13

Анонимен

преди 3 години

Петенце , на изпита по география на България с какво си изкарала заветната 3-ка - да не би да е с друга "тройка" - научи поне сега погледни и научи къде е горна Студена /до Свищов/ и къде е Северна добруджа

12

Жо

преди 3 години

До ега ти тъпакаНе зная, откъде имаш тази информация, ноще ти кажа следното.Прадядо ми е бил опълченец на Шипка, участвал е във всички боеве и е бил ранен.Той е един от малкото (50) опълченци, наградени с Георгиевски кръст за храбрист.Нямам информация да са избивани опълченци във военно-полева болница.Информацията за прадядо ми аз получих от моята баба, дъщеря на опълченеца.

11

ЧЕТИ И МИСЛИ..

преди 3 години

"СОЦИАЛИЗЪМ"--ОЗНАЧАВА ДИКТАТУРА!БЕЗ ДИКТАТУРА---НЯМА СОЦИЛИЗЪМ!ПРОСТО ЗАЩОТО , НЯМА КАК НАСИЛСТВЕНО ДА ВЗИМАШ И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯШ ОТ УЧЕНИТЕ И РАБОТЛИВИТЕ... И ДА ГО ДАВАШ НА , ПРОСТИТЕ , ТАПИТЕ И МЪРЗЕЛИВИТЕ!ТОВА Е СМИСЪЛА НА ВСЕКИ ТИП--"СОЦИАЛИЗЪМ"!

10

ЧЕТИ И МИСЛИ..

преди 3 години

ДИКТАТУРАТА ----НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е "ДЯСНА ИЛИ ЛЯВА"!ТЯ ВИНАГИ Е КЪРВАВА , КАТО ЧЕРВЕНОТО ИМ ЗНАМЕ И СВАСТИКИТЕ ПО НЕГО / ПРЕЧУПЕН КРЪСТ ИЛИ СЪРП И ЧУК/БЪЛГАРИНО , ПАЗИ ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА СИ!ТЯ Е ТВОЕТО СПАСЕНИЕ , ПЪТ КЪМ ПРОСПЕРИТЕТА , ЛИЧНОТО ЩАСТИЕ И БОГАТСТВО!

9

ЧЕТИ И МИСЛИ ...

преди 3 години

В ТИЯ ПИСАНИЯ , ЩЕ ВИДИШ , КАК БАВНО НО СИГУРНО , "РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ", БАВНО НО СИГУРНО МИНАВА НА ПОЗИЦИИТЕ НА НЕМСКИЯ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" С ТИПИЧНАТА АНТИСЕМИТСКА НАСОЧЕНОСТ!ТОВА Е НАПЪЛНО ЛОГИЧНО!"РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ" --УМРЯ , БЕЗ ДА ГРЪМНЕ И ЕДНА ПУШКА, ПОРАДИ НЕПРОДУКТИВНИЯ "ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ"!СЕГА ДРУГАРИТЕ , ВЕЧЕ ИМАТ "ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ" И Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО И ЛОГИЧНО ДА СЕ НАСОЧАТ , КЪМ ПРОДУКТИВНИЯ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" , С ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ !

8

Щерю

преди 3 години

Когато в Русия избухва Великата Октомврийска юдо-масонска революция и Червената армия "освобождава" свободна и царска България, евреите - тайно и невидимо отново завземат цялата власт у нас. За да нямат конкуренция без съд и присъда е избита царската интелигенция на България. Юдо-комунизмът се настанява на власт и започва отново да "дои" българите. Целият ни народ ги храни 45 години...

7

Щерю

преди 3 години

Що не пишете как след изселването им от Испания през ХV век десетки хиляди евреи биват приети от Османската империя, включително и на територията на България. По тайно съглашение турците дават на евреите да "доят" българското население. Еврейските общности заемат централната част в българските градове. Чрез английското масонство евреите вербуват Левски за Чиста и Свята Република, т.е. България да стане държава с господари евреи и раи българи. Православна Русия осуетява масоно-еврейските планове.

6

ега ти тъпака

преди 3 години

Ами по добре дайте историята на военно полевата болница на Шипка, в която турците са избили всички ранени.

5

Егати медицината

преди 3 години

Егати руската медицина , щом в палатките на ранените плъзва зараза от тиф...ха,ха,аааа

4

АбГен

преди 3 години

Дребните и нищожни народи като гърците, македонците, българите, арменците и пр. са обречени да бъдат пионките на големите сили и да ги използват в борбата си за надмощие на един друг.

3

Чичо Любо

преди 3 години

За Петя Славова ще поясня, че за да се извява по медиите е необходимо да знае граматиката на Българскя език. Основно се изучава в пети, шести и седми клас в часовете по граматика на Българския език. Пропуски не се допускат. В противен случай говорим за неграмотност, която в последно време се шири в обществото твърде много.

2

Чичо Любо

преди 3 години

Петя Славова да научи пунктоацията. Изучава се в пети и шести клас на основното образование, а не при закупуване на дипломите за ВИШЕ.

1

Сата НАТО

преди 3 години

на 10-ти юни 1877-*** година руснаците навлизат в Северна Добруджа-------Драги историко, руснаците са форсирали Дунава ори Свищов. Нерде Северна Добруджа, нерде Горна Студена бре, каур!