5

Калеко Алеко

преди 3 години

Напоследък в българските медии постъпват тревожни сигнали, снощи в предаването на Коритаров-"Свободна зона" по ТВ-Европа, един от бившите ни посланници в Гърция- Стефан Стоянов, застъпи тезата, че политиката ни спрямо РСМ е погрешна и по този начин само си създаваме врагове сред съседите, както от страна на макетата, така и от гърците и сърбите. Според него това което пише в македонските учебтици, го пише и в гръцките и е време да го признаем. Плашат ни и с Европа и Щатите, което е пълен абсурд

4

Анонимен

преди 3 години

РСМАКЕДОНИЯ тръгнали да крадат историята на Българиятяхната история започва след образуването на държавата импреди това са били някакво племе

3

Това

преди 3 години

Хора това са просто коментари на един човек,какво ще се случи не зависи от никой в България и Македония.Зависи най-много от другите шефове.Да ние наложихме вето и даже да искаме да блокираме Македония,ако големите фактори кажат друго всичко ще.се промени.Ако така кажат и ние не искаме ще ни накарат да искаме. Много е лесно,ще.започнат проверки,санкции не свързани с Македония,а с ЕС фондовете.А това е удар за олигарси,а те винаги управляват държавата.Така че каквото и да пишем все тая,само злоба.

2

баси експерта

преди 3 години

Какъв интерес има България да се меси в спора между сърби и албанци. Една супер чувствителна тема! Изобщо коя балканска страна ще иска България да и се меси в спорове с друга?

1

Анонимен

преди 3 години

Македонците май ни прекараха, умишленон ни провокираха че искат в ЕС и в същоно време крадоха от нашата история. Сега всеки евроатлнатик там ще бъде обяваван за национален предател. Заев май излезе най-големият патриот и би дори Орбан по патриотизъм.