .Служат само за политически поръчки срещу опозицията ;) Сега кво ще прай каскета ? И тука става като в Русия .Сега Брюксел ли ще пита кво да прай или ще се прави че няма далавера ??? Като с горанов дет раздаде противозаконно 200 милиона от нашите пари а няма прокурор който да му повдигне обвинение.

28

антиваксър

преди 3 години

Не са подходящи за никого.

27

V

преди 3 години

,,Менеджеры DNS распродали RTX 3060 майнерам за несколько дней до старта продаж расследование Шелест,, Аве къде спите вие ??? В България става същото . На страниците на официалните вносители няма карти а в ОЛЕС на черно същите карти се продават на двойни и дори тройни цени. Една от фирмите вносители наскоро си купи нов офис и започна голям ремонт а това не става с продажбата на лаптопи в България. Върви яка далавера ама в България няма разследване.

26

Анонимен

преди 3 години

Като гледам по форумите предимно антиваксъри още се пънат и тук-там някой нормален се опитва да ги убеди в нещо все още. Скука. А преди колко интересно беше!

25

Анонимен

преди 3 години

До lewskarБрей, какъв смелчак. Колко ви плащат да пишете такива простотии?

24

lewskar

преди 3 години

Незнам ваксините да ли са опасни или безопасни!Ваксинирал съм се доста пъти и засега съм жив, колко здрав незнам , но се чуствам добре. Познавам и хора и деца пострадали от ваксини за всеки индивидуално , това си е руска рулетка 5пъти ще щракнеш на празно и веднъж на заредено.Ще се ваксинирам и за ковид.Мисля че по-голямата част от хората са на това мнение , но ефикасноста на тези ваксини ще стане ясна най-рано догодина.Така че РУСКА РУЛЕТКА