101

Анонимен

преди 3 години

В цял свят се успокояват нещата, ние пак ще гоним пик, ей аман.

100

Щирлиц

преди 3 години

С изпит ли ги приемате,или със връзки по стар цоциалистически обичай?

99

ghost

преди 3 години

И как се подготвят?!В "Ковид" отделението във великотърновската болница болните ходят по нужда в кофи в болничните стаи-И ТОВА Е ФАКТ!!!За какво трябва да им благодарим на тази шайка от еднолични търговци?!

98

Анонимен

преди 3 години

Мутромедицинската хунта трескаво прибира пачки преди изборите имитирайки, че се грижи за клетия народ!Тази зараза се превърна в политика, търговия за милиарди и ограбване на човешките ни права!

97

Анонимен

преди 3 години

"...с изключение на пациенти в терминален стадии"Не е ли време тея сухи съчки да ги изхвърлят? Знаем, че тея с придружаващите заболявания нямат значение и напълно заслужават да страдат и умрат!

96

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименне е поговорка!..-Това е ПРИНЦИП,прилаган още от Гьобелс....Впрочем,още от времето на Калигула..

95

Анонимен

преди 3 години

Имаше една поговорка за една лъжа повторена много пъти ставала истина.Те така и СЗО си правят милиардите, а наивниците вярват във някакви ваксини.То няма лекарство против Ковид19, те видите ли измислили ваксини.Пък това били противо-грипни ваксини и всяка година трябва да ти я поставят иначе умреш?!

94

ПроСоТо

преди 3 години

а дали са предвидили различни отделения за:-Британския щам-Нигерийския щам-Новозеландския щам-Египетския щам-Канадския щам-Суданския щам-Щамът от Сиера Леоне-Кръстосания щам-...за класическия вече нема да говорим-Португалския щам-Сибирския щам../много,много заразен/..-Сахарския щам-...-Щамът на щамовете?

93

Анонимен

преди 3 години

Ограбихте държавата ,съсипахте хората ..безработица ниски заплати.България беше хубава страна.

92

SHEFA

преди 3 години

КАК ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПО НАД 10 000 ТЕСТА НА ДЕН-А ВАКСИНИРАНИТЕ ДА СА В ПЪТИ ПО МАЛКО?-КАК И ЗАЩО?????????????????

91

дядо Поп

преди 3 години

Частните болници са празни въпреки,че работят с НЗОК..........броят само леглата у държавните болници и реват,че имало гоУем натиск................порочна е практиката частни болници да искат пари и да работят с НЗОК..............

90

Анонимен

преди 3 години

Аз смятам да ида на избори, но ще гласувам категорично за шайката гроб, за да управлява поне още 10 години!

89

Der alte Spinner

преди 3 години

" Пандемята се намира постоянно под нашия контрол", заяви Ангелов. От пияни немци на морето слушах една песен, която Коцето ми напомни с неговата декларация! Казва се: "Wir haben alles im Griff, auf dem sinkenden Schiff". Демек, горе долу: " Корабът потъва но ние имаме всичко под контрол."

88

Анонимен

преди 3 години

До 95 , аз на стъкмистика не вярвам!Когато даваш брой починали се дава и общия брой от други забалявани и доказано починали от Ковид 19.По този начин който си писал само създаваш паника, но явно това е с користна цел-печалба на пари от ваксини?!

87

Анонимен

преди 3 години

Досега заразените са 3,7% от населението и имаме 10571 починали. При това повечето заразили се са сред тези под 60 години. Ако се зарази 100% от населението починалите ще са между половин милион и един милион човека. Стига с тези илюзии за групов имунитет по естествен път чрез преболедуване. Без ваксините сме за никъде.

86

Анонимен

преди 3 години

Болните в областен град, като нашия, минаха с ковида през есента до Нова година. Масово го изкарахме почти всички - колеги, приятели, близки.В момента няма болен ни един. В болницата случаите се броят на пръстите на двете ръце. В училището на детето - също няма болни.Лъжи и инсинуации. За пореден път! Елементарни сценХора, който има акъл в главата си, няма да се върже.Идат избори. Вървете, гласувайте активно. Трябва шайката на гроб да се измете, иначе доживот все ще сте затворени и виновни

85

Анонимен

преди 3 години

Спрете с пропагандата, престъпници!Болниците, ако спрат да приемат всеки кихащ с ковид и продължат да лекуват наистина болните от куп различни заболявания, биха могли и най-после да могат да се нарекат лечебни заведения.Сега сътровци, цицащи от клинична пътека Ковид, като най-доходоносна.А управляващите са яхнали вълната и се възползват нагло от паниката на някои хора. За пресата - думи нямам. Най-гнусното нещо през последната година - само лъжи и заплахи.Нужна е генерална чистка!

84

Не!

преди 3 години

Колкото след Коледа и нова година се напълниха болниците, толкова ще се напълнят и сега. Аман от ревливи лекари. Прочее, заведенията работят от седмица, аре да не ги слагате ж сметката. Също и празните молове не са проблем. Грозната истина е, че вирусът не може да бъде спрян с локдауни. Живейте си живота.

83

Анонимен

преди 3 години

Айдеее..., почнъ съ...Барчета, кафенца, ресторанчета, молчета, партита и т.н.!Пък и като знаем нашенеца как съ "пази"..., дорде не зарази себе си и близките си и чак тогаз съ сеща, че имало някакви форми на защита, ама вече файда - йок!Тъй шъ е тя!

82

ПроСоТо

преди 3 години

До хилежама скъпи,та "НСР" КОМАНДЕРИ навсякъде!НСР ВЕЧЕ Е ФАКТ!!!!защо си мислиш,че има.."ОТДЕЛНИ " държави и "Правителства"?!