76

Анонимен

преди 3 години

До 95Оценявам поста ти на 5лв, пътувах тази седмица в Северна България и освен изоставени села, разрушени къщи и пътища като лунен пейзаж друго не видях, къде са тези заводи и магистрали, а забравих и едни полицаи клечат зад едни камери да пълнят касите на бб и компания

75

хаха

преди 3 години

Ей ся *** каза на живо по ТВ-то, че "Ние никога не сме затваряли държавата. Ние правим само добро."Тва с КПП-тата да не мислите че е било затваряне на държавата? Неее, те просто си седяха там, щот нямаше къде да седят. Понеже кафенетата не им се бачкаше, и тях никой не ги е затварял, да знаете. Магазините освен хранителните - и тях не са затваряли, те излязоха отпуска всички, курорти също не са затваряли. То слаб сезона беше и нямаше смисъл да отварят.Хаха това ако не е наглост, не знам кво е.

74

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Нов призрак броди из Европа . Ковид-мафиот. Кога най-после ще се отървем от този *** ? Какъв имунитет при тоз капацитет ? Без друго се задъхваме , а взехме да издъхваме. Дай Боже , след тази беда да оценим безличната си свобода. Ний доброволно се заключихме отвътре и ключа хвърлихме навън. Кога най-сетне ще дочуем спасителния звън ? ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. 3-то поколение репресиран. София (2020).

73

ха ха

преди 3 години

Усилено се включи защитата на Боцевата Щипка.Смях.!

72

до 92 НАД ВСИЧКО

преди 3 години

и какво, *** и Румен Гечев ли искаш за да ти дадат 5 долара на месец

71

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУНИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!НА 4 АПРИЛ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЛОМЕНИ, ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!

70

Любомир Иванов

преди 3 години

Думи, думи, думи! Изпразнени от съдържание! Казани от този, който тотално раздели нацията и срещу когото трябва да воюваме, за да имаме свобода!

69

Анонимен

преди 3 години

Доган сигурно се кефи че отмениха шипка,, а народа вместо това ще друса мазно кючеци на съмнително български чалгари.

68

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 3 години

До Анонимен 74Знаеш ли колко си смешен ти клавиатурен бабаитко. По-лошото обаче е, че си ***, за да говориш, че ще "Саботираш изборите и ще искаш оставка на правителството" До сега нямаше ли протести и какво стана да не би да свали това античовешко правителство ? А твърдението ти, че "Няма за кого да гласуваш" Е ОЩЕ ПО-ТЪПО. Те тези на такива умници като теб разчитат. И 5 човека да гласуват правителство ще направят, но то няма да е това, което ти искаш, но ти ще си им помогнал това да стане

67

Въпрос

преди 3 години

Тоя защо прати башибозука да не дава на хората да се качват на Шипка?

66

Анонимен

преди 3 години

Този ли трябва да е водеща новина на 3-ти март ?

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84А ти питай американските комунисти защо изпълниха програмата заложена още през 1997 на Боровец и ни съкратиха от 10 на 4 милиона?Няма българи,няма България.

64

Анонимен

преди 3 години

Ех,ако беше жив Алеко Константинов,представям си какъв шедьовър би написал.....

63

-

преди 3 години

НЕ ПРИЕМАМ поздравления по случай националния празник 3 ти март от Премиера и Председателя на парламента!

62

Анонимен

преди 3 години

Да имаше на теб да ти сложи спирачки някой завинаги, ще е двоен национален празник.

61

Анонимен

преди 3 години

По идея на българи в Канада,днес Ниагарският водопад ще бъде оцветен с цветовете на българското знаме.

60

ДО ОСВОБОДИТЕЛ

преди 3 години

САЩ ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ И ТО С ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ , ТАНКОВЕТЕ СА СТАРА РАБОТА ,ЩЕ ИМА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО НА Г-Н БОРИСОВ НА ИЗБОРИТЕ И ЩЕ СЪСТАВИМ САМОСТОЯТЕЛНО КАБИНЕТ !

59

Анонимен

преди 3 години

Георги Илиев Митев. По-известен като ГошоУ СпамерЪ

58

Анонимен

преди 3 години

Жалко стоим на международното поле.Мразим Русия,Сърбия и Македония ,с които имаме общ корен ,език,култура и религия,а се прегръщаме с Дубай,Саудитска Арабия,Баку и Анкара.Докато гербаджиите газят Макетата,заплаха от юг те не виждат.Та на това се вика комплекс за малоценност.СИЛНИ КЪМ СЛАБИЯ ПРИЯТЕЛ ИЗПАДНАЛ В НУЖДА И СЛАБИ КЪМ ОНЗИ ,КОЙТО ИСКА ДА ТИ НАВРЕДИ.

57

Нищо ново

преди 3 години

Геноци да който са извършили турците над нас през 19 век е същия който извършват Гърците в Македония през 20 век и абсолютно същия, който си позволяват да приложат Тито и Сърбите. Този има от какво са се учи целенасочено унищожавайки нацията ни!