27

до 25

преди 3 години

Малцина са дамите, които "четът"?! Човече, сериозно ли си толкова неграмотен?!

26

Мунчо

преди 3 години

Никой не ви е сложи вилата на врата да ги купувате.... Лично аз давам пари на жената и всичко е ОК :)

25

Анонимен

преди 3 години

До КойчоАко си мислиш че един магазин за цветя ще изкара годината с 10 000 лева ОБОРОТ които ще направи на осми Март много си се объркал. И такъв оборот могат да направят само някои по големи магазини на по оборотно място.

24

Койчо

преди 3 години

Ден година храни

23

Анонимен

преди 3 години

Пак статия изсмукана от пръстите и то от човек който идея си няма за какво става въпрос. Да, на борсата в Нидерландия наистина цените се вдигат доста по празниците, търсенето определя предлагането, това е. Борсата за цветя много прилича на фондовите борси, цените се менят постоянно. Ако искаш да купиш цветя на добра цена трябва да ги запазиш минимум месец по рано но за целта ти трябва специален код за борсата а за да го получиш трябва да поръчваш количества, редовно. Та така.

22

до ами

преди 3 години

Има по-стойностни неща от букет цветя! Книгата би била прекрастена завестничка на 5 лалета, които след два дни ще са в коша!---------Уви!Малцина са "дамите", които четът в днешно време, а накои от тях може и да те хлопнат с книгата по главата.

21

Ами

преди 3 години

Има по-стойностни неща от букет цветя! Книгата би била прекрастена завестничка на 5 лалета, които след два дни ще са в коша!

20

Мъдрец

преди 3 години

Ами, цветарите могат спокойно да си направят супа от непродадените цветя на 8 март ! Може и салата да си направят ! Да им е сладко !

19

17644

преди 3 години

Аз купувам цветя в саксийки, а не букети!

18

Хайде, хайде

преди 3 години

Кому е нужно да настройвате хората срещу цветарите? Ами имам познато семейство с малко цветарско магазинче. Ами не са милионери, повярвайте. Много често преди 8-ми март се налага да им услужа с пари назаем за да могат да заредят по богато.

17

Анонимен

преди 3 години

Цветята - най красивият аромат, който Бог е създал...Цветята са деца на ангелите. Не късайте цветя и никому не давайте откъснати цветя!Зад всяко цвете стои едно разумно същество,затова не е позволено да се късатЦветятаса изложба на духовния свят,не бива да се късат.Може само да ги погалиш и нежно да им говориш.Всичкото растително царство е дело на ангелите.- Беинса Дуно

16

Анонимен

преди 3 години

Пропускам, както всяка година. С мъжа ми ходихме на пазар преди седмица и си купихме прекрасни орхидеи на чудесна цена. Все ми я тая, дали ще ги вкараме у нас на осми март или на първи.Скоро ще ви завехнат киткити, ще свалите цените и ще ни се молите да купуваме. Както всеки път.Е, има и наивитети - пари дават за нищо.А какъв празник е Осми март, впрочем?

15

Анонимен

преди 3 години

До Баба КинаАма това, че твоя дедо те е заместил с друга си е твой проблем!

14

Анонимен

преди 3 години

алчни мошенници...

13

Баба Кина

преди 3 години

Пазарна икономика бе , другари. След 8-ми март си купете на по-малка цена цветя.Цяла година се , подигравате на жените , но на празника се лигавите,като хипопотам в *** и кална вода.Нема да стане.

12

Колхозничка

преди 3 години

Цветята пренасят Комунистическият Вирус от Ухан - не ги миришете, ако искате да живеете!

11

Анонимен

преди 3 години

До House M.D.Ми на диалекта на Петя, разбира се. Често съм се чудил дали не прави пермутации с думите в едно изречение и избира най-нелепата...

10

Анонимен

преди 3 години

Забелязах, че не се трият неонацистки коментари, но човека, който беше писал нещо за бог в предните коментари беше изтрит... Браво, продажни душици !!!

9

мхм

преди 3 години

Кой все още купува цветя? Вместо да взимате букети по 100лв, платете една екскурзия за 3 дни някъде? *** народ

8

Сата НАТО

преди 3 години

Най-после ще отмре празникът на еврейките Клара Цеткин и Роза Люксембург.