158

Словянин

преди 3 години

ФАЩ искат да забранят 3 МАРТ. Нека да пробват западняците, които 5 века са грабели и убивали света. Българите ще сторят ново Априлско въстание и руската армия пак ще ни освободи от западното банково и корпоративно робство. А народът ще посрещне с цветя отново руските Освободители.

157

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да бъдеш родолюбец и в същото време да си русофил. Понятието родолюбец русофил предизвиква единствено диария у вормалните хора.

156

Анонимен

преди 3 години

Тази борба ще преминава през много други прояви, вкл. Съединение и Сръбско-българската война от 1858г. , борбата на Ст. Стамболов в периода 1886-1894г. за отстояване и разширяване на автономията в посока към реален суверенитет (независимост), тяхното деклариране и защита през 1908-1909г., войните за национално обединение (1912-1918г.), когато Русия застава срещу България като истински неин исторически враг.

155

Българин

преди 3 години

Благодарност към Русия ДА, но РОБОЛЕПИЕ (каквото е на президента Радев,към тези които го направиха президент ) към Русия НЕ!

154

Анонимен

преди 3 години

Подписването на Санстефанския договор на 03.03.1878 г. не е нито началото, нито пък края на вековната борба на българите за освобождение. Пътят на българите към истинската свобода, суверенитет и национално обединение се оказва много дълъг. Борбата ще продължи и след 03.03.1878 г. и ще преминава през отхвърляне на руската протекция и намеса на "освободителката" в делата на Княжеството.

153

1

преди 3 години

До селянин с калпак"Ако не беше Русия щяхте да бъдете сега още единствената робска държава в света."Русия в момента е единствената робска държава в Европа. Нейните граждани са дефиницията на роби: живеещи в пълна нищета и условията на диктатура, по прищевките на която могат да бъдат тровени, съдени с нагалсени процеси, затваряни при нечовешки условия, хвърляни от прозорците на високите етажи на сгради, стреляни в центъра на Москва и т.н.

152

Анонимен

преди 3 години

До #169Да, и щяхме да говорим на турски.

151

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше руската окупация, България щеше да е по-голяма и по-просперираща държава!

150

Мен

преди 3 години

До Светозар къде в репортажа чу за Сталин Червенков или СССР но факт е че руската армия освобождава България от турско робство. Не виждам защо трябва да се прави политика от този факт . И не мога да разбера дали наистина ви плащат за тия глупости или наистина ги мислите

149

Пунта Кана Мара

преди 3 години

На крак, о парии презренина крак, о роби на трудапотиснати и унизениставайте срещу врагаНека без милостбез пощада, да сринемстарий, гнилий стройсветът на нази днес се наданапред в решителният бой

148

селянин с калпак

преди 3 години

Ако не беше Русия щяхте да бъдете сега още единствената робска държава в света.

147

Валери

преди 3 години

След почти няколко века най-накрая се вижда истината и подчертавам дебело една от световните сили каквата е Руската федерация почти в прав текст ни казва ВИЕ ни дадохте писменноста и културата с която е нашият цивилизационен код. А ние 30 години ходим да се слагаме на една млада 200 год псевдо империя като сащ. Та те нито имат история, нито култура нищо буквалн нищо не предлагат на света освен циците на мадона и ко какола. Та те са едно пеленаче сравнени с нашата древна култура и история.

146

Богича

преди 3 години

До ЕлектраКое ти е свободното на тебе ***? Кое?Тва че друсаш гюбеци ли? Тва че са въртиш кат шугава магарица в бъз ли? Тва че слушаш музика, дет е от маалата ли? За тва ли ходиш да се прекланяш, там на Шипка? *** те не умряха за това ***, оуууу. Да са сиганизираш ся. Те умряха за правда и свобода и българщина. Това твоето е откъм маалата ***, нищо българско няма в него. Тъй че добре са направили че са те спрели да ходиш да се кланяш. Ти нищо не заслужаваш ***. Освен тъмни, брадати, с БМВ..........

145

Заради този

преди 3 години

Няма как да има обединение на нацията!Той определя кой е родолюбец и кой не!Кой е народа и кой не!

144

Анонимен

преди 3 години

С това плюене по Русия от разни журналисти и писачи точно на 3-ти март, БСП и русофилската партия ще спечелят доста избиратели. Така стана и когато преди години дойде Царя да ни управлява, седесарите не искаха да му регистрират партията, ама народа го избра. Българите най-много мразят да ги правят на ***. Ей, 30 години слушам от екрана колко са лоши комунистите и колко е лоша Русия. По тази логика трябваше отдавна да са забравени. Да, ама не. Забравени се оказаха седесарите.

143

Богича

преди 3 години

До ЕлектраИскаш ли да те бодна в кафявата точка, да видиш де ш'са покетриш? Не на Шипка, ми не знам къде. Една такава смела кат тебе, по тръбите на парното тръгна, към тавана на панелката. Че... искаш ли да те пробваме и тебе?Или само моеш да лаеш. Тоз ти пречи, оня ти пречи. Мъжа ти се налива с ракия всяка вечер, *** той не ти пречи, нищо че е джибра от класа. То у вас кот и да стане - то си е у вас. Завряла си се кат сива животинка, ама иначе се обаждаш от коневръза. Мноо си смела. Фигурант??

142

Електра

преди 3 години

Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и българския народ, за да ни има, за да сме свободни, горди и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...

141

дядомраз

преди 3 години

Благодаря Русия!

140

Анонимен

преди 3 години

А сега да си задафем настоящия въпрос ще има ли България без Борисов и неговата интелигентност

139

Анонимен

преди 3 години

Антибългари, мръсни провокатори, не ни отравяйте празника, че знаете ли. Жална ви майка