45

Анонимен

преди 3 години

Пак ли...

44

Анонимен

преди 3 години

Тия изпукаха сто милярда вече хахахаха

43

Анонимен

преди 3 години

От ха, ха, ха, стана на ах, ах, ах.

42

Само намигам

преди 3 години

До Анонимен....Айде поспрете се малко и направете нещо пизитивно....Ами те постоянно правят нещо ...пиздитивно.

41

Анонимен

преди 3 години

Абе това русофилските *** сте истинска напаст божия. Само псувни и даване на акъл. Айде поспрете се малко и направете нещо пизитивно.

40

Те краварника си,

преди 3 години

не могат да оправят, решили космоса да завладяват!? Пак има нападение на Капитолия, САЩ отива на кино! Лакомо ду ***, кръв се ре, тези го доказват. На руснаците е достатъчно, че чрез космоса, държат САЩ в шах, затова са тези напъни на краварите, шубето ги гони, защото са слаби в космоса!

39

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си мислех, че ще го построят кораба и до година вече хора на Марс! Това тия тестове са напълно безмислени! :D

38

Анонимен

преди 3 години

Да са живи и здрави Мъск и американците. Добри - лоши, ако не бяха САЩ кой щеше да обиколи слънчевата система, да кацне на Марс, да изстрелва телескопи, гледащи към вселената. Човечеството щеше да е 30-40г. назад спрямо сегашното ниво на космически изследвания. Разбира се, трябва да се споменат ЕКА и японците, Китай, Индия също набират скорост. А Русия изостана много, те само планират да планират да изстрелят да построят еди кога си, след което да отложат датата и пак да планират да планират.

37

Краварите не

преди 3 години

разбраха ли, че само от крави разбират, космоса не е за техните глави. Пак на руски ракети ще се учат! Не става само с пари, трябва и акъл, а те го нямат, къде в *** такъв!?

36

АнонимеН

преди 3 години

*** ТЕСЛА ИМА АКТИВИ ЗА 15 МИЛИАРАД И ПЕЧАЛБА ГОДИШНА ПОД 2 МИЛИАРАД НО СТРУВА 500 МИЛИАРДА ДОЛАРА :DТЕСЛА НЕ СТРУВА И 50 МИЛИАРАДА НО Я КАЧИХА ЗА ДА Я РАЗПРОДАДАТ НА БАЛАМУРНИЦИТЕ ТОЧНО КАКТО СЕ КАЧИ И БИТКОЙНА КОЙТО ЩЕ ЗАМИНЕ ПОД 10 ХИЛЯДИ НА БРОЙ ДО 2 ГОДИНИ!БАЛАМУРНИЦИ КОЛКОТО ИСКАШ!!!! ВЯРНО ПЕЧЕЛИ СЕ НО ТРЯБВА ДА ХВАНЕШ МОМЕНТА КОГАТО СЕ КАЧВА И ДА ПРОДАДЕШ ПРЕДИ ДА СЕ Е СРИНАЛО

35

Анонимен

преди 3 години

Tова е пирамида!

34

Прототип

преди 3 години

Това е ключовата дума. Всички драскащи тук сте видни конструктори и инженери, значи би трябвало да знаете какво означава. Тестват отделни системи в нещо, в което липсват 90% от необходимите модули за пълноценен космически кораб. Няма нищо страшно в частичните неуспехи.А иначе Мъск, който е преди всичко майстор на маркетинга, си призна в разговор с Джо Роган, че не очаква да доживее създаването на обитаема колония на Марс. Тоест той е циркаджия, но не е пълна откачалка. Нека опитва, няма лошо.

33

Анонимен

преди 3 години

Елkeee , мноо си прозта, лелче. Този път кацането беше успешно. Усложненията след това ще се изчистят. И това са просто прототипи - идеята е да се ТЕСТВАТ. Не са готови за полет. Ама гладкото ти сeлско мозъче как да го разбере - вижда пламъци и започва да драска ааа уууу експлозия отновоооо!!!

32

11

преди 3 години

Ааа, сефте!

31

АнонимеН

преди 3 години

ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ ;DДА ИЗГОРИШ ЖИВ И НА ГОЛЕМИ МАЗОХИСТИ МОЖЕ ДА НЕ ИМ ХАРЕСА

30

Анонимен

преди 3 години

Тез да се отказват, не е тяхна работа това.

29

ПОЛЕТЪТ НА ГАГАРИН

преди 3 години

и на следващите космонавти винаги е бил на ръба на катастрофата. Затова подвига им е достоен за поклон и уважение. Там горе няма аварийна лента за спиране

28

ПЪТЯ В КОСМОСА

преди 3 години

е осеян с много загинали. Нито са първите, нито ще са последните. В авиацията и ракетното дело няма дребни неща. Ако някой си мисли, че високите технологии са панацея и застраховка от жертви много греши

27

Bay Hoy

преди 3 години

До Космос 954https://youtube/watch?v=YLnRYQmxSy4

26

астронавигатор

преди 3 години

Кога ще натоварят всичките и на космически кораб и да ги изстрелят към луната , марс или където и да е, само да е по далече от Земята.