39

Анонимен

преди 3 години

Много удобно ги пуснаха тея. Искате д ами кажете, че при наличието на 5000 ВЪОРЪЦЖЕНИ полицай, дето ако 100 бяха гръмнали във въздуха за предупреждание, нямаше да се рапръсне тълпата? И кво беше - псунаха 200 парчета, дето си правиха селфита. Ако бяха някоя от бандите, дето се рпавят че не съществува, било то черните Cribs или Bloods, латиноските MS-13, както и разните му Hells Angels и Bandidos, дали щяха да ги пуснат? ООоо, иначе тея смешници биле "терористи"? Пффф смех...

38

Анонимен

преди 3 години

До ОлдПрезидент на САЩ, само допреди месец и половина, з акогото гласуваха само 74 милина души. А кой беше ти?

37

Анонимен

преди 3 години

Байдън спечели благодарение на тежката криза, доакрана от корона вируса. В моемнта някой демократи се държат, все едно са спечелили 45 щета, не 25, а на популярния вот са взели с 42.3% повече гласове, а не 2.3% повече. Даже заклети демократи казаха, че 74 млн американци не са терористи и ненормалници, но в момента някой хора действат, все едно че са. Очакваме първата вълна от уволенени, дето са харесали пост на Тръмп, като го пуснат обратно в соц. мрежи ...

36

Анонимен

преди 3 години

До Да бе!"Иначе в Републиканската партия има токова много велики политически личности, че никога повече няма да допусне Тръмп до властта."толкова много? Какво означава това, като конретна бройка? 50-100? 1000? Истината е, че ако имаше и един, щяха да праят него през 2016-а, а не Тръмп. Единствената причина, републиканците да са сила е, че демократите тотално изтрещяха с тея "идетнични политики", опити за прокарване на комунизъм и прочие ...

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43.... сериозно ли? Може да изкара общо два мандата. Ако е служил като президент за (примерно заместил е починал президент, защото е бил вицепрезидент) за период повече от две години, също се води за "един мандат".

34

Анонимен

преди 3 години

ДА, ЩЕ СЕ ВЪРНЕ.

33

Анонимен

преди 3 години

Само едно не е много ясно. В щатите може да си президент максимум два мандата по конституция. Вече е бил един, ако спечели следващите избори, само още един ли ще има право да изкара, или два???

32

Анонимен

преди 3 години

"независим изследовател и експерт в конспиративни движения"Тея "независимите" най- ги обичам. Вярвам им на 100%. Най-вече на "независимите" учени.

31

Кин-дза-дза!

преди 3 години

помните ли го този Съветски култов филм? Кю!

30

До 33

преди 3 години

Едва ли ще изкара пълен мандат тоя лицемерен сам суляк, но ако това стане, би било много лошо за Щатите и целия свят ! Ето горивата вече поскъпнаха, а за започване на военни действия се забави само няколко седмици !

29

Реалността

преди 3 години

Колкото и да не харесва това на някои, Тръмп има 70 милиона избиратели, а особено след като Байдън само седмици след встъпването си показа своето истинско лице (на хищна марионетка), връщането му в политиката, и дори отново като президент, изобщо не е някаква химера, а напълно постижима реалност !

28

Анонимен

преди 3 години

до 34: Тръмп е най влиятелния човек в партията бацка. Май не знаеш къде си? Байдън ти лиси уе?????

27

Анонимен

преди 3 години

:D Q Avon ????

26

Да бе!

преди 3 години

Пси. харът Тръмп може да се върне единствено на електрическият стол, но никога в Президентството. Иначе в Републиканската партия има токова много велики политически личности, че никога повече няма да допусне Тръмп до властта.

25

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е машина - който му е гледал речта преди няколко дни - знае. Дърт щялда е. На 77 ще е - за Тръпм са като 55 ;) Споко споко радвайте се още 3-4 годинки на байдъната

24

до 27

преди 3 години

Направи 2 военни удара и планира още 4

23

И в България има

преди 3 години

Qукувици, като тези на снимката.

22

Martin Bormann

преди 3 години

Тези са толкова болни колкото и другите които гласуваха за дедо байдън...

21

Болима

преди 3 години

за тия от янкалиите.Да си гледат у техното канче.

20

Анонимен

преди 3 години

Какво направи памперса за 2 месеца, освен, че цените на всички стоки по цял свят полетяха надоре?