6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5НаЕчи българския първо, гуру недопрероден. Че иначе ще се върнеш в следващия живот като даскал по български в Селяметя и тогаз ша видиш нирвана през крив макарони.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ своя земен път в този живот хората се срещат за да попоравят и наечат урок който не са в предишен живот. Дадена ви есвобода на избор от Създателя. И всичко ще ви се повтаря във всеки живот докато не си научите ероците и не се поправите.

4

Анонимен

преди 3 години

А ако не искаме да я задържим?Когато години наред се напъваш да задържиш някого накрая разбираш, че си хабил излишно енергия, вместо да бъдеш с човек, с когото ти е добре и без напъни и нерви.

3

Анонимен

преди 3 години

Не бъдете егоистични б.ок.луци, начуете се да бъдете щастливи без да имате нужда някой да ви "прави" щастливи и живейте за да споделяте щастието със половинката си, върху връзка построена на равенство, компромиси и разбиране... Ама какво да ви кажа сайта праска ковид пропаганда и с нея и тез работи

2

Анонимен

преди 3 години

Зодията е с много малко значение,по важен е личния рожденен хороскоп датата и часа в който си роден...от това се определя каква порода си,а породисти създания на тоя свят колко искаш..

1

House M.D.

преди 3 години

Теди, взе ли вече наградата "Худини"?