202

Да

преди 3 години

Да . В администрацията ,общините, училищата, и другите Герберси Хранилки.

201

Анонимен

преди 3 години

Държавата под ръководството на тоя *** е кръгла нула. Около нас всички са поне два пъти по-добре и ни се смеят. България е провалена държава, след всичките прахосани милиарди.

200

Анонимен

преди 3 години

Заплатата и 3000 лева може да стане в рамките на 1 година, но при едно условие - гербаджийската шайка да спре да краде!

199

Емо

преди 3 години

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ БОЙКО ДА ГИ УТЕПА ОТ БОЙ, А ВМРО ДА СИ ВЗЕМЕ 8те процента... А АКО И МАРЕШКИ И ВАЛЕРКАТА ДОКОПАТ 4процента ЩЕ ПУСНА ЖЕНАТА В ЗИНЗИБАР НА СЕКС-ЕКСУРЗИЯ.

198

И какво общо

преди 3 години

Има този Павиан с това!

197

Анонимен

преди 3 години

Този човек винаги е бил необразован. Не е важно каква е заплатата, а какво можеш да консумираш с нея, драги! Освен това: първо, 2000 лв., ама кога? Ако е след 2000 години - мерси, няма нужда! Второ, ако когато ние българите вземаме 2000, то средно в ЕС вземат 200 000 лв. заплата - ами не, пак мерси - ама изобщо даже няма нужда! Схващаш ли другарьо експерт по БАВНОТО развитие на България??

196

Въй

преди 3 години

Пак вицове!

195

БГ

преди 3 години

Отношенията ни с Турция са такива, че ни честитиха националния празникАми и на тях да е честит

194

Анонимен

преди 3 години

на безбожните държавни чиновници, бюрократи и лапачи - може.това е евтина пропаганда за купуване на гласове.нали щяха да съкращават държавната администрация?нали щеше да има електронно правителство?друг път, само корупция, бордове, чекмеджета...

193

Анонимен

преди 3 години

Корнела пък само повтаря как ще преизчисли пенсиите и ще >даде>на младите НА КОИТО ОБАЧЕ АКО ИМАТ ДОБРИ ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМ УВЕЛИЧИ ДОД!Явно Корнела ЩЕ ВЗИМА ОТ ОБРАЗОВАНИТЕ МЛАДИ ДА ДАВА НА.. .ДРУГИТЕ!!Ама шесебръкнешнекадедругарко с>седесарке>!Цялата глутница дето сега пак пише глупотевини пишеше същите и преди 4 години.За Маямата и сбиртока около нея да не говорим и за ДЕбЪлите подкрепени от Местан който се целуваше със Станишев.За две стотинки МОРАЛ НЯМАТЕ Отечественофронтовци.Гнус безподобна.

192

Емо

преди 3 години

БСП,СЛАВЧО,ДАБЪ И ДПС ОТ СЕГА РЕДЯТ КАБИНЕТА.... МНОГО ПРОСТИ ОРИЦА ЕЙ.

191

ЛъжА

преди 3 години

Торбата с лъжите се скъса и се сипят обещания на кило! Осъденият лъжец е в стихията си!

190

Анонимен

преди 3 години

В своята програма или поне това което намерих Слав например обещава УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ВСЕКИ МАНДАТ!?Изключително>конкретно>дали един път на 4 години,с колко не се знай,КОЛКО МАНДАТА ПЪК МИСЛЯТ ДА СА НЕЧИИ по..г..ник??Нищо за работещите,нищо за данъците а бюджетен дефиците 1%?Те Герберите правеха излишъци,пък сега идват 29млрда,но няма да го дадат на ОФ=то бъдете сигурни.Ако пък Славуца не си пусне >депутатите> на диспути и ще мълчи като пукъл това наистина ще е чудо невиждано и 5% за Слав.

189

ЛЕЛЕ

преди 3 години

АБЕ, ВИДЕХТЕ ЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПСМАЛЕ С ТЕЗИ ОЧИЛА ,ВЪХ ИНТЕЛЕГЕНТЧОВЕК СЪС СЕДМИ КЛАС НАУЧИ ГОРЕ ДОЛУ БЪЛГАРСКИ НАСКОРО ДА СЕ ОБЗАЛОЖИМ ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИКАКВО Е ТОВА БЕ?????СЕГА ЗНАМ ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААААААААААААА

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196"Този архилъжец говореше за 2000 лева СРЗ през 2009 г."Кво? хахахахахахахахаххахахахахахахахаАбе, пич, ти знаеш ли Боко кога дойде на власт?

187

Емо

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ,ПСИХО-ДЕСНИТЕ И СЛАВИ ТРИФОНОВ САМО СА СПИРАЧКА ЗА БЪЛГАРИЯ...

186

Анонимен

преди 3 години

2000 но при 1000 лева данъци и то няма и за квартира накрая.

185

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195 Минималната е 0 лева защото има 1 милион безработни. Не получават минимална, но дължиш здравен данък даже който е вързан към някаква минимална, която не я получават.

183

ИСТИНАТА

преди 3 години

На крадлив ГЕРБ-ав комунистите му виновни