87

Анонимен

преди 3 години

На някои може и само чип да им оставят щото мозъка не им върши много работа.

86

Хъъъъ

преди 3 години

Начи кату си имплантирам дистанционно в *** и ше сменям каналите с пръдня

85

лекар

преди 3 години

Те технологиите и сега допринасят за удължаване на живота.Например хората с имплантиран кардиостимулатор(пейсмейкър) никак не са малко.Дори и в България са хиляди.И живеят десетки години благодарение на него.Но за повечето написани други импланти не съм чувал или чел.Ако човек има проблем със слуха-да в някои случаи се имплантират кохлеарни импланти,но така всеки да иска да си имплантира какво ли не- не вярвам!

84

Анонимен

преди 3 години

До98: Абе,"напредналия",я си виж образОванието -не се пише титОл,а титУл и от там,не титОлуват,а титУлОват!Проста тиква,ама с претенции за "мислене"!Иначе,плюеш всички българи,а ти какъв си?!

83

Анонимен

преди 3 години

Българите, както винаги са с назадничаво мислене, но иначе се титолуват като "природно интелигентни", въореки че за 30 години са намалели с 30% и нещата стават още по-зле.я

82

Анонимен

преди 3 години

Преди обожавах да чета и гледам антиутопии. Сега имам чувството, че живея в такава....

81

Гост

преди 3 години

Пичове, тези чипове служат ти да контролираш по - лесно някои работи, а не някой теб да те контролира. Млог сте откъцани оти сте учили с *** си!

80

Сата НАТО

преди 3 години

Една трета от потребителите смятат, че до 2030 г. биха се подложили на незадължителна операция, за да подобрят психичното си здраве.-------Човек, който смята, че чрез имплантиране на чип в мозъка ще си подобри психичното здраве, нали знаете за къде е? ... Случайно ли процентът е същият като на вярващите в ковид?

79

Ky40

преди 3 години

Добре че не живеем вечно, да му мисли господ като го чипират, че няма отърване като си безсмъртен

78

и ся кво

преди 3 години

"Щуротиите" за които говорят "световните конспиратори" от години изведнаж се оказаха истина!?

77

Хуманитар

преди 3 години

Те нямат, какво ще имплантират...

76

Българче

преди 3 години

За мен (човек на 36 г.), относително средно и над "средната" черта интелигентен човек подобни статии следва да не публикуват. ОК, обвинете ме в цензура.Ама уважаеми, я ми кажете вие, лично, как ще реагирате, ако един ден децата ви ви кажат - Ами ти не си ми майка/баща и т.н. - "Ти си биологична единица 1J34sy1!$#"...Що за хора сте, бе? Що зорлем искате да оглупявате и това да ви се струва като неописуема гордост???НАРОДЕ????

75

Ken

преди 3 години

До 93 хаГрешиш. Както хиляди и милиони преди теб.Нищо не е предначертано.

74

ха

преди 3 години

Времето на Антихриста наближава, а пророчествата започват да се сбъдват. Всякаш всичко е предначертано. Дано да греша.

73

Анонимен

преди 3 години

Има ли корелация между ваксинираното и чипираното население?

72

чщ

преди 3 години

Ако тази технология шроработи, обаче, ще трябва всички да я ползват. Преимуществото ще е прекалено голямо. Все едно ше е, да не можеш даже да четеш без нея.

71

чщ

преди 3 години

Грешни заключения. Хората искат възможността да имат огромна бърза и надежна памет, както и повишена възможноат за обмен на данни.Реално, скоростта с която коминикираме е стотина бита в секунда и това е ако сме щедри. Шовече от половоната ни образовабие е, да запаметим 5-10 мб. с факти, а когато себстигне до елементарни математически операции, всичко над трицифреби числа ни затруднява.

70

Анонимен

преди 3 години

Да си дадеш мозъка и *** доброволно за "обещанието" за по дълъг и по добър живот, демек да станеш киборг или кукла на конци на държавата пък ако се подлъзнеш някъде? Еми случва се нали, има и дефектни чипове.... гаранция не даваме ;)

69

Martin Bormann

преди 3 години

Ние в Райха имплантирахме оловни чипове по бързата процедура. До ся един не се е оплакал нали?

68

Анонимен

преди 3 години

Такава безмислица не бях чел скоро.