132

Анонимен

преди 3 години

България е партньор на САЩ, членка на НАТО и ЕС. Русия не се интересува вече от ЕС и запада. Да прават каквото искат, 45 пол, да си носят намордниците на гей-парадите, а България така и така след 50 години няма да съществува.

131

ДЕБИЛ

преди 3 години

Само да попитам, дали на 03.03.1978 година българите не сме пропуснали историческия шанс да владеем европейската част на Истанбул?

130

Ама разбира се

преди 3 години

Напълно ми е ясно, че не разбирате жаргона, който говорим, обаче това е напълно разбираемо имайки предвид, че някой се прави на Брус Уейн и подслушва за да намери Джокера и Плашилото. Казах, че се прави, а не че е добрият герой и за него има сделка, която не може да откажат едни хора!

129

А и Уинтър:

преди 3 години

Принципно не пращам жени да вършат мъжка работа, обаче всяко правило си има изключения!

128

Анонимен

преди 3 години

До чукчаРусофоби, видите ли днес руснак, украинец или финландец целунете му краката.Щото без тях днес с ибрика щяхте да обслужвате турското семейство в съседната вам къща.Ти също си платен русофоб дори си се регистрирал да доказваш после като ти плащат. Украинци и финладнци тогава е нямало, били са част от Русия. И на украинците и финланците не им пyка за България, украинец и финладнец никога няма да тръгне да пролива кръв за България.

127

Патриот

преди 3 години

Честит празник, българи!!!Точно сега излизам да развия българското знаме във Витоша, разбира се с приятели :)Излизайте да празнуваме и непременно с българското знаме. Ако още си нямате, днешният празник е чудесен повод да си купите.Грехота е да стоите вкъщи в това хубаво време.Потурнаците и грантаджиите ги оставете да пишат мизepии за 30 сребърника.

126

Анонимен

преди 3 години

Дори вече не го пишат и националиен празник. Правилно, няма нация, има биомаса управляване от господарите в САЩ и Брюксел. Яжте банани.

125

чукча

преди 3 години

Русофоби, видите ли днес руснак, украинец или финландец целунете му краката.Щото без тях днес с ибрика щяхте да обслужвате турското семейство в съседната вам къща.

124

Истината

преди 3 години

Кой каквото и да говори, това е велика дата в нашата история ! Само че, нашите предци тогава са допуснали голяма грешка - вместо да следват завета на Левски за чиста и свята република, решили да възстановят една остаряла система на управление, при това канейки чужденец да бъде глава на новата ни държава ! Това е една от основните причини Македония и Одринско да не успеят да се присъединят към България - в голяма степен погрешните, и водени от чужди интереси решения на Фердинанд !

123

Човешки права

преди 3 години

Бял християнин. Афроамериканец трансджендър. Евреин. Имат ли равни права в САЩ. Какво ще се случи с първия ако публично афишира своята идентичност, и какво ще се случи с другите двама...? Какво ще се случи ако един студент в САЩ, или един журналист публично обяви в социалните мрежи или медии, че е горд с принадлежността си към бялата християнска общност?Толкова за равните човешки права в демократичните САЩ.

122

Анонимен

преди 3 години

да сте чули някой турчин да се подиграва с държавата сипросто е забранено на нашия празник да се пиши против България

121

Тикволандия

преди 3 години

Полицейщината на първо място. Цялата гербаджийска дружинка се е паникьосала. Честит празник народе.

120

Анонимен

преди 3 години

При османското владичестно българите са живеели много по добре от сега и са имали много повече права от днес при американското васалство. И въпреки това са го приемали като нещо външно и 500 години не са свикнали с него и е останало в съзнанието като "турско робство" въпреки че не е било робство. А сега за 30 години промиха мозъците на българите, народа се навежда и целува американски ***, васалството нарича партньорство, живее в мизерия и се радва на банани. Забравете България, няма такава държава.

119

Светлана Спасова

преди 3 години

До БЪЛГАРИНРадвам се за хронологията, която си направил, това са и мои прадеди. Гордея се с тях. Да живее България !

118

Анонимен

преди 3 години

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИдругите които не се смятат такива просто да не пишат

117

Анонимен

преди 3 години

И в Тексас го празнуват и то много по-ефективно - отменили са задължителното носене на маски.

116

Вижте Миледи:

преди 3 години

Един мъж може да направи такъв номер на жена, заради две неща, която тя е направила преди време и пак да я запомни от добрата и страна, обаче вие да въртите тия номера ... И то от чиста омраза, това няма да остане ненаказано, освеееееен ..... Ако не спретнете един атентат върху едно лице, което всички познаваме не с добро ....

115

Анонимен

преди 3 години

На времето се е решавало със Османски Фермани, а сега се решава със Евро Директиви и Американски Решения ! Тогава Турското робство е било еденично то сега е Двойно Евро- Американско :))) Каква Свобода, Санчоооо от Век на Век от Хур на Хур ?????!!!!!!!!

114

koko

преди 3 години

Празнуваме 3-ти март ! Капитулацията на русия пред България през 1918г.

113

Анонимен

преди 3 години

Няма такава държава България вече.