10

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво увеличение, лъжат.

9

Активист на БСП

преди 3 години

ТИКВАТА го е изчислил на 31 март да затвори държавата ,та да може да гласуват платените мексиканци и администрацията му и да спечели изборите.България потъна!

8

Анонимен

преди 3 години

Е много не се спазваха ,но все пак се спазваха където трябва.Прибирайте учениците он лайн от 5 клас нагоре ,има значение.Те не спазват нищо,вървят като улави на групи,а в клас да не говорим!Така или иначе до 1 седмица ще е пик.То се вижда.Можеше още малко да се изчака с повече ваксинирани.Въпреки ,че тези вариатетни скрити забавления с много хора на закрито доскоро означаваше чисто безхаберие,но все пак не беше масово.

7

Идеалист

преди 3 години

Започва кампанията за изборите и пикът трябва да в началото на април. Доро управление на епидемията. Болеста я има и у всески преболдувал оставя различни поражения. Изборите трябваше да са на 28 май. Президентът ги насрочи през април, защото очаква да се ровали изборът на нов кабинет, Боко очаква с корпоративен вот и подкупи да спечели. Най-добре е тези избори да бъдат бламирани с ниска избирателна активнист по-малка от 10-15 %, за да може политческата класа да постави в стрес поради нелигитимно

6

Анонимен

преди 3 години

При нас като има малко болни всичко се затваря, а като има много всичко се отваря.

5

Анонимен

преди 3 години

Вече никой не ви вярва!Иначи си пишете - не ни пречите.

4

Е

преди 3 години

Изкуствено е всичко.Наредил ботоксът да има болни,и овцете заб;еяха към спешното за всяка болежка.Там добре им забъркали-изкарват ги положителни,защото такава *** гад трябва да има по болниците.Не мислете,че на някой му пука за пациентите,или за персонала,който е на предела на силите си.Не постъпвайте в отделение!

3

чичо доктор

преди 3 години

Единствения начин по-бързо да отмине тази пандемия е болшинството хора да пребуледуват този вирус.Тъй като тези ограничения нямат никакъв ефект,само се удължава пандемията във времето.

2

Анонимен

преди 3 години

Kam sa normalnite?

1

Х

преди 3 години

Цинизъм е да отвориш заведения, а да спреш планови операции и редуваш ученици в клас