4

До Американ

преди 3 години

Участъка е с обратен наклон на опасния ляв завой при спускане, следван от по-остър десен без видимост. Ограничението е 40, на дъжд с 50 и малко по-лоши гуми си се хлъзнал. Отвратителен участък. Мантинелата на левия завой е винаги смачкана, не успяват да я оправят от честотата на катастрофите! Винаги ме е страх като се изкачвам на мокро да не ми връхлети някой отгоре, който не познава пътя, като въпросния водач.

3

Американ

преди 3 години

До Док:"Загуби управление" значи че кара като rъз..

2

Док

преди 3 години

Имам сериозен челен удар със тотална щета на това място. Едно момче(не беше от региона) загуби управление и влезе в моето платно. Там има и една много тежка катастрофа с 5 загинали, мисля 2000г беше. Иначе трети път пускат обществена поръчка и никой дори не подава документи за участие. Успоредно на пътя минава главния водопровод за града и има много ограничения, затова н никои не му се занимава. Трябва съвсем на ново да се прави път на друго място.

1

Хаспела

преди 3 години

За тоя път преди всички избори в последните 20 години излизат планове. Всеки път плановете остават... планове. Що народ се изтрепа там през това време.