21

Анонимен

преди 3 години

Принципно изборите са за да се гласува, и който иска промяна да си даде вота, а не да се ходи за риба, в гората или да си търси някакво друго извинение, а после да е мрънка по форумите. Отделно да се направи закон, да не се признават избори под 60% избирателна активност. Не виждам драма за това, че са на католическия Великден, щом може да се играят мачове тогава и не мрънкат.

20

негласуващ

преди 3 години

Зависи кой ще даде най голяма цена на чингапуците!От тях всичко зависи !

19

Анонимен

преди 3 години

Отивам да гласувам само и само да пресечка един купен ГЕРБ ерски ромски глас

18

Тикволандия

преди 3 години

До Пижо: И не само това. С промените в избирателният кодекс вече решенията в комисиите ще се вземат с просто мнозинство (50%+1) а не с две трети, както беше досега. А ГЕРБ и сегашните им патерици на практика ще имат мнозинство във всяка комисия. Така и да има сигнали за нарушения - отиват под килима.Няма да се оттървем лесно от гербаджийската дружинка. Дано все пак да стане по мирен начин.

17

Анонимен

преди 3 години

Ккаъв вот за какво, 30 годишен преход го сведоха до една магистрала и едно изкъртено метро.

16

вай вай вайййй

преди 3 години

Уникално умозаключение!

15

Пижо

преди 3 години

ГЕРБ се погрижиха за вота с поредица от промени в Избирателия закон. Така например за първи път ще бъдат официално отцепени от гласуване близо 1 млн. българи в Германия, Испания, Великобритания. И бог знае още колко и къде - повече, от избирателите на ГЕРБ! Нормално да ги отцепят - а са гласували българите в чужбина, а ГЕРБ не просто губи, а директно влиза в затвора!

14

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Чекмеджето.

13

Смешник

преди 3 години

Дали е маняк аз пък вчера разбрах че водата е мокра

12

Време за промяна

преди 3 години

До ***: На кого не му трябва повече да управлява? На Бойко? Хайде де. Та него сън не го лови и обикаля като улав с джипката все да инспектира нещо, та да го покажат по телевизията. Така се измъкна от загуба на предните избори, но този път патерици няма, а и един и същ номер два пъти не минава.Предвиждам, че след изборите Бойко ще се скъса да приказва за единство (с него начело) но накрая ще върне мандата. И ще чака от опозицията да се изпокарат за да се върне пак. Дано покажат здрав разум.

11

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

"И да го видя - няма да повярвам - ще пропищят кметове"Подсъдимия несебърски кмет няма да го видиш колега.Даже малко хора го виждат.Въпреки, че е подсъдим, той е на работа, но ще эе последния, който ще пропищи.Защо ли ?!Ами защото на отминалите Избори го хванаха, заедно със кохортата кметски *** и доказателства даже за мушенгии.

10

Словянин

преди 3 години

Единствено русофилите на Малинов "Възраждане за Отечеството" са против грабителските НАТО и ЕС. БСП са лъжерусофили.

9

Костинброд

преди 3 години

Блаженни са вярващите.Ако изборите променяха нещо одавна да са ги забранили.Не е моя мисъл.

8

ганьо

преди 3 години

До време за промяна. Ама стига стоя Бойко бе, мокри сънища сънувате с него, ей. В ГЕРБ има още много други. А и изобщо не му трябва повече да управлява това неблагодарно и тъппо племе. Който иска да си *** главата.

7

гледна точка

преди 3 години

До 3. Е това е ***, за който има поговорка "Най-обичам да мразим". А като падне тиквата и след него дойде кратуната или каунът пак същото. И после *** вика същото срещу следващия.

6

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 1: Какви янки, какви германци и французи? Бойко е пътник.Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха и той е в кръгова отбрана срещу всички. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Изборите ще са - всички срещу ГЕРБ. Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии.

5

Анонимен

преди 3 години

Вот няма да има, докато демокрацията е съсредоточена в ръцете на един човек. Демокрация по Севернокорейски или Ердогански тертип не ни трябва, властниците първо да научат какво е то демокрация. Само президента ли е наясно, че тука не е Северна Корея. Срамота и позор.

4

реалист

преди 3 години

До 2 и други подобни. При всякаква избирателна активност ГЕРБ ще е 1.

3

Анонимен

преди 3 години

Ходете да гласувате за когото и да е, за да му падне процента на тая тиква, за да види че е нелегитимен, иначе пак ще си вири носа как народът го обича и пак ги е бил всички.

2

Малко за политика

преди 3 години

Един месец преди изборите отваряме училища, ресторанти и молове и като тръгне броят на заразените нагоре, точно преди изборите затваряме всичко, а по ТВ вместо за политика се говори само за Ковид и препълнените болници. И министър Ангелов със забраните си допълва картинката.Елементарна гербаджийска тактика. Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-добре на Бойко и гербаджиите.