127

Анонимен

преди 3 години

Да питам професорЕТЕ *** отново Защо след като са "изолирали" вируса в човешко тяло, им трябваше да използват маймунски аденовирус за ваксините? Аденовирус, ковид при шимпанзетата ли е? Какво означава, че ваксината съдържа генно модифицирани организми

126

Анонимен

преди 3 години

Като гледам статистиката в Израел, където се хвалят, че вече почти 50%от населението е ваксинирано, броят на заразените всеки ден е два пъти по-голям от този в България.

125

Анонимен

преди 3 години

Страхлив ите опитни м8и шлета си помислих че са част от някакъв елит. Някои стигат и по далеч като си помислих че те не са птросо част от елита а са виСши като ония ваксинирания. Не виШШи, т у 8пан. Смееех.

124

Анонимен

преди 3 години

До 134 Отговори моля на въпрос 132. Можеш ли

123

Бау

преди 3 години

До Ей бауаз много добре знам, че често не съм най-умният даже в стаята. Хората казаха, че ваксините лесно се променят. Това е начина да се справим с този вирус.

122

88

преди 3 години

има много злобни хора тук , а за това ваксина няма

121

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са бъдещето на човешката цивилизация.Неваксинираните ще са отхвърлени от обществото.

120

Анонимен

преди 3 години

Как да се промени. Няма да стана Генно модифицирана ***. В този ред на страсти се чудя..... Защо след като са "изолирали" вируса в човешко тяло, им трябваше да използват маймунски аденовирус за ваксините? Аденовирус, ковид при шимпанзетата ли е? Какво означава, че ваксината съдържа генно модифицирани организми

119

Днес

преди 3 години

Защо по нашите медии не се побликува новината от ЕК че се разрешава на страните в ЕС да за купуват Руската ваксина?!

118

Анонимен

преди 3 години

На 100% съм убеден, че във всички страни ако грабнем по една сопа и строшим главите на продажните управляващи ковида ще изчезне на мига.Дори ще забравим, че е съществувал. Извършва се страшен геноцид спрямо човечеството и не мога да проумея как има същества подкрепящи това.Какви ваксини ви гонят бе ненормалници против какво ще се ваксинирате ?Сложете си ваксини на празните глави не закачайте нормалните и разумни хора.

117

Ваксиниран

преди 3 години

Светът ще се дели вече на Вишши ваксинирани и нишши неваксинирани.Неваксинираните ще изгубят основните човешки права и ще са наравно с домашните любимци.

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Честито,сега ще можеш свободно да издържаш с внесените от теб осигуровки и данъци 10 човека които не са ваксинирани. Нали си част от елита.

115

Бау

преди 3 години

До От народаи работодателя ти има ... права :D

114

От народа

преди 3 години

Пълни простотии. Особено с щатите хората имат права. Хората имат права и ако не желаят да се ваксинират - няма да го направят. Не може и за такива нещо да се уволнява.... Имаме си права!!!!!

113

До 110

преди 3 години

Просто си станал част от клиничното изпитване:)))Ама щом те кефи,мисли си,че си част от някакъв елит,имаш право:))))

112

Бау

преди 3 години

До 119едното е много заразно ... Хубаво си помисли :D

111

Анонимен

преди 3 години

Разберете най после ВСЕКИ МОЖЕ да се разболее сериозно ПО ВСЯКО време дори без да има Ковид, просто е. Бау, Бау.

110

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с конспирациите да питам? Иначе да видим какво ще стане? Предполагам икономиката ще се движи от уплашени и неграмотни пенсионери

109

Бау

преди 3 години

До 88Пак ти казвам , успех :D Все ще се хванат за нещо , не се притеснявай служителю на месеца :D

108

88

преди 3 години

до Бау ....ти така си мислиш ,че стават нещата.Идва и ти казва ти не си вършиш работата уволнявам те.За да те уволни ,че не си вършиш работата трябва да ти представи доводи, записи от камера, резултати от системи.Иначе тинказва моляте осъдиме.