50

Анонимен

преди 3 години

Пенев е тьп като гьс, това е истината.

49

Анонимен

преди 3 години

Защо не си почиваш вече бе човек?!

48

SWAN

преди 3 години

Добре е рекламираните слуги-назначени-масони участващи в управлението на всички гойски аспекти на реалността да участват в "политиката", за да се излъжат максимално много гойове да участват в изборите, та да легитимират системата, та всички поети от нея дългове да не могат да бъдат обявени за "омразни"...

47

истина

преди 3 години

Упрекват Пенев че не можел да говори. Наистина говорът ме е особен, но той вършеше толкова добре работата си, че стигна до четвърто място в света по футбол. Вие които го критикувате до кое място сте стигнали.В парламента има много говорилници, които за пет лева работа не са свършили. И не само че не са свършили, а по три месеца не се вясваха в парламента, с цел и другите да не работят. Заключение - глупавите говорят, умните слушат.

46

Койчо

преди 3 години

Такива като Пената са много в парламента.На две магарета не могат сламата да разделят.За това е народа на този хал

45

Четвъртък

преди 3 години

Беше време, да му намалят интервютата, а не да го канят на софра.Моите уважения, към Димитър Пенев, за постигнатото като футболист и треньор.Марешки не ме интересува какви са парите му, но дразни как влезе в политиката като милионер за да се забавлява.

44

нърт

преди 3 години

До мимоходомМного, ама много сте прави!

43

Vako

преди 3 години

Вчера докато се разхождах в празничния ден.Ден в който трябва сме единниминах покрай едни млади добре облечени хоракоито се подготвяха да се качават в скъпите си автомобиликато ме видяха приглушиха гласно дочух репликатаТи как мислиш НАШИТЕ ще могат ли.........

42

трън

преди 3 години

До СловянинВеско е наложен бизнесмен, бушонче е.

41

Анонимен

преди 3 години

Само така, Пена. А дано вкараш вашите следващия сезон в евротурнирите, както китайския Далиен преди време. А после, кой знае, защо не шампионската лига! Ти, Марешки и Симеонов ще сте нъмбър уан!

40

дедо Ташунко

преди 3 години

penata не му идва приказката отръки. Да го разбере човек това старче е необходим преводач - психолог. Що не си гледа старините, политиката не е лъжица за неговата стараустица.

39

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

"РАЗБЕРИ! Природата на човек е такава че и ти за пари ще продадеш и душата си дори За материални неща къщи, бързи лъскави каручки за скъп живот със светлини, лукс и много разгонени куччки..."От народното творчество на Станислав Найденов - Спенс.

38

Истината

преди 3 години

Как да влезеш там трябва да се говориа ти си бедна мисъл нали сме ти гледали интервюта .

37

истина

преди 3 години

Николаев се отнасяше с пренебрежение към господин Пенев.Николаев трябва да знае че десет живота да има, пак няма да постигне това, което Димитър Пенев е постигнал.

36

Бгто

преди 3 години

Да е жив и здрав човека, но се чудя в Бг защо в политиката влизат или неадекватни хора или откровени лаици . Значи в нормалните страни влизат хора на положение - юристи , съдии , икономисти , хора с много солидно образование , с мн сериозен авторитет . Например сегашния премиер на Гр е завършил Принстън и знае три езика , по- предишния им беше завърших Оксфорд и т.н . А при нас е пълен цирк бивши пожарникари , пропили се манекенки , остарели треньори дето отпреди не могат да кажат 2 приказки ...

35

мимоходом

преди 3 години

И защо му се примивате на Д. Пенев - та болшинството кандидат-депутати са все от този сорт!Чест му прави обаче, че си го признава!Може нищо да не разбира, но парите не "миришат", нали?Тази година партиите и сдруженията удариха дъното.Ще се оправим ли - категорично НЕ с такива управленци!

34

Анонимен

преди 3 години

Да го назначат за говорител на Парламента.

33

Спортистка

преди 3 години

Прав е Пената, те всички са еднакви. Все тая...

32

Анонимен

преди 3 години

Пенаааа, никога не е късно да се изложи човек.

31

Димитър Пенев

преди 3 години

Ъъъ..ааа..таковата...аз за онова по повод ъъъ...ааа...кво беше...да де,всъщност ъъъ...ааа...както и да е,впрочем ъъъъ ааа...е айде разбрахте се.