28

на коня магарето

преди 3 години

Ако ги направят депутатите "на повикване" без заплата,а само с командировъчни,и България моментално ще осиротее от към политици!

27

Анонимен

преди 3 години

''Велко , какво става бе - ние не я искаме , а тя ни вади от калта ...''''Оркестър без име ''

26

Анонимен

преди 3 години

До Герб ДА!!! Голтаче,прав си,вожда ти захлеби доста,ама теб като те гледам си доволно и на шльокавица със сланинка!

25

Герб ДА!!!

преди 3 години

Какви учители сте вие бе Ходехте с ***, Бойко ви даде пари да си купите обувки и хляб да имате алоо. Целувайте му ръка ей учителчетата от каде сте вие бе?.Народа ще гласува за Герб и премиера Борисов и ще спечелим 60% до 70% минимум!!!

24

Павка

преди 3 години

За домашен майстор ставаш,ама за народопсихолог трябва и още нещо!

23

за ментета историци

преди 3 години

Три изречения, изводите си ги правете сами.Страх ги е било робите в османската империя и крепостните селяни в Русия.Българите от роби на Турция, за един ден станаха огледално копие на крепостните селяни на Руската империя.Че и помагахме, жертви, трагедии, смърт.С изключение на един кратък период, от западно управление ии дойде 44-та, септемри, национализъм, комунизъм, варварство, та чак до днес.Поколението, което няма да го е страх е може би още на 12-14 години.Такава ни е за жалост тъжната част

22

Анонимен

преди 3 години

Павката е Велик !!!

21

Анонимен

преди 3 години

До Евала 15 В Израел отиваш чакаш цял ден и ако има останала ваксина , ще ти я сложат в края на деня Ама си ваксинират , както си е било запланувано . Какъв е смисълът тук да се ваксинират масово 20-25 годишни , а хората с хронични заболявания и възрастни да лапат мухите

20

учител по български

преди 3 години

До Герб ДА!!! Ей, серсемино?Преди да ми даваш какъвто и да е акъл научи българския език, че е срамота да не можеш да пишеш на него!

19

Герб ДА!!!

преди 3 години

Сега Бойко като ви смаже пак на изборите ще видиме кой ще ходи в канализацията. Ние сме добре осигурени работа пари сичко ни даде Бойко а вие само крадете и тоя папандов пианица от бспто сте само наркомани и пианици

18

ПроСоТо

преди 3 години

До Герб ДА!!!що са не върнеш в канализацията?..как успя да изпълзиш от нея?

17

ПроСоТо

преди 3 години

Павката Попандов е един от любимците ми!..И е напълно прав:-Всичките ни неволи идват ОТ СТРАХА НИ!!!!..и како да не?..-Като гледа и без това наплашения българин как МУТРАГЕНИТЕ се разправят с всеки инакомислещ,..трудно биха проявили некаква смелост...защото девизите ни са:-"Преклонена глава сабя я не сече",..и:-"Живи да сме!"..

16

До15-та подлога

преди 3 години

П'одлаган,когато хора заслужили като Попандов коментират,не е лошо да замълчиш!

15

Герб ДА!!!

преди 3 години

Айде и тоя дъртак взе да дава акъл, от прислугата артисти на комонустите. Без Бойко държавата загива бе ***, на Бойко от ръката ядете, ето и ваксини ви даде бе смотониаци.

14

Евала

преди 3 години

Министърът ви го обясни: имаше график за лекари, полицаи и стари хора. Много от тях обаче не са отишли навреме да се ваксинират и в тоя случай техните ваксини са щели да "изгорят". Имаше антиваксърска кампания, с цел да се изхабят ваксините. Тогава се пускат зелените коридори за останалите, обикновените хора. Ама ваксините не са за милиони. Веднага опашки, дъртите пощуряха, безплатния гювеч свършвал, Бойко е виновен. Оле-мале! Хем я сърбяло, хем я боляло.

13

Анонимен

преди 3 години

Г-н Попандов,предполагам през големият ви житейски опит сте виждали доста плазмодиИ като това нещо(министър ангелов)така че,не виждам какво трябва да ви изненадва?

12

От 12

преди 3 години

*като този

11

Анонимен

преди 3 години

Кои сте вие, кои сме ние. Имам си позиция и хич не ме е страх. България е на прав път, колкото по-малко като толкова по-добре.

10

Оффф

преди 3 години

Абе от какво вие е толкова страх бе.Аиде стига с тоя страх.Тоя много добре зане какво е страх по негово време.Тръгнал да ми говори тоя за страх.Всеки си бръщолеви глупости и простотии на воля.

9

Анонимен

преди 3 години

За съжаление много хора:музиканти,артисти,спортисти,доктори бързо разбраха,че е много по-лесно да влезеш в парламента и да вземаш 4000-5000 лв на месец без даже да ходиш на работа, вместо да се блъскат по цял ден за много по-малко.