239

Анонимен

преди 3 години

Локдаун ще има доста преди изборите. Пирогов и Александровска спряха плановия прием, което означава максимално още седмица. Вероятно изчакват последната група класове да минат през присъствено обучение, като те започнаха от вчера. Конфеонтацията отново е между Министерството на здравеопазването и това на образованието.

238

Анонимен

преди 3 години

Значи само едно-в Германия има ковид и е опасно,в България-не е опасно,ковид няма!боко е популист,човек от народа,прави се на тъ...по пар...че,иначе е тарикат.Също като тато и царя....Срам за демокрацията е тази пария и правителство на СИК...

237

Анонимен

преди 3 години

Катунарчетата на *** си оплюха мониторите от мъка!

236

Аман

преди 3 години

Ей носорог! На 04.04 джипката става катафалка!

235

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Пандемията не си е заминала, кой внушава обратното?***, мангъра, чалгара, *** - все разбирачи!

234

Анонимен

преди 3 години

Борисов внушава, че пандемията си е заминала, като отваря ресторанти и барове.

233

Анонимен

преди 3 години

На България и трябва революция ама яка революция, с пищови и пушки, защото оттърване от тези ком'унета на ГЕРБ които ни курдиса БКП задкулисно няма, щом с кръв са вземали властта на 09.09.44 г., сега трябва с кръв да я сдадат ! Този пожарен ш'л'а'н'г трябва да си плаща в затвора до живот след като смъртната присъда е "задраскана" ! Не може повече да краде от народната пара и да ни излага и срами пред света с вродената си про'стотия !

232

Баче Кико

преди 3 години

Може би тоз дето разхлабва мерките Боци.

231

До 246

преди 3 години

Доказвайки абсурдността на закона и неговата користност и нарушения ти убиваш такъв закон. Същото важи и за хора като теб!

230

До 246

преди 3 години

Много хора не осмислят съвремените стратегии за справяне с опоненти като теб .... пак ти повтарям, аз познавам закона, някой от тях ги знам наизуст, едни защото ми трябват да набивам канчетата на такива като тебе, други за да ги подигравам, усмивам, обиждам, убиждам, убивам и пак - не ги нарушавам. Нямам нарушение на закона, ти може да изкараш така , но нямам ...

229

До 246

преди 3 години

ти от друга страна си направил няколко много неприятни неща ... Сега да ти обясня - ония археолог дето разчел йероглифите и открил тая гробница бил малко по-умен от останалите. Решил да изчака да се проветри като хората! В тоя ред на мисли той първи създава концепцията за Параграф 22 - аз малко ще се правя на шашав другите да отнасят кръстосания огън. И ако ме наречеш пак пиленце да знаеш, че има много по-лоши неща от палката в тоя живот.

228

Баци

преди 3 години

Щом Баце не е обявил, че пандемията е свършила, значи , че тя е тука! Някой ни нушава, че е свършила!!Така,че ако се заразим или умрем вината си е наша!Предстои да дойде нигерийски щам, след това балкански щам и така до края на света!

227

До 246

преди 3 години

Ти определено не разбираш метафората! Ти не мое ме разбереш мене - аз съм номад анархист - това е сравнително нова терминология - което означава, че не съм толкова *** да нарушавам закона, аз може да подигравам закона, може да обиждам закона, че е писан от едни много такива алчни к.о.п.е.л.е.н.ц.а, но никъде не пише, че сатирата е забранена, изкуството е забранено или че анархизмът като идейлогия на съвременните номади са забранени.Твърде умен съм за да съм направил нещо за което да има палка

226

Минаващ цензурата

преди 3 години

Един кръгълтулуп обикаля с джипка из страната и внушава.

225

Минаващ

преди 3 години

Един *** обикаля с джипка из страната и внушава.

224

Анонимен

преди 3 години

Тоя е по лош и от пандемията .По-добре да остане пандемия а тулупчо да си замине час по-скоро!!!

223

Оффффф!

преди 3 години

До Господин ПремиерАбе тая палка, пиленце, си има два края, Моли се тоя край, който ще ти вкарам, да не е по-широк от халката ти, щото така ще те разговоря, заземя и детайлизирам, че ще ти се ще никога да не беше виждал, хващал и размахвал палка!

222

митко

преди 3 години

Оставка,съд и затвор Тикво.На 4-ти април ще има мощен наказателен вот.Ако Тиквата се опита да манипулира още на 5-ти излизаме и го помитаме.Директно при бай Ставри.

221

Анонимен

преди 3 години

Толупе ,а ти кога ще си заминеш?Докога ще ти слушаме глупостите и ще ни разсмиваш.Пожари стават,нужен си там да ги гасиш.

220

Господин Премиер

преди 3 години

Някой хора са забравили сакралното действие на д'рвото, тоест палката. Първият удар е припомнящ - лицето ясно си спомня какво е направило. Вторият удар е заземяващ - лицето му става ясно, че никакви оправдания и извинения няма да му помогнат. Третият удар е разговорлив - лицето започва да говори след него. Четвъртият удар е детайлизиращ - биват разяснени и най-дребните детайли. Прекомерна употреба на сила? Мене? Менееее? Я пак си помислете? Аз ?