214

Академик

преди 3 години

Най добрата ваксина против всякакви болести и мъки,световно призната, се нарича АК Арсенал и както показва името се прави в едноименния завод,но не в Раша а в България!!Има една дузина от видове и под видове,със сгъваем приклад,с твърд,с къса цев,с нормална цев,с удължена снайперска цев!!Има за ваксиниране на стари и на млади!!Който го ваксинират един път с Калашников 5,не се разболява никога от нищо,за разлика от Спутник5,където може да има рецидиви и рекламации!!А и спутника още не е признат!

213

dfdfg

преди 3 години

Руснаци, ще горите в ада! Винаги сте искали БГ да е ваша задунайская губерния! Руснаците сте престъпници, избихте хиляди българи след 9 септ 44та, депортирахте таврийските българи и ги избихте, обявихте война на България! Да се затрие семето ви мр-ъсни из-чадия!

212

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Путин ! Русия за пореден път спасява света ! СПУТНИК безспорно са единствените доказани и ефективни ваксини според всички световни експерти ! Вечна признателност към братска Русия !

211

хахахааа....

преди 3 години

Гордостта и глупостта ще съсипят България......

210

бензиноколнака

преди 3 години

че в Русия освен ваксина друго произвежда ли се..ха.ха Никой не купува сделоното в СССР и им седи по складовете. Русия се крепи ва мечтата да продаде някоя руска ваксина да вържат двата края.

209

Анонимен

преди 3 години

Излиза че Русия е сложила ваксина едва на 4% от населението. България също е сложила ваксина на около 4% от населението. Излиза че не само в България но и в Русия нямат ваксина.

208

До Истината 188

преди 3 години

Джон Маккейн вече гние в ада................той беше една *** и гадна ***, която подпали много войни и много невинни хора умряха заради него!!!

207

NB

преди 3 години

Руската и китайската ваксина са най-добри.............факт е!!!Най-калпавата ваксина е английската - Астра Зенека!!!Ако искате да умрете от рак................айде давайте с Астра Зенека............боцкайте се с тая отрова!!!

206

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

До туркофилити, тока е руски(от аеца), горивото е руско, влаковете, мотриси те. са руски. Спрете да ползвате руското и са връщате кат тексасцити ф пещерата.

205

Инспектор Дюдю

преди 3 години

До русофилите в дискусията. Огледайте се чада мои около себе си дали използвате нещо в бита си с надпис "произведено в Россия" и ако отговорът е не, тогава идва въпроса, защо да започваш като си боцнеш нещо руско в тялото!От къде тоя кураж?

204

Кой си ти бе

преди 3 години

Защо се раздухва този проблем? Обяснено беше, че на този етап руските ваксини не са одобрени от ЕС, и когато това стане ще договаряме. Ако някой няма търпение спокойно може да отиде в Русия и да се ваксинира. Да ти дойде до гуша от опорки, само да си търсят теми за атака на властта,като оня професор май по история, то поне да беше по технически или други тежки науки, а то преписвач. Та, Иван Илчев май му викат, същият си позволява в национален ефир да нарича *** хора избрани от милиони. Е

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Двигателите на КамАЗ са руски!......................................Лъжа! Само 2 модела са с руски двигатели. Всички са с китайски и американски двигатели - Weichai и Cummins.Така наречените електрически автобуси са тролейбуси. С батерия, които има пробег 20км. Да сравняваш Русия и Холандия е смехотворно. Холандците имат приказка: Елате в Холандия и ще видите как ще изглежда светът след десетилетия.И са прави. Същото, но с обрана посока може да се каже за Русия.

202

Анонимен

преди 3 години

Само като ви прочета размазаните ви отпадни продукти, русофобчета нещастни, и съм щастлив! Как иначе нормалните хора ще разберат къде е същността на въпроса - злобата, тъъпотата и неграмотността на този пасмина! Джудже, ботокс, бункер, гладуващи, роби, прости, ушшанки, ваттенки, крепостни, колхозници....списъкът е дълъг, същността - една! Това трябва да се измете! Ще го изметем!

201

1

преди 3 години

До Анонимен 217"Ако се осмелиш да идеш на Копринка, ще видиш весели хора, пеят, пият, ядат и си спомнят как здраво се работили в Коми, по Сибир, на сондажи и инсталации, на зверски студ!"А сега същите тия хора защо ходят на Копринка, вместо да ходят да работят здраво в Коми на зверски студ? Май в ЕС повече им харесва от в Коми, нищо, че се събират да си спомнят за Коми. А дали пък не са толкова радостни заради това, че вече не им се налага да ходят в Коми?

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Всичко това е така, но плоскочелите, нискочелите, съвсем нечелите ти сложиха вече 9 обърнати пръсчета! Наместо да си ги заврат нейде на топло в този студен ден!Ще добавя, че правят големи приходи от водка и рибни яйца, сушени кета, горбуша, кижуч, белуга и т.н.А американското самолетостроене здраво би закъсало без тези 35% руски титан, без платината, родия, рения и всички редки метали от тази група. Големият Еърбас каца на колесарка, направена в Русия от Ti и Ti-сплави, 3.5 т!

199

Анонимен

преди 3 години

И руските часовници най-бързи.

198

Дедо

преди 3 години

Да, най добрите са, точно както руските телефони, телевизори, коли и самолетоносачи. По добри са само руските блядkи и мaфиoти.

197

Анонимен

преди 3 години

До НедоразбралТи никога не разбираш! Ами как да разбереш с IQ=50?Ако се осмелиш да идеш на Копринка, ще видиш весели хора, пеят, пият, ядат и си спомнят как здраво се работили в Коми, по Сибир, на сондажи и инсталации, на зверски студ! А твоите са карали леко, на топло, чекмеджета са ги биели по коремите, бутали са сол в саламурата, мокрели са пипера! И са донасяли за познатите си кой какво говори за др.Тошо!

196

Анонимен

преди 3 години

До Напоми ниДвигателите на КамАЗ са руски! Провери! Някои от комплектуващите елементи са внос. Нещо лошо? Да купиш или да се гърбиш да правиш точно такава пружина, която някой предлага? DAF с какви двигатели са, че забравих? Може би и екипите не са от руснаци?Трябва да си пълнен олигочереп, за да отричаш това, което цял свят признава!

195

Селски бек

преди 3 години

Борисов : новите ни локомотиви са най-добрите в света. По-добре сме от Румъния. Хахаха