24

Анонимен

преди 3 години

НАЦИЯ КОРУМПИРАНА

23

Анонимен

преди 3 години

Британския е песен бе!Иде нигерийски,а догодина сигурно ще има папуаски-вдишваш и умираш!

22

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски или доц. Зафер Оркун Токташ. И двамата са изключително арогантни, нахакани и некадърни, интересуващи се само от парите ви.Хора - пазете се

21

Случаен минувач

преди 3 години

Идеята е да ни сплашат. Защото уплашени хора не мислят трезво. И много лесно могат да ни накарат всичко да правим. Диктаторите винаги са сплашвали. Хитлер е сплашвал чрез Гьоринг и Гьобелс, а Сталин - чрез Берия и прокурора Вишински!Неофашизмът настъпва. Ще го допуснем ли?

20

Анонимен

преди 3 години

Британската чуума на 21 век ни порази.

19

Истукан

преди 3 години

Какво стана, маските не помогнаха нещо на новия щамп. За новия щамп маските не важат. Достатъчно е 1 метър с маска и за 30 секунди го хващаш.

18

Хахаха

преди 3 години

Наистина си Т. Ш. АК, това че си го изкарал леко означава да отидеш и да палиш свещ.Други нямат този късметВажно е че ще ходиш на барче, няма да се чипираш и ще продължиш да мецаш по коментарите.

17

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има кой е щама?Вирусът ще се променя непрекъснато и ще има нови.След още една година този щам няма и да се помни вече.Трябват ваксини нови модели и на няколко месеца да се боцкаме.За целта трябва да има стройна схема и всеки да си знае кога да ходи за ваксинация.Това е положението докато няма изобретено лекарство.

16

Сата НАТО

преди 3 години

втората вълна на заразата е показала, че при пикове има рязка ескалация на заразените-------Сериозно ли, бе?А при първата вълна наблюдавахте ли същата зависимост ?

15

Анонимен

преди 3 години

Дано този щам ни избави завинаги от банкянския бидон.

14

Т.Шак

преди 3 години

Тия, които изкарахме вируса, знаем с каква глупост ни плашат. Къде-къде по-неприятни настинки сме карали вкъщи.Тия престъпници съвсем ни взеха за мезе!

13

Анонимен

преди 3 години

Всяка сутрин ни заливат с 1000 такива новини.Трябва да се спре и малко по малко тези новини да изчезнат.

12

БКП-активист

преди 3 години

След изборите, като вземем властта, ще премахнем всички мерки!Няма вируси!Лъжат ви, за да им се харчи ваксината! Ваксинираните после ще им инжектират кемтрейлс и ще ги пратят отдолу на Плоската Земя!Не се хващайте на лъжите! Радев нямаше да изкара хората на Шипка, ако имаше вируси!

11

реалнафантазия

преди 3 години

Ще излезе ли министъра на образованието с отчет спазват ли се мерките в училищата? И нещо повече - до каква степен учениците са усвоили материала до този момент? Трябва ли да жертваме още учители и възрастните хората на тези деца, само защото не му стиска да обяви нулева учебна година?Какво правиме и докога така?

10

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Британски щам, бразилски щам, нигерийски щам...Голям прас!Ако сте средностатистически здрав човек, ще изкарате най-много лека настинка. Ако сте кекав, ще се разболеете по-сериозно.Айде стига сте ни занимавали с терзанията на бракувани хора!

9

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало с тия грипове че караме още 30 г.но нали след ваксината си защитен )намирисва че ще има и ваксини и пак вирусчето е на лице )

8

факт

преди 3 години

Тръ*п се разболя, 3 дни и го излекуваха с някакъв коктейл. Излезе сред избирателите си да говори на третият ден без маска. Как става така, че бедната рая се мъчи с години докато се намери решение с вкарването на РНК от животно -*** доброволно, а други са ок за 3 дни. Как става?

7

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканТи още ли си жив? Не те ли хвана Короната?

6

Истукан

преди 3 години

Ми ваксинирайте се на 3 месеца. Пак няма да е сигурно, че няма да го хванете.

5

V

преди 3 години

На 4 април могат да се оправят нещата. До тогава ще е все так .Тиквата взе държава която се самоиздържаше и оставя държава която без заеми не може да съществува .А през цялото управление на герб България беше последна във всички възможни класации .Ето това са постиженията на герб дългове и последни по всичко.