9

Истината

преди 3 години

Истината е , че Алекс често я щипел по задните части , а тая латинос има застраховка за 4 милиона на г.за си . Да се чудиш , като с.ре , по колко милиона е всяко *** ! Ами хемороидите и ? Те за колко са застраховани ?

8

Пак ли

преди 3 години

Тази "новина" я публикувахте миналата седмица

7

Анонимен

преди 3 години

Аз пък дочух че тази си пада по млади момченца и единствената причина да се ожени за бейсболистчето е ПР за да се спре да се пише че има връзки с по малки от нея . В действителност Родригез е с нестандартна ориентация а Лопез тайно си ходи с жиголенца . Модерни работи

6

Край

преди 3 години

Стигне ли някой да ви оправя връзката - по добре се разкарвайте

5

Анонимен

преди 3 години

Чувал съм слухове, че Джейлото имала повече от една снимка. Почти сигурен съм, че е истина. Може би трябва да проверите? Възможно ли е наистина това да е ЕДИНСТВЕНАТА й снимка? Или някой го е, така лекичко, домързяло да намери още една-две?

4

Presspapier

преди 3 години

Ерген и след него червейТуй е толкоз просто и логичноПролетарии взех стран плодитес

3

Анонимен

преди 3 години

Демек и те са цъфнали и вързали, щом още преди сватбата ходят на семейни консултации и то хора уж с опис и с по няколко брака.....

2

Анонимен

преди 3 години

Дбей Ло, обичам та. По цял ден ще ти правя секс, обади ми са

1

Анонимен

преди 3 години

Ох, миличките те, живи да ги ожалиш- трябвало да се търпят затворени цялото семейство в имението за милиони, с прислуга, фитнес, киносалон, спа... Съчувствам им. Наистина е тежка и непоносима ситуация, която налага посещение на психолог и семеен медиатор!