16

Анонимен

преди 3 години

А дали и другите производители на ваксини не са укрили нещо в съдържанието им не знаем затова и толкова съмнения и отлив в началото от ваксиниране но масовата психоза си каза думата и сега за ваксина може и да убиеш

15

Атанас Велмазов

преди 3 години

Единствената качествена ваксина е руската ваксина ! Руснаците са светила в имунологията !

14

Анонимен

преди 3 години

Спонсорирано съдържание...

13

Анонимен

преди 3 години

Прочетете разследването на Ройтерс как J&J прикриват наличието на азбест в бебешката им пудра от 70-та година насам при все, че са ЗНАЕЛИ и какви обезщетения ги осъдиха да платят в САЩ по този повод. Пък после чакайте качествена ваксина от тези и достоверна инхормация.

12

House M.D.

преди 3 години

Защо в заглавието е пропуснат предлогът "е"?

11

do Анонимен 6

преди 3 години

Хабер си нямаш кое какво. Въпросните лаптопи по всяка вероятност са поръчани на фирма и получили въпросния бранд. А какво Сименс наистина произвежда - влакове, ЯМР, турбини и генератори за ел. централи...Дори домакинската техника Bosch, Siemens НЕ СА на Сименс, а съвсем отделна фирма BSH, която ползва няколко известни бранда.

10

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е най-ефективна и безопасна______По кои изследвания смятате, че това е така?Явно четем различни научни издания.Споделете вашите източници.

9

Анонимен

преди 3 години

Те ли създадоха пърхута и трябва да си купуваш само техен шампоан, за да се "оттървеш" от него?!? Ако да, то май това ще е и идеята за ваксините им..

8

Анонимен

преди 3 години

Поредното ГМО.Абе ако ще е ваксина, нека е по изпитана технология, напр. от убит вирус. Стига вече с тези никога неизпробвани, бърникащи в гените ти технологии!Само едната на китайска и и едната руска такива. Спутникът също е ГМО.

7

Бау

преди 3 години

хубавите неща са: една доза, човешка настинка, тествана на много различни хора.

6

Анонимен

преди 3 години

"J&J произвеждат медицинска техника и лекарства освен познатите шампоани."Аха. Те и Сименс произвеждат влакове и миксери, а пък по едно време пробваха и лаптопи(Фуджитсу-Сименс). Да ти кажа ли какво им е качеството на лаптопите? Всъщност - я погледни сайтовете за продажби на лаптопи и се ориентирай дали ги виждаш в гамата. Хахахах.

5

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е най-ефективна и безопасна, но ЕС ще стоят затворени още 10 години и ще носят намордници, обаче няма да приемат руска ваксина, след шамара който им удари Русия с Навални и унижението което претърпя върховния представител по външанта политика на ЕС Хосеп Борел в Русия където беше отишъл да размахва пръст, в вместо това си отиде с провиснал нос.

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

А васината на И&И - Иван и Иван кога ще е готова

3

До 2 Аз

преди 3 години

J&J произвеждат медицинска техника и лекарства освен познатите шампоани.

2

Аз

преди 3 години

Тези не правиха ли шампоани?

1

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ!!!!ТЕЗИ ВАКСИНИ СА СПЕЦИАЛНО ЗА ЩАМА КОЙТО СА СЪЗДАДЕНИ!!!ЗАТОВА ПРОТИВОГРИПНИТЕ ВАКСИНИ ТРЯБВА ДА СЕ СЛАГАТ ВСЯКА ГОДИНА, ВСЕ НОВА ДА СЕ НАГАЖДА КЪМ НОВИЯ ЩАМ!------------ЦЕЛТА НА ВСЕКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ Е ДА ВИ ИЗЛЪЖЕ ДА СИ КУПИТЕ ПРОДУКТА МУ !! ПОСЛЕ КАТО СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ТЕ СА ГИ ТЕСТВАЛИ НА ДРУГИ НОВИ ЩАМОВЕ :D