24

Хехе

преди 3 години

Пътят е на 70 г.Ама Борисов пак е виновен,въпреки че не е бил роден тогава:-)

23

Анонимен

преди 3 години

До darlig: там, до Осло причината е природата, а в България причината за тоталните неудачи в строителството е Борисов - главния инспектор на Републиката. Защо постоянно обикаля с джипа, а не е предприел никакви мерки за да се предотврати свличането на земни маси? Значи не е за тази работа, а премиер от него не става, доказано за 12 години.Следва да се оттегли окончателно от управлението защото държавата не е паркинг за VIP-мутри, където той да си прекарва времето в безделие.

22

Хм !?

преди 3 години

И там скоро беше правен ремонт с главен техн. р-л, стр.надзор, проектант, бетонджия и инспектор - Буци от Банкя. Където е минал той с джипа всичко с срутва. И там където природата не допуска свлачище, щом мине той всичко се повлича надолу... По ГЕРБ-рски строим за Родината, но преди всичко за авантата! Ама поне едно сако да беше оставил. Защото от неговия път нищо няма да остане.

21

Анонимен

преди 3 години

Баш мозъка на държавата го нарече "срутище" и папагалите повтарят ли повтарят...Евала ви, миски! Добри попивателни сте!

20

До 16

преди 3 години

Ти бил ли си някога там ? Видял ли си ландшафта ? Или просто така ,участваш с ,,умни приказки",проснат на тюфлека !!! Божеее,много станахте голобрадите разбирачи по всичко!!! Да живее Интернет ,територия на войнстващият анонимен примитивизъм!

19

darlig

преди 3 години

Само преди два месеца свлачище на 20 километра от Осло повлече и погълна къщи,коли ,хора и животни на половин село.Много жертви и разрушения! Но не обвиниха премиера или някоя партия за това .Г-жа Солберг беше лаконична,,Силите на природата причиниха това нещастие,болно е да се гледа"......Тази реакция показва защо малка Норвегия е голяма !!......А вие неинформирани и неграмотни чада,това няма как да го разберете

18

Гого

преди 3 години

А ми така ще е , защото не стегнахте пътя през който минал кръста Асеновград - Червен - Орешец - Мостово- Кр. Гора, хем е по безопасен , хем е по кратък с 20 км. остават да се направи само от Мостово до Кр. Гора който е 3 км.

17

До Активист на БСП

преди 3 години

Активисте,там път просто нямаше ! Да ти имам и знанията и активизма!

16

Кръстю

преди 3 години

Дали мушмороци невръстни знаете що е то КръстОва гора.До преди години до там нямаше никакъв път.Колите се оставяха на километри долу в селото и се качвахме пеш като шерпи по едни камънаци.Полека лека поверието за Кръстова гора и аязмото се разчу и почна една атакаот хиляди хора на всеки Кръстовден .И от тогава полека лека се проправи полупроходим път, ремонтира се черквата,наоколо се ,,естетизира" и цялата магия изчезна !В момента се взривят скалите и прави асфалт и легендата умира !

15

Активист на БСП

преди 3 години

Тоя път скоро Бойко го ремонтира, нормално е...

14

Анонимен

преди 3 години

доизсечете каквито гори са останали, ландшафта ще се изравни от самосебе си, и повече свлачища няма да има.

13

Анонимен

преди 3 години

На моя позната баща и загина от срутила се скала на пътя в самия Ловеч на връщане от магазина през соца! Та не знам какви лаборатории, руски машини и пътни оракули сънувате? "През соца такива неща не ставали". Преди Бойко Борисов такива неща не са ставали. В други държави такива неща не стават. Камо ли пък толкова често. Сектата на Радев от мрънкала и невежи черногледци се е развихрила.

12

Горски

преди 3 години

Причината за свлачището е преминаващо стадо гладни мечки по ската. Е... случва се

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя път и дъждове нямаше. Дяволска работа. Шерлок Холмс даже не може да разбере причината. Щот при такива майстори човешка грешка е изключена. Все пак от Дискавъри идват да снимат чудесата

10

Анонимен

преди 3 години

До 9Аааа не е Божа, а Бокова работа. Няма и 10 дни откак предаваше на живо от старта на този обект. Ейййй някой ден ще го затрупат пряко в ефир, същите дет ги хвали и им подарява сака. Само с хеликоптер трябва да обикаля и да предава. По сигурно е.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Как ги предвиждат? С кристално ли кълбо? Само като пуснах търсачката колко снимки с отнесени виадукти и свлачища затиснали пътища се появиха от Западна Европа. "При социализма нямаше престъпност". И за Смолян, и по Дефилето, и за Рилския манастир, и по други пътища скалите са надвиснали над пътя. И са разнородни. Не са като в Гърция магмени. 97-*** такъв камък"яхнах"на връщане от Ягодинската пещера, че картера ми стана равен отдолу. Виж сега как се укрепва и реже край магистралите

8

Гроби Таласома

преди 3 години

Слава на Тангра! Долу ръцете герберски от Родопите!

7

Н

преди 3 години

Пътят за Кръстова гора бил заринат. Божа работа безбожници такива.

6

Анонимен

преди 3 години

Хаха уж взеха да ремонтират пътя а активизират свлачища това са експертите на мутрата

5

Анонимен

преди 3 години

Някога имаше пътни и ЖП кантонери на които работата им беше да поддържат пътищата и жп релсите и където забележат проблем да бъде отстранен навреме. Сега се чака да се случи и е късмет, че няма пострадали.