8

Обществено недояждан

преди 3 години

До Цирк и пародияМалограмажни порции, дълбоко замразени стари храни и надписани сметки!-Мерси...

7

Анонимен

преди 3 години

Тия пък лъжат ....те не спазваха мерките ,когато бяха затворени и работеха ,сега пък ги спазвали )да не сме слепи ,ходих пих днес кафе ,масите не бяха на няма и метър ,а едната сервитьорка маскарад и беше на брадата ,кое се спазва ало комисията !

6

сминдух енд чесън

преди 3 години

До от ПлевенМи запалете ги,нека изгорят .

5

от Плевен

преди 3 години

Една от най-корумпираните структури в Държавата е Областна Дирекция на безопастност на храните - Плевен.Имаме рутинен опит; бащица на тези учения и творчески опит е покойния д-р Емил Попов, който беше доста добре обвързан с властимащите; той беше член както на ДПС, така и ... БСП, НДСВ и ...Сегашния д-р Иван Йорданов, който е в болни по разбираеми причини, а също юристката на БАБХ в Плевен г-жа Давидкова, те са уникоми в тази сфера, те са с тези с които нарушават нагло законите на Държавата.

4

Цирк и пародия

преди 3 години

Нека позная : най неработещата и корумпирана институция в държавата БАБХ не е открила никви проблеми във всички заведения нали ? Познах ли

3

Др.гелев

преди 3 години

Онзи *** шефо на срзи ги подкокоросва селянинът от лешница се ненаяде пияницата

2

Анонимен

преди 3 години

Рекетьорите са огладнели. През тия 2-3 месеца на затворени заведения само на една заплата са карали, горките

1

V

преди 3 години

Аве оставете това ами гледайте далаверата с видеокартите . В Русия има разследване а тука нито прокурори нито журналисти. В Русия говорят за бойкот на ДНС . Защо в България няма разследване като става същото като в Русия ??? Тука прокурори и журналисти няма ли ?