94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95 Как няма да има фалш и лъжи бе човеко ,ами че зад тях стоят хилядаркиииии!

93

Handel

преди 3 години

До Човек от народа"Не е ли странно че в почивните дни и починалите са по малко"Ами защото лекарската мафия е в почивка и няма кой да ни "лекува".

92

Handel

преди 3 години

До Анонимен 81"Слагат ни ваксина с ефикастност 62% и търсят 70% стаден имунитет. Хаха."Явно някои хора не са разбрали - ваксините са предназначени да се крадат пари, а не за нечий имунитет.

91

Зоро

преди 3 години

Утре ще минем 3000, защото поне 1000 са спестени от почивния ден. Дано не стане, ама надали.

90

ДОКТОР СМЪРТ

преди 3 години

ИМАЙТЕ КУРАЖ ЖИВОТЪТ Е МИРАЖ !

89

18% позитивни

преди 3 години

Значи заразените са много,много повече...Кораба потъва по план, вода ще има за всички.

88

Анонимен

преди 3 години

Вируса е доста гаден, пипнали са го доста професионално, някои го наричат въздушно капков спин, поразява слабото ти място. Такова нещо се прави само от спец вирусолози, естествено че има и лечение за лабораторно прозиведена болест, просто идеята не е лечение от нея. Ваксините са просто следващата част от плана им. Всички тези неща бяха конспирация 80% от тях са вече истина. Естесвено че облъчените хора все още мислят че всичко е просто една лоша случайност, но това е идеята. CLO2 лекува ковид

87

Анонимен

преди 3 години

До РеалистНе, не е странно. Освен това толкова информация хврълихам, на моменти противеоречаща си, че е нормално човек, който не седи и не се знаимава по-цял ден с това, да е объркан.

86

Реалист

преди 3 години

До 80 Човек от народаСтранното е, че след хилядите обяснение все още има хора които питат: "Не е ли странно че в почивните дни и починалите са по малко?"

85

Коко

преди 3 години

Трябва да има някакъв ред! Първо се пълнят кръчмите, после - болниците и накрая гробищата! Моля да се спазва стриктно указания от правителството ред и никой да не се прережда!

84

Анонимен

преди 3 години

От 200 хиляди до 2 млн за място в листите моделът чекмедже триумфира.Моделът чекмедже действа с пълна сила във всички посоки в започващата предизборна кампания. Възмущение от милионите в евро и кюлчетата злато няма, но има магнитен ефект за привличане на имена в кандидат-депутатските листи. Не само от управляващата ГЕРБ. По 200 хил лева са предложени на популярни личности и граждански активисти, за да се съгласят да влязат в листите.

83

Анонимен

преди 3 години

До КокоБраво радвам се че има все още мислещи хора ,а не някакви ковидясали пс-ихясници1дАНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ДА Е ТАКА и кучетата разбраха измамата !

82

Анонимен

преди 3 години

Съмнявам се, че статистиката не е фалшифицирана.

81

Коко

преди 3 години

Вчера по улиците в София беше като на манифестация за 1-ви май преди 40 години. Яйце да хвърлиш - на нечия глава без маска пада! След 10 дни ще броим леглата в интезивното!

80

Анонимен

преди 3 години

На 01.03.2021 г.сложих първа доза от AstraZeneca,два дни с висока температура и страшно главоболие,липса на всякакъв апетит и метален вкус в устата!

79

Анонимен

преди 3 години

Слагат ни ваксина с ефикастност 62% и търсят 70% стаден имунитет. Хаха.

78

Анонимен

преди 3 години

Всичко е "наред" все пак избори идват!

77

Бойко Иванов Борисов

преди 3 години

Много ми харесват Интернет Мишките (Коментират пишат тече пеня от устата им) Но на живо нищо НУЛА няма ги само в Интернет хаааааааааааааааааааааааааааааааааа

76

АнонимеН

преди 3 години

ХОРАТА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДА НЯМА ОПАШКА В ТАКИВА ПРАЗНИЧНИ ДНИ АКО ИЗОБЩО РАБОТИ И ЗА ТОВА И НЕ ХОДЯТ В ТАКИВА ДНИ!СЪЩОТО Е КАТО В НЕДЕЛЯ

75

Анонимен

преди 3 години

Престъпление е това което правят управниците в България в момента. Заради изборите и тяхните интереси са оставили ситуацията с ковид на самотек. Нещата ще излезнат от контрол.