89

Аноуниме

преди 3 години

След 10 години война в Сирия има по малко убити от колкото демокрацията без война в 3 пъти по малката България . Тука просто си тече тих Асен геноВцид. Там предпочитат война ,но 98 % от местното население оцелява , от колкото данайците да им донесат подаръка демокрация - унищожението е напълно и оцелели сред местното население приелите дара демокрация няма !

88

Анонимен

преди 3 години

US!

87

Анонимен

преди 3 години

Като се хванеш на хорото с русия не те чака добър край.

86

Анонимен

преди 3 години

Докато в зоната контролирана от Турция се строят училища и болници, в зоната на режима няма какво да ядат и умират от глад.

85

Когато Русия

преди 3 години

Ти е съюзник настъпват глад и мизерия...

84

факт

преди 3 години

КЪДЕТО СЕ НАМЕСИ турция Е ТАКА!!!!!!!!!!!!!

83

Хаха

преди 3 години

Сега ли се сетихте да пишете за Сирия?! От дъжд на вятър, засрамете се, само когато ви е удобно!

82

Анонимен

преди 3 години

Е Владко Лапнипатко нали ги беше умиротворил?Или?

81

Анонимен

преди 3 години

Да идват в България, имаме хубава земя и имам нужда от хора, защото изчезваме демографски!Welcome to Bulgaria!

80

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ТАКА !!!!ОКРАДЕ И ИЗТОЧИ И СИРИЯ

79

komitata

преди 3 години

не чух мазухитските анализатори кой е виновен за апокалипсиса -предполага се, каккто винаги да виновен Путин

78

Анонимен

преди 3 години

аспохоплизците били казали: Световната общност не бива да допуска една война, която продължава вече над 10 години!!!9.9 години - може8 - може...1а - може ли?Ква война е тва бе? Една година?

77

Читател

преди 3 години

В края на статията има една много вярна констатация и тя е,че се е разразила гражданска война с международно участие. Само поради неудобство може би, не е написано международното участие за разпалването на гражданската война...

76

Факт

преди 3 години

В районите освободени от правителството и руснаците възстановяването започна още от момента на възстановяване на законната власт!А виновникът за всичко това е ясен-СОРОС и амбициите му за ЛИЧНО световно господство!

75

Анонимен

преди 3 години

за май.муните управлението от банкерите и измислените президенти на америка са демокрация 200 годин америка се управлява от едни и същи кланове а кои са куклите в президентските кресла няма значениетова го знае всеки нормален човек

74

Анонимен

преди 3 години

абе има само един виновник за бедине в сирия и той е америкаския ненасетун апетит за грабежи и разрушаване на държавитой финансираше и организиреше всичките ислямистиа това че шебеците като чубурашков са краварски *** го знаят всички

73

Анонимен

преди 3 години

Половината били в турция, ама в германистан по улиците почти не чуваш немски.А на нова година обарват женско по площадите.Тези мантри ги разправяй на пaпyacитe в Нова Гвинея.

72

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио и "майката" искаха да направят това в България

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт тези 13 милиона поне половината са в Турция или съседните държави, а не в християнския свят.В християнските държави е пълно с разни, които се представят за сирийци, ама не са, като в оня виц: сбили се двама сирийски емигранти, защото единият бил от Афганистан, а другият от Пакистан.

70

До Чебурашка

преди 3 години

Ходи си смени проамериканските памперси, че се размириса.Асад беше законно избран управляващ, а САЩ подкрепиха "демократично протестиращите" резачи на глави.Добре, че Путин реши да си вдигне малко рейтинга в близкия изток, че реши да се намеси, и някак успяха да позапазят статуквото. Иначе в момента на мястото на днешна Сирия щеше да има втора Либия или втори Афганистан.Не случайно в момента САЩ се опитват да се измъкнат и от войната в Йемен, която води "любимата" им Саудитска Арабия.