268

Анонимен

преди 3 години

До 330 Христо ХристовДецата на комунистите питат ек в брюксел, също както бащите им питаха политбюро на кпсс в Москва.А унгарския премиер г-н Орбан не бръсне никой и ваксинира с руска, китайска, израелска и всякакви други пфайзер-шмейзер, астра-мастра и.т.н., но е лош!

267

Анонимен

преди 3 години

Едно време когато българския беше български се пишеше лобиизъм!

266

Анонимен

преди 3 години

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отсече, че не е редно да се говори за лобизъм от страна на левицата, защото има депутати от БСП, които са женени за руски граждани и гражданки....А аз допълням, а децата са им на запад!

265

Анонимен

преди 3 години

Мишата Горбачов........предателя ще гние в ада!!!!

264

До Анонимен 337

преди 3 години

Ако не бяха руснаците, сега ти щеше да говориш на турски, да си с *** топки, а жена ти щеше да е забулена, като жената на Ердоган-лудия султан.....................хаха.............!!!!

263

Анонимен

преди 3 години

Аз съм признателен на САЩ, че ни освободиха от руско робство, което беше много по тежко от османското присъствие. Никога повече руски башибозук няма да стъпи в моята родина.

262

Венци

преди 3 години

Аз чакам спутника.

261

България над всичко

преди 3 години

Бог да пази България и братята ни от Русия!!!

260

САЩ над всичко

преди 3 години

Русия скоро ще клекне и ще е поредния американски щат, разберете ве *** няма ссср вече и няма да има

259

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че има много българи женени за рускини( красиви са). Но има и много, завършили в Москва и Ленинград. Кой за дипломат, кой за доктор. Като например г-жа Дариткова (изявяваща се по-горе като противник на руската ваксина), която е завършила Петербургския медицински институт с отличие и награда "Златен Хипократ". Или може би вече си е скъсала руската диплома?

258

Ще внесем ли руска

преди 3 години

ваксина.....е като да попиташ....ще Уживее ли уЙляноф на красная?

257

Идиоти

преди 3 години

По-добре купете янсен ваксиниНай-добрите.Руски *** забравете

256

Защо

преди 3 години

За какво ще внасяте руски боклукКой *** ще си я сложи?Вие нормални ли сте???

255

NB

преди 3 години

Лобирането на ГЕРБ за Астра Зенека ще доведе до много смъртни случаи в бъдеще................от рак и автоимунни болести!Гарантирано от ГЕРБ!!!!

254

NB

преди 3 години

ДА...........Евродепутати на ГЕРБ са свързани с Астра Зенака(английско-шведската отрова) и внасят от тая най-калпава ваксина, която причинява рак на матката..............да, затова тая ваксина е забранена в Швейцария , Южна Африка и др. държави!!

253

????

преди 3 години

Първи питаме ЕК в Брюксел.....................откога столицата на България е там, я кажете, селяни прости???България суверенна държава ли е или колония на ЕС и Вашингтон???

252

Рушофилски трол

преди 3 години

surprise.......аз съм с Pfizer от днес.

251

Обективно

преди 3 години

Да се ваксинираш само защото ваксината е руска, е ...Доверие в Русия и лично в другаря Путин. Не са толкова много държавите и народите, които наистина обичат Русия, че точно братушките да ни тровят с биологично оръжие.Англичаните и американците ни мразят. Бомбардираха Сърбия с обеднен уран и предизвикаха епидемии от рак в Сърбия и Западните покрайнини.Как да им вярваме сега за ваксините какво ще сложат в партидите, които пращат точно у нас? Като ни мразят и искат физически да ни унищожат.

250

Анонимен

преди 3 години

До 318 То за друго има ли да се гласува за БСП?А може и за ДПС и те подкрепиха,въпреки,че никой от лобистите няма да се ваксинира с руска.Вятър и мъгла!Всичко е трик,използват забавянето на доставките да си правят пиар.Руските още не са одобрени,че тепърва договори за нещо несигурно и скрито покрито Рашките сами се хвалят,че са най,а червените ползват русофилите предизборно популиски.Това,че сърбите от немай къде я ползваха временно,нищо не значи.Те ползват и китайската векторна.

249

Сата НАТО

преди 3 години

Стана ми ясно що за стока са, след като и крушовската *** последва примера на Винету и симулира ковид. Не гласувайте за червените, и те са същите, като Гражданите за Европейско Разграбване на България.