15

Ябълков оцет

преди 3 години

За какви шотове с ябълков оцет говорите? Никога не се пие чист оцет!!!В чаша с 200 мл дестилирана или пречистена вода се слагат около 2 с.л. органичен, нефилтриран, с майката на дъното на бутилката ябълков оцет. Разбърква се и се изпива 30 минути преди хранене. Ако на някого му е твърде кисело, може да се постави мъничко медец, 1/2 - 1 ч.л. Приемам този великолепен за тялото здравен деликатес повече от 20 години и се чувствам отлично. Даже във водата на кучето слагам малко.

14

Хаххахахахха

преди 3 години

Ябълковият оцет избива всичко. Супер полезен е не само за обмяната на веществата, но и за цялостната работа на имунната система. И си го произвеждам вкъщи, т.е. излиза ми почти безплатно. Ясно е, че фармафията няма интерес от това да съм здрав, още повече да съм здрав без да им давам пари, ама по-полека с тия смешни статии! :)

13

Анонимен

преди 3 години

znachi tochno tova triabva da pravim

12

Свами Вивекананда

преди 3 години

Индийски гуру: За 1 ден могат да се свалят 20 кг.

11

Анонимен

преди 3 години

... има и двама братя от япония - Сака Да Бара и Секи Бара, те пият ойет от вишни

10

Анонимен

преди 3 години

Българите ядът много мазно и не спортуват.Грешката е, че се правят временни доети.Това е все едно да настинеш, да се лекуваш, а след тпва пак да излизаш по тенисла през октомри и да се чудиш, що има йо-йо ефект.

9

Путин Отровителя

преди 3 години

Шотове с ябълков оцет ? Какви са тия глупости ?! Пукайте рикия и всичко е наред

8

Пияния помак

преди 3 години

Ябълков оцет?!? Аз жуля само гроздова, домашно вино и домашен айрян. Нямам никакви проблеми.

7

Бобби Перу

преди 3 години

Ако пиеш ябълков оцет на гладно,значи си завършен идеод ,вероятно от герб.

6

Ами да

преди 3 години

До Оцет ПийнисиТова е един от най-старите начини за отслабване, познат е от векове. Това не го прави полезен естествено.

5

Оцет Пийниси

преди 3 години

"Шотовете" с ябълков оцет избиват рибата отвсякъде.

4

Анонимен

преди 3 години

С кето диета си направих един хубав голям камък в жлъчката и сега трябва да се оперирам.

3

Анонимен

преди 3 години

Всичко е в КОЛИЧЕСТВОТО !!! Просто намалете порциите ! Спрете да се хранете в момента,в който ви е най-сладко макар и да изпитвате все още глад,след 10-15 минути ще усетите ситост.Умерено намалете въглихедратите( сладко и тесто) Умерено увеличете движението(не ползвайте ансансьор и вървете пеша до магазина).Само с тези стъпки ще отслабнете без да издевателствате върху организма си и ежедневието си.Няма да имате болнавия вид на рязко отслабналите,кожата ще ви се свие паралелно и заобикаляте йо-йо

2

Анонимен

преди 3 години

Оцетът е направо безопасен пред белината.Освен това не се казва, че трябва да се наливаш с него, както правят тези с белината.Така че... преразгледай си възгледите.

1

!

преди 3 години

Да се дават съвети от типа пийте оцет е пълна идиотия ако не и престъпление. Някой може да пострада заради вашите драсканици!