34

Е?

преди 3 години

Според мен някой ги развъждаи пуска. И във Варнапреди 1 месец се появиха много от нищото..?!

33

Анонимен

преди 3 години

Като си познавам съседите във входа - предпачитам да общувам с кучета.Кучето никога не забравя ако си му направил добро.

32

Анонимен

преди 3 години

Не кучетата са проблема, проблема е в стопаните и новите граждани които си зарязяха песовете на къра. Моето куче също понякога агресира към пуснати такива без повод, не се научиха и столичани, че куче се пуска само в оградените места, но няма и кой да ги глобява.

31

Бръснач

преди 3 години

Мене куче ме е спасявало. Куче не ме лае и хапе. Оставете кучетата. Скоро и с хле**арки не мож се справите

30

Анонимен

преди 3 години

Зоополиция има, но само за агресия срещу животни, може да им се обадиш по всяко време на 112!!!Ако има свободно разхождащо се куче от опасна порода 112 не върши работа, трябва да търсиш общината в работно време !!!Прекрасна организация, нормално е нали хората са опасни винаги, а кучетата само в работно време.

29

Анонимен

преди 3 години

ЗАСТРОЯВАНЕТО НА ГЕРБ ДОВЕДЕ ДО ХИЛЯДИ ПРОБЛЕМИ - КУЧЕТА ХАПЯТ, КОТКИ ДРАЩЯТ, МУТРИ БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИ..

28

Анонимен

преди 3 години

Кой знае как са се отнасяли с животните.По-гадни и агресивни от хората няма.

27

Анонимен

преди 3 години

Глупости.Най-агресивни са домашните кучета от изкуствените породи, създадени за бой.Такива кучета трябва да се забрани да се отглеждат.

26

Анонимен

преди 3 години

У наше село що няма улични кучета? Щото има будни селяни!

25

анонимен

преди 3 години

Ако ние Зелените,БСП,ДБ иМутри Вън бяхме по-активни и бяхме избрали Мая Манолова за кмет сега кучетата нямаше да хапят хората.

24

Анонимен

преди 3 години

Последно време кметицата явно е позанемарила нещата. Нито един изяден професор, нито едно осакатено дете. А едно време как си ги оглозгваха само, сега изжедърастяла работа.

23

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ПЕСовете бягат от Позитано, глад майка, свърши лапачката...

22

Американ

преди 3 години

Защо се търпят нерегистрираните кучета? Оттам тръгвт ***. И после защо се търпят *** вместо да се избият?Защото е блгрстан, затова.

21

Loyko

преди 3 години

Незнаех,че бездомните кучета падат от небето ,както и стари изоставени автомобили.Когато немогат да се грижат за кучета ,защо изобщо ги вземат и след това ги изхвърлят на улицата.Правим се на велики,а сме живи ***. Култура...култура-това липсва в България.Вандали колкото искаш,не останаха непотрошени пейки,неотъпкани зелени полощи и градинки,неизтръгнати млади фиданки....и т.н

20

Анонимен

преди 3 години

Да ги светна оплакващите се, че като приберат кучетата идват бездомни котки, а тях никой дори не се опитва да ги събира и кастрира. А котките също са териториални и съскат/дерат, така че не се решава един проблем а се създава нов

19

Macтия

преди 3 години

Това не са бродещи, бездомни кучета, това са общински кучета с временни жилищни проблеми.

18

SHEFA

преди 3 години

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ.-АКО БЪДЕТЕ НАПАДНАТ ОТ КУЧЕ ПО РЕД ПРИЧИНИ-НАСЪСКАНО СРЕЩУ ВАС НА ОБЩИНСКИ ТЕРЕН-УЛИЦА-ПРИМЕР.-ИЛИ БЪДЕТЕ УХАПАН ОТ КАКВОТО И ДА Е БИЛО КУЧЕ.-УВЕДОМЕТЕ МВР-ПОИСКАЙТЕ ДА ВИ СЪДЕЙСТВАТ ЗА МЕДИЦИНСКО ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ.-ЗАВЕДЕТЕ ДЕЛО КЪМ ОБЩИНА ИЛИ ЧАСТНО ЛИЦЕ-АКО КУЧЕТО ИМА СОБСТВЕНИК.-АДВОКАТИТЕ ВИ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ-В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ОБЕЩЕТЕНИЕТО МОЖЕ ДА НАДВИШИ 100 000?.-ТОГАВА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРЕМАХНАТ БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА-ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ.

17

Анонимен

преди 3 години

До СамоковецПочерпи си съгражданката, дето ги развъжда из Софето

16

Владо Путката

преди 3 години

Koe зачетява?Сигналите или агресивните кучета.Добър въпрос.

15

анонимен

преди 3 години

До ХахахахаТо затова всички се натискат да станат софиянци.3 милиона жители вече станахме.